Damon 12.07.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Zapraszamy do podzielenia się uwagami na temat naszej budowy Monika i Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadwiga_w 13.07.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 O, jestem pierwsza? Zatem życzę powodzenia i będę na pewno podpatrywać postepy prac Tylko proszę o duuużo zdjęć z placu... boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 14.07.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 A i ja chciałem być pierwszy Gratulacje - woda ważny etap, bez wody ciężkie sa początki pozdrawiam i powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 21.08.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Moje gratulacje (pierwsza cegła) - Niech sie mury pną do góry!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 04.09.2008 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Już całkiem sporo cegieł się pojawiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malypatrys 04.09.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Witam serdecznie! Własnie trafiłam na wasz dziennik i jestem pod wrazeniem jak szybko wam poszło od pierwszej cegiełki do stropu. My jestesmy teraz na bardzo podobnym etapie budowy i budujemy tez z porotonu. Napewno będe do was zagladać i śledzić dalsze postępy... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 05.09.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Witam woodstockowiczke - też byłam w tym roku chociaż w poprzednim bardziej mi się podobało (jak dla mnie w tym było za dużo chamstwa - ale jeśli wpadłaś tylko na jeden dzień to może nie przeszkadzało tak bardzo ) Ślicznie się domek buduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 06.09.2008 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Woodstokowiczem jest Inwestor, ogólnie był zadowolony z wypadu, pojechał głównie na Acidów i wrócił zadowolony.Dzięki za mile słowa dot. budowy, sami jesteśmy w szoku, ze tak gładko idzie..........oby nie zapeszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 24.09.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Pozdrawiam i podziwiam za tempo prac. Piekny widok będziecie mieli z okna. My zaczynamy w przyszłym roku w Mrowinie koło Rokietnicy. Ach właśnie, nie napisaliście jaki dom budujecie, szkoda, że nie ma rzutów. Może to nadrobicie? Niestety po raz pierwszy i miejmy nadzieję ostatni pojawili się też złodzieje. Ich łupem padły rusztowania wykonawcy. Niepokojące jest to że wchodzą do domu, szukają (rusztowania były na piętrze) i pewnie będą wracać. Na razie straty nie były wielkie ale co będzie dalej? Miejmy nadzieję, że ta kradzież będzie ostatnią. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Johnadias 05.12.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Witamy! Prosimy serdecznie o nadrobienie zaległości w dzienniku ... Bo pilnie śledzimy waszą budowę.My zaczynamy w następnym roku. Mam prośbę o namiary na ekipę budowlaną, bo podoba nam się ich robota na przykładzie waszego domku!!!Z góry dziękujemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 06.12.2008 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Witam,będziecie się budwoali gdzieś w naszym sąsiedztwie?Telefon do szefa ekipy - Krzysztof Byczek 600579629. Jakbyście chcieli jakieś szegóły piszcie no priv.Od czasu jak zbudowali nasz, zdązyli machnąć mniejszy domek na sąsiedniej ulicy, a właścicielka dogadała sie z nimi na naszej budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Johnadias 08.12.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Tak, też w Mosinie. Ale na razie jesteśmy na etapie Warunków Zabudowy. Architekt, który będzie robił adaptację też już wybrany... Na wiosnę planujemy ogrodzić działkę i też wykopać studnię... Nie ukrywam, że namiary na studniarzy znaleźliśmy właśnie dzięki Wam Pozdrawiamy serdecznie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 06.01.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 No ładnie taki mróz a Majstry zasuwają aż miło. To Ci ode mnie tacy odważni, żeby w taki mróz robić ?? Z resztą u mnie jak były upały ponad 30 stopni to też im to nie przeszkadzało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 07.01.2009 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Majstry rzeczywiście są od Ciebie. A pracę pod naszym dachem zaczęli wcześniej właśnie dlatego, że jest mróz. Inną robotę mieli na powietrzu i wolą ten czas przeczekać pracując wewnątrz budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 07.01.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 No nieźle Kiedyś to na budowie w zimę majstrom się nie chciało robić - nikt nawet nie myślał o tym, żeby zimą cokolwiek robić, a teraz praca wre na budowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tokas 09.01.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 WitajSzukam tynkarzy (CW) Czy mozesz podac namiary na Twoich i skomentowac ich pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 10.01.2009 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Witaj Szukam tynkarzy (CW) Czy mozesz podac namiary na Twoich i skomentowac ich pracę. Namiary wysłałem na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Johnadias 11.02.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Witajcie!Fajnie, że wam położyli asfalt na drodze łączącej Puszczykówko z Mosiną... Jeżdżę tamtędy do pracy... Świetny skrót, no i zawsze zapuszczam żurawia żeby zobaczyć co tam u Was słychać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 18.02.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Ho ho, no ładnie widzę u Was podobną koncepcję kotłowni U mnie też będzie kocioł z zasobnikiem warstwowym 86l tylko, że Vieśmann 333F 19kW oraz ta sama stacja Aquahome Skoro podłączysz ten wynalazek do kotłowni gdzie, aktualnie mieszkacie to mam nadzieję, że się podzielisz wrażeniami jak to ustrojstwo się sprawuje U mnie też jakoś tempo prac zwolniło, instalatorzy siedzą ( znaczy się pracują ) już od 3 tygodni, a myślałem, że na koniec marca będę robił tynki i wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 19.02.2009 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Tam gdzie aktualnie mieszkamy będziemy to wszystko przechowywać a nie montować. Na budowie na montaż kotłowni jest jeszcze za wcześnie, bo nie mamy nawet wodociągu. Kupujemy kotłownię teraz, aby uciec przed nieuchronnymi podwyżkami (wiadomo Euro). Na Viessmana się nie załapaliśmy, bo podnieśli ceny o 10% tydzień wcześniej i ich oferta jest nie do przyjęcia. Swoją drogą zebrał nam się niezły magazyn. Wszystkie cenne rzeczy mamy pod okiem w domu i na budowie nic nie zostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts