Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Muminkowo :)

Recommended Posts

dawno mnie tu nie było

bo nic nowego się w domu nie zmieniło

zasypani jesteśmy i ciągle pada ten śnieg głupi.

Dziękuję za walentynki :) pozdrawiam Was !!

Aniu, do ludzi od szyby nie dzwoniliśmy. jak śniegi zejdą to chyba podjedziemy w końcu kafelki pooglądać, w marketach typu castorama i leroy nie było nic co nas interesuje.

• 4 weeks później...
  • Odpowiedzi 316
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...

Owcy, kozy czy baranka,

prezentu od zająca z samego ranka,

święconki jadalnej, pisanki niebanalnej,

dyngusa bardzo mokrego i czasu radosnego

http://republika.pl/blog_hs_861431/3017099/tr/kurczaczki.jpg

SPOKOJNYCH ŚWIĄT życzy Dagmara

• 1 month później...

Rybciu poza tym, że każdą dziurę storczykami zapchałam i koty o miejsce z nimi walczą to nic się nie dzieje.

Jak w Wigilię strzeliła ta płytna nad gazem tak ją po jakichś 2 miesiącach zdjęliśmy bo pękała dalej i się bałam , że pewnego dnia się roztrzaska o podłogę. Do dnia dzisiejszego mamy gołą ścianę z 4 dziurkami :)

Do tego zalałam płytę gazową i mieliśmy spięcie na "sile", trzeba było wsztko rozkręcać i rozbierać. Płytę na szczęście naprawili z gwarancji 8)

I siadła bateria zlewozmywakowa. Ładna była na obrazku i ładna jest może wizualnie, ale w używaniu beznadziejna. A teraz cieknie - pewnie to wina jakiejś uszczelki. Powiem Muminkowi, żeby do niej zajrzał, ale i tam będziemy kupować coś nowego, wygodniejszego w użyciu.

Do tej pory nie mam firan ani zasłon w salonie. tylko rolety. I coraz mniej mi to przeszkadza, bo jak sobie pomyślę, że zapewne by mi się spodobało coś wymyślnego, a potem to by trzeba było prać i prasować i jeszcze wieszać to.... tak przeciągam sprawę w nieskończoność, że już mija rok prawie od remontu a dalej mam goło (a okna to dla mnie luz - ja nawet lubię myć okna).

Ogólnie mieszka się ok. Kuchnia zdaje egzamin, chyba nieczego bym nie zmieniła w rozplanowaniu. Kolor też mi się nie znudził.

Jeszcze komplet wypoczynkowy czeka na wymianę, ale chyba w tym roku raczej na jakieś wakacje się wybierzemy i komplet jeszcze poczeka ;)

• 2 weeks później...