Damon 27.06.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Aparat widmo, aktualnie jest gdzieś koło Szklarskiej Poręby Musze odgrzebać drugi, bo dziecię zabierze "budowlany" na obóz od poniedziałku (pomijając, że to jej komunijny ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 27.06.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 We wtorek jadę do Włocławka i potem do Torunia... jakby tam był Twój aparat to daj znać I TRZYMAM MOCNO KCIUKASY http://www.serenity.pl/forum/emotki/kciuki.gif Ty też trzymaj, jutro przychodzi do nas potencjalna klientka na moje M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 28.06.2009 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Buuuuu, nasi się wypięli...........i znowu w punkcie wyjścia.Trzymam teraz za Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.07.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Pomysł z pasem w garażu skopiuję już się przyznaję z wiadomych wszystkim powodów..... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 02.07.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 02.07.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Rozbawił mnie po części tekst o wieściach z budowy po godzinie 16-ej... dopóki sobie coś nie uświadomiłem. Wyobraź sobie, że w tym tygodniu Ekipa wiadoma od Z... robiła elewację we wtorek od godziny 7.00 do 15.49 i tyle ich widziałem w tym tygodniu Jutro dostaną ostrą burę.....http://www.talenty.pl/emoticons/242.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 03.07.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Współczuję szczerze tych przebojów z wodą Mam wrażenie, że media to punkt na którym często budujący się potykają - tu brak prądu, gdzie indziej woda, u mnie szambo dla odmiany Teraz się dowiedziałam, że podłączenie do kanalaizy być może byłoby u mnie mozliwe, ale w odpowiednim czasie nie trafiłam na nikogo, kto by mi kompetentnie temat wyłuszczył, a teraz to już za późno Życzę powodzenia w walce z aquanetem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 03.07.2009 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Rozbawił mnie po części tekst o wieściach z budowy po godzinie 16-ej... dopóki sobie coś nie uświadomiłem. Wyobraź sobie, że w tym tygodniu Ekipa wiadoma od Z... robiła elewację we wtorek od godziny 7.00 do 15.49 i tyle ich widziałem w tym tygodniu Jutro dostaną ostrą burę.....http://www.talenty.pl/emoticons/242.gif Narzekają na upał, fakt w łazience na poddaszu gdzie zaczęły się sprawy płytkowe jest jakaś masakra, a układa szef, wiec jak mu gorąco to może ...... Jak byłam w poniedziałek z panem od płotu to wyjechali ok 15, mimo, że byłam na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 03.07.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 A właśnie a propos gorączki i masakry.Ile masz ocieplenia w dachu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 03.07.2009 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Wełny jest 25 cm, 15 między krokwiami i na to 10 po całości. W łazience są dwa duże okna dachowe od południowej strony, przy tej wilgotnej i bardzo słonecznej pogodzie zrobiło się tam jak w saunie. W pozostałych pomieszczeniach tak nie jest. Dziś było już dużo lepiej. PS wreszczie będę miała ciepło w łazience, teraz mamy łazienkę od północy i trzeba było dogrzewać zwłaszcza w okresach po i przed właczeniem pieca. (po za tym piec akurat rzadko grzeje w łazience akurat wtedy co trzeba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 03.07.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Wełny jest 25 cm, 15 między krokwiami i na to 10 po całości. W łazience są dwa duże okna dachowe od południowej strony, przy tej wilgotnej i bardzo słonecznej pogodzie zrobiło się tam jak w saunie. W pozostałych pomieszczeniach tak nie jest. Dziś było już dużo lepiej. PS wreszczie będę miała ciepło w łazience, teraz mamy łazienkę od północy i trzeba było dogrzewać zwłaszcza w okresach po i przed właczeniem pieca. (po za tym piec akurat rzadko grzeje w łazience akurat wtedy co trzeba) Wiem ile masz wełny i jaką wypytałem Pana Z. Na te okna dachowe to wstaw jakieś roletki odbijające światło, może coś pomoże. U mnie jest znośnie na poddaszu - mam razem 27cm wełny Rockwoola o wskaźniku 0,035. Jest tylko trochę duszno mimo otwartych nawiewników w oknach dachowych Veluxa. Ale jak już się odpali wentylację z reku to powinno być superowo. Za to w domku na parterze jest przyjemny chłodek - ściany z Silki i styro 16cm świeżo położony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 04.07.2009 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Na dole jest całkiem ok, mamy poroton 24 + 15 styro, na górze w sypialniach mamy rolety zewnętrzne do dachowych, a od wewnątrz będą materiałowe, w łazience też , tylko z przyczyn oczywistych są niezainstalowane. Teraz jak powietrze zrobiło się suche nie jest źle, więc jak będą roletki będzie ok. Na reku się nie zdecydowaliśmy, będziemy się wietrzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 09.07.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Witam Poczytałam Wasz dziennik od samego początku i zwróciłam uwagę, że lada chwila tj. 18 lipca minie równy rok od chwili wykopania pierwszej dziury na Waszej działce Lada chwila będziecie sie wprowadzać - gratuluję tempa Projekt domku bardzo mi się podoba Pozdrawiam Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 10.07.2009 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Masz rację, że za kilka dni rocznica, dzięki bo prawie bym przegapiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 11.07.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Hej, jednak askome? Nie wiem, czy wiesz,a le ikea ma taką usługę, ze możesz wziąć montazystów na pomiar - oni pomierzą wszystko dokładnie, zaproponują jakieś rozwiązania, powiedzą ile paneli maskujących kupic na docinki ewentualne. Płaci się 100zł, potem otrzymuje się za to równowartość w bonach do wykorzystania w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 12.07.2009 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 chyba jednak askome, jeśli zdąże do końca lipca, ale sie postaram. O usłudze pomiarowej wiem, poprzednio też korzystałam, musze zadzwonić do ikei po namiar (masz moze nr tel do montażystów?). Bo w sumie oni najbardziej są mi potrzebni, żeby stwierdzic czy da radę sciąć korpus w wykuszu, bo jedna szafka musi mieć ścięty częściowo tył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 13.07.2009 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Hej Jak majstry od Z. wyglądają z robotą u Ciebie ? ile czasu jeszcze będą robić ? bo ja ich mocno potrzebuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 13.07.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Damon - niestety nie mam namiaru bezpośrednio do montażysty - kontaktowałam się tylko przez punkt w Ikea, ale na zdrowy rozum to się da chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 15.07.2009 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Hej Jak majstry od Z. wyglądają z robotą u Ciebie ? ile czasu jeszcze będą robić ? bo ja ich mocno potrzebuję Mają jeszcze trochę malowania, robi się druga łazienka, zostaną płytki w wiatrołapie i kuchni, ale to sama nie wiem kiedy, w sumie kręci się p.Z i 1 pracownik, wiec reszta chyba u Ciebie, chociaż na malowanie pewnie będzie ktoś jeszcze, a mam dowieźć resztę farb. Wiem, że mieli jeszcze coś w Mosinie, ale nie wiem czy skończyli czy nie. Koniec lipca będą drzwi i po wyprawkach chyba będziemy finiszować. Potem najwyżej drobnica, poprawki, wyprawki po montażu schodów z doskoku pewnie, albo raz a porządnie. Myślę, że zanim wyjdą na amen będą ze 2-3 tyg. Trudno wyczuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 15.07.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 U mnie robi elewację tylko dwóch majstrów i grzebią się 3 tydzień W poniedziałek Pan Przemek ma wzmocnić obsadę na mojej budowie i mają też zacząć w środku działać Muszę ich ostro poganiać, bo do końca września muszę zamieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts