damimax 27.07.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Jej, Damon - no szkoda z ta kuchnią, ale w sumie tutaj koncepcja pewnie wielce Ci sie nie zmieni, jesli chodzi o układ, tylko inne fronty trzeba by wybrać. Niemniej współczuję konieczności dokonywania kolejnych wyborów, wiem jakie to wkurzające na końcówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 27.07.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 waham się teraz między adel brzoza i nexus brzoza, ogólnie mam kolorystykę kuchni pod jasne meble, ale nie białe, jutro pomiary i w sumie okaże się czy w ogóle meble ikeowskie da się podocinać tak jak potrzeba (wykusz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 27.07.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 adel to był mój typ przed askome, zanim ją przecenili - nexus bywa zbyt różnorodnie przebarwiony - zależy jak się trafi - na wystawce z agd to ewidentnie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 31.07.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Hej Ładne te drzwi zewnętrzne i te skrzydło drzwi takie znajome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 31.07.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 faaajnie te drzwi wyszły! My tez się z mężem wybieramy w nadchodzącym tygodniu na harrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 02.08.2009 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 dzięki, reszta ma wrócić po poprawkach w następnym tygodniu najfajniejsze są zewnętrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 04.08.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Trzym się Dam - trzymam mocno kciukasy, mnie to samo czeka za miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 05.08.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Oj, znam te nerwy na końcówce - u nas dzisiaj miał być gość na pomiarach blatów - dojedzie jutro, instalator zamiast w czwartek będzie w piatek, drzwi, zamiast w piątek w poniedziałek Ja ceny w neo sprawdziłam w necie na ceneo - były ok - pojechałam na polankę i zamówiłam u nich na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 05.08.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 aaa, napisz prosze, czy zrobiłas rozeznanie w sprawie tych listw?Co to za sklepy na tych jeżycach?My kupiliśmy dzisiaj trochę listw w Malta Decor, ale nie jestem co do nich przekonana, zwłaszcza jeśli o dół chodzi, bo do górnych paneli pasują super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 05.08.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 a powiedz - jak tam te listwy? Ja kupiłam dzisiaj w Malta traiding, ale nie jestem co do nich przekonana, jesli chodzi o dolne panele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 05.08.2009 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 zrobiłam dość konkretny rekonesans - interesują mnie listwy dębowe (mniej lub bardziej) o wysokości 6 cm 1)podobno listwy na mdf są kiepskie, bo jak są cięte i w tym miejscu wejdzie woda, to się robią brzydkie (mdf to poność sprasowany karton - ale jeszcze nie wnikałam czy to prawda) 2)są całkiem ładne listwy pvc z firmy arbiton - 6 cm , cena ok 11-12 zł za listwę - pewnie takie zrobimy na górze do trójwarstwówki - jedynym ich słabym punktem są gotowe narożniki, których nie lubię, a trudno dociąc na "ścisk" 3)lite dębowe - najtańsze na Poznańskiej 14 zł/mb 4)fornirowane balic floor (chyba) 11,50 zł/m2 na skórzewskiej (sklep drzwi i podłogi) 5)fornirowane - jakieś niemieckie - 29,50 za listwę 2,4mb Są 2 sklepy na Żupańskiego, duży na rogu i kawałek dalej po drugiej stronie ulicy mniejszy w oficynie - ten mi bardziej przypadł do gustu, duży wybór i forrniru i pvc, pvc było jedno fajne, ale kurcze nie zapisałam, listwy 8 cm z osobnymi zaczepami - ok 15-16 zł za listwę (w tym zaczepy kupowane osobno) - całkiem nieźle udają drewno i są sztywniejsze podobno jeszcze w castoramie są lite dębowe, ale już dziś nie dojechałam (ok 30 zł za 2,5 mb - rodzice kupowali) - pewnie jeszcze dla czystego sumieniz podjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 19.08.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Witamwidzialam w dzienniki ze masz affrona grafit na parterze Jas chce mat mozesz cyknac fotke z bliska zebym zobaczyla fakture bo podobno s chropowateczy te polpoler sa bardzo swiecace czy one na zywo sa bardzo ciemne czy raczej jasniejszy szary ja szukam szarych ( kolory taki surowy betonowy) ale zeby nie byly za ciemne i affron wydaje mi sie idealny a niestetyt nie mam gdzie zobaczyc ich na zywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 20.08.2009 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Witaj, jutro spróbuję zrobić zbliżenie, chociaż nie wiem czy uda się aż tak, zeby faktura była widoczna.Faktycznie te matowe są dość szorstkie. Jak rozmawiałam zanim się na nie zdecydowałam, sprzedawca podpowiedział, że matowe trudniej będzie się czyścić i szybko załatwią każdego mopa. Ale to dopiero przetestuję. Zdecydowałam się więc na mat tylko w wiatrołapie ze wzgl na antypoślizg a na reszcie półpoler, żeby sobie ułatwić życie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 22.08.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Skąd ja znam te zmiany terminów Ale wymyslanie nierealnych dat to specjalność mojego męża . Tłumaczenia typu , siedzę i czytam na forach ile trwa jakaś tam praca zwcale go nie przekonuje i wtedy padają słowa typu , bo ty to pesymistka jesteś. Nie, nie pesymistak , a realistka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 23.08.2009 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Damon - ale się obłowiłaś w tej Dąbrowie!! - Napisz coś bliżej co to za hurtownia, czuję, że zawitam do nich 12 września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 23.08.2009 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Firma Markslojd, są dystrybutorem szwedzkich (chyba) lamp, wjazd z Bukowskiej, albo po szutrowej Batorowskiej w Dąbrowie i wtedy na samym końcu (na ich stronie jest mapka dojazdowa, masz żabi skok). Warto zajrzeć, ale nie zabieraj raczej dzieci bo sporo towaru, dość ciasno i sporo ludzi, a asortyment kruchy (parę razy było słychać że cos poleciało) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 23.08.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 aaaa, faktycznie bliziutko A skąd wiesz o tych wyprzedażach? Nie mogę się na ich stronie doszukać, a bardzo się napaliłam na zamianę wiszących kabli na jakieś niedrogie lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 23.08.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 dzieki za foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 23.08.2009 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 aaaa, faktycznie bliziutko A skąd wiesz o tych wyprzedażach? Nie mogę się na ich stronie doszukać, a bardzo się napaliłam na zamianę wiszących kabli na jakieś niedrogie lampy Rok temu widziałam kartkę pod skórzewską Chatą Polską, oczywiście zdążyłam zapomnieć, chociaż solennie obiecałam sobie pamiętać . Parę dni temu byłam w sklepie i widzę, ze znowu wisi kartka........z tym że wyprzedaż była w lipcu. Stwierdziłam, ze pojadę tam, bo może mają sklepik, na miejscu nie można było wejść i kupować (można przez net w ich sklepie mlampy), ale dostałam kartkę z datami kolejnych wyprzedaży To co kupiliśmy było w cenach 25-80 zł, właściwie wszytko jednożarówkowe, bo takich szukałam, ale "salonowe" też jakieś były i praktycznie w każdym dizajnie, nowoczesne, klasyczne, klimatyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 30.08.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 ale ten 12 września masz na rozpisce? Bo już sobie w kalendarzu zapisałam:)Gratuluję postępów z wodociągiem i życzę cierpliwości do pana Z. Czasami mam wrażenie, że wykończyliśmy się tak szybko głównie dlatego, że tak wiele robiliśmy sami. Zostały do pokończenia rzeczy, w których własnie fachowcy muszą zadziałać, na szczęsście to drobiazgi, które pozwalają mieszkać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts