Damon 26.05.2009 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Rubinowa, moze jeszcze zajrzysz, czy cena na stronie 1 tys, jest już za całość z montażem, czy samo skrzydło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 26.05.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Dzięki za fotki. Całkiem, całkiem te drzwi, ale jednak już nie będę mieszał - zostanę przy fornirowanych Polskone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rubinowa 26.05.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 witam, niestety, ich strona jest nieaktualna, tzn. cennik; też się na to nabrałam, no i zostałam, bo rzeczywiście ładnie robią, każdy wzór jaki się zechce, byliśmy zajrzeliśmy na "taśmę"; tak więc za 8 szt. płacimy tak jakoś ~ 18 tys. zł, czyli za 1 szt. 2250 zł,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rubinowa 26.05.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 no tak: nie odpowiedziałam w pełni: za wszystko i z montażem,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 26.05.2009 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 dzieki za info, my pewnie też zostaniemy tam gdzie zamówimy zewnętrzne czyli u Łapawów, też widziałam gotowe drzwi i są naprawdę fajne, tylko muszę się w końcu zdecydować na wzór, bo czasu coraz mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 26.05.2009 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Dzięki za fotki. Całkiem, całkiem te drzwi, ale jednak już nie będę mieszał - zostanę przy fornirowanych Polskone. spojrzałam na te quatrro soft i w sumie to taki sam wzór co moje poczwórne ciężkie decyzje, ale juz sie przekonałam, że to co wpadnie mi w oko na początku jest z reguły najlepsze i nie nudzi mi się z czasem, im bardziej zaczynam kombinować, szukać i porównywać tym gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 26.05.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Dzięki za fotki. Całkiem, całkiem te drzwi, ale jednak już nie będę mieszał - zostanę przy fornirowanych Polskone. spojrzałam na te quatrro soft i w sumie to taki sam wzór co moje poczwórne ciężkie decyzje, ale juz sie przekonałam, że to co wpadnie mi w oko na początku jest z reguły najlepsze i nie nudzi mi się z czasem, im bardziej zaczynam kombinować, szukać i porównywać tym gorzej To ja mam tak samo - z tymi Polskone A Ty zostań przy swoich - będziesz miała drewniane i tańsze od moich fornirowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 26.05.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 beckers, tikkurilla i kabe Z tych 3 polecam Beckersa - mam wymalowane mieszkanie tymi farbami 3 lata temu i wygląda świeżo jakby tydzień temu było malowane. mamy ponad 6 tys "zaglądnięć" do dziennika, chociaż podejrzewam, ze połowę sami nabiliśmy A drugą połowę ja nabiłem Hehe, aż sam zaraz sprawdzę poczytność swojego dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 29.05.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Jajku - współczuję przebojów na finiszu, dobrze, że chociaż zmywarka stanęła na wysokości zadania i "postawiła sie na nogi"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 03.06.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Doberek i tu Mam pytanko, bo robię casting na zrobienie elewacji i chciałbym mieć jakieś odniesienie. Ile wyniesie Cię elewacja z ociepleniem i podbitką ? oraz ile masz m2 ? Może być na P.W. oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 09.06.2009 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Hej - planuję prawie identyczną koncepcję, jeśli chodzi o sposób kładzenia płytek w łazienkach:) Czy możesz mi napisać (na priv jak wolisz) ile taka konsultacja architekta kosztuje? Czy macie kogoś na stałe? Nie ukrywam, ze chyba też bym sie chętnie takim wsparciem podparła, mimo, że jeszcze do kolorów nie doszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 13.06.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Dobry Wieczorek Dami Mam pytanko w tej kwestii Wczoraj miałam natchnienie i wymyśliłam wzór drzwi które mi odpowiadają. Jezeli znajdę jakieś podobne zdjęcie to potem wkleję (potrójne , ale każda część jest innej wielkości tzn od góry jest największa, jako druga najmniejsza, a jako trzeci anajniższa jest część średnia). Mają być za mniej więcej miesiąc. Co to za wzór i czy drzwi zewnętrzne czy wewnętrzne ? Może naszkicuj w Paincie ten wzór Jakie drzwi zewnętrzne ostatecznie zamówiliście ? I pytanka pomocnicze Ile wyszło cenowo drzwi wewnętrzne ( skrzydło+ ościeżnica) i ile szt. zamawiałaś, jaki materiał i inne szczegóły mnie interesują Zastanawiam się poważnie nad dodatkowym zlecenie dla nich. no i jeszcze jedno pytanko. Widziałaś tam może moje drzwi zewnętrzne na warsztacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 14.06.2009 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Szkicowanie w czymkolwiek po za kartką papieru jest dla mnie wiedzą tajemną (ale cały czas się uczę). Ale znalazłam w końcu zdjęcie (w dzienniku). Drzwi mają kosztować 1000 zł na gotowo z futryną (w tym montaż). Sosnowe, malowane na biało, sztuk 14. Droższe będą tylko jedne, dwuskrzydłowe. Termin na za m-c. Krzysztof, Twoich nie udało się podejrzeć, ale pan wiedział o czym mówię, jak wspomniałam o próbce koloru. Zdecydowanie patrząc na Twój termin montażu powinny się chyba robić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 14.06.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Szkicowanie w czymkolwiek po za kartką papieru jest dla mnie wiedzą tajemną (ale cały czas się uczę). Ale znalazłam w końcu zdjęcie (w dzienniku). Drzwi mają kosztować 1000 zł na gotowo z futryną (w tym montaż). Sosnowe, malowane na biało, sztuk 14. Droższe będą tylko jedne, dwuskrzydłowe. Termin na za m-c. Krzysztof, Twoich nie udało się podejrzeć, ale pan wiedział o czym mówię, jak wspomniałam o próbce koloru. Zdecydowanie patrząc na Twój termin montażu powinny się chyba robić . Cena jest całkiem przyzwoita. Ciekaw jestem, czy moje wyceni tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.06.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Witaj:)Niezły domeczek sobie stawiacie!! fajny:)Mam do Ciebie pytanie..... gdzie mozna dostać drzwi pokazane przez Ciebie??Cgodzi mi o drzwi wewnetrzne, drewniane, drzwi nr 4 ....Takie chciałabym miec wlasnie u siebie......poprosze o namiary:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 18.06.2009 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Witaj, chodzi o te?http://www.empikfoto.pl/albumy15/390174/789491/thumbs/25664623_stolpol_pojedyncze.jpgZdjęcie ze strony http://www.stolpol.pl , ściągnęłam jako wzór. Ceny nie znam.Jeżeli masz w miarę blisko do Rawicza, to tam gdzie zamówiliśmy drzwi robią takie również, zdjecie z kolejnego postu jest właśnie od Łapawów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.06.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 dziekuje za link:)to nawet nie tak daleko ode mnie!!maja fajne tez schody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 23.06.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Ja dzis w Matadorze tez płytki zamówiłam No z tym oknem to niezła kucha Kolega, który się budował miał podobny zgryz z parapetem granitowym, na którym przy 30st. upale instalator lub malarz położył szprotki w oleju otwarte, na 3 dni Dyskusja o winie utknęła w martwym punkcie jak instalator się twardo wyparł a malarz się ........ rozpłakał Zycze bardziej pomyślnego zakończenia tego sporu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 24.06.2009 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Zycze bardziej pomyślnego zakończenia tego sporu! kompletnie nie wiem jak to zrobić, bo nikt nikogo za rękę nie złapał, instalatorzy mówią, ze oni na pewno nie, a wykończeniowcy, szef nie, a z ekipy nikt sie nie przyzna no i sytuacja patowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 26.06.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 He ? Szkoda, że wczoraj nie przeczytałem wpisu w Twoim dzienniku odnośnie aparatu ... Byłem dzisiaj w Szczecinie i bym Ci przywiózł ten aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts