Gość Bartosz S 24.09.2003 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 Mam takie pytanie do szanownego grona:chce kupic pustaki szklane do wiatrołapu/korytarzaFacet w sklepie poradzil mi bym kupil pustaki włoskie a nie polskie, bo polskiepodobno przemarzaja ???Czy to prawda, czy po prostu gosc chce mi sprzedac dużo drozszą "włoszczyzne"?Z gory dziekuje za wszelkie informajcje.Pozdrawiam wszystkich Bartosz Sadłowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Jerrystp 31.10.2003 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Ja szukałem czegoś tańszego i kupiłem czeskie (takie ze wzorem fala 19x19 nie barwione wyszły po 5,60 za sztukę. Wymurowałem z nich ścianę kabiny prysznicowej w łazience, a z większych 24x24 okno narożne na klatce schodowej. Co do przemarzania zobaczymy po zimie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts