Damon 01.09.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Fakt, niesamowitą ilość rzeczy zrobiliście sami, jak patrzę na robotę fachowców, a w sumie wczoraji dziś spędziłam na budowie cały dzień, to sama zrobiłabym ze 3-razy więcej, ci się bez przerwy snują, ględzą, masakra jakaś, wczoraj po smsie do Z, przysłał dziś 3 ludzi, ale nie powiem zeby jakoś przyspieszyło Markslojd najbliższe terminy 12 i 26 września , ja się nastawiam raczej na późniejszy termin, no bo niby 12 ma być przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 04.09.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Damon ja jeszcze w sprawie Affronawidzialam juz je na zywo i teraz sama nie wiem czy brac ten polpoler czy mat Mat jest super a polpoler wcale sie az tak nie swieci Widzialam je jednak w sklepie a wiadomo ze w domu przy oknach moga sie roznicczy mam racje z tym blyszczeniem polpoler graffit?a powiedz mi jeszcze jak z czyszczeniem tych i tych masz i matowe i polerowane Na ktorych bardziej widzac smugi po mopie , krople zaschnietej wody itpz gory dziekuje za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 04.09.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Damon - Gratulacje!! Ten wodociąg to prawdziwy milowy krok!!No i inne postępy też widoczne!!Oby tak dalej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 06.09.2009 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Damon ja jeszcze w sprawie Affrona widzialam juz je na zywo i teraz sama nie wiem czy brac ten polpoler czy mat Mat jest super a polpoler wcale sie az tak nie swieci Widzialam je jednak w sklepie a wiadomo ze w domu przy oknach moga sie roznic czy mam racje z tym blyszczeniem polpoler graffit? a powiedz mi jeszcze jak z czyszczeniem tych i tych masz i matowe i polerowane Na ktorych bardziej widzac smugi po mopie , krople zaschnietej wody itp z gory dziekuje za odp Jak się czyści to nie mam pojęcia, bo na razie tylko zamiatałam, jak wybieraliśmy płytki to kupowałam po jednej i testowałam przez kilka dni, nie znalazłam płytek na których nie byłoby czegoś widać. Zamiatają sie ładnie, niezależnie półpoler czy mat. Z testów pamiętam, że z wodą nie chyba było śladów. Na jednych i drugich na pewno zostają ślady, jak się chodzi wpierw po betonie, ale ten problem szybko znika . Półpoler trochę błyszczy, mi to nie przeszkadza (a jest przy matowym drewnie). Ogólnie kolor jest świetny, ani za ciemny ani za jasny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 06.09.2009 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Damon - Gratulacje!! Ten wodociąg to prawdziwy milowy krok!! No i inne postępy też widoczne!! Oby tak dalej:) Dzieki, po położeniu podłóg na dole, schodach i kuchni robi się przytulnie , niestety jeszcze sporo brakuje do wprowadzki. Cały czas się łudzę że w przyszły weekend ruszy ciepła woda, bo to warunek, zeby zamieszkać. Gorzej z uruchomieniem CO, bo jest obsuwa czasowa w instalacji. Codzienne zawożenie i odbieranie córki do i ze szkoły jest nieco upierdliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 06.09.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Jednak Rea? Moja stoi wreszcie. Jesli wzięłaś te prostokatną, to ponoć lepiej brodzik instalowac przed płytkami - u mnie była po, no i będzie taśma silikonowa przy scianie, bo bok brodzika jest pod kątek i niestety spora szpara była Ogólnie trochę się naklął instalator przy montażu, ale ogólnie uprzedzony do chińszczyzny jest Ale wygląda pięknie Jutro postaram się fotki jakieś cyknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 07.09.2009 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Dami, jednak rea....koszty, koszty...., na żywo nie widziałam, ale w necie wyglądają b.elegancko, w obu łazienkach montaż po płytkach, pewnie się nasłucham od instalatora, ale trudno, , finalnie do górnej łazienki bedzie 120/80 i do dolnej 5-kątna dziewięćdziesiąta, czekam na info kiedy dostarczą , boszzzzze, jak zazdroszczę że już mieszkacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 07.09.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Ha, dokładnie do dolnej też tę 5-kątna planuję, za jakiś czas..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 14.09.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Jejku, ja nie dotarłam do Markslojd niestety:-? - przypomnisz kiedy ta "Wyprzedaż Ostatniej Szansy" dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 15.09.2009 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 następna wyprzedaż jest 26.09 , w październiku też są, ale nie pamiętam dat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 25.09.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Oj wiem co czujesz teraz na pewno okrutne zmęczenie - jak my My wzięliśmy się na sposób i w dzień przeprowadzki już nie powinno być sajgonu - ale pewno i tak będzie Moja już od poniedziałku pakuje kartony, a ja po 5,6 szt. wożę na budowę co wieczór. Na szczęście mamy 1600m na budowę także luzik, ale te 1600m to ostatni tydzień latam po 20-30 razy w te i we wte Dzisiaj nawet padła pierwsza ofiara tych kursów - moje auto Wczoraj nam zakładali sieć wodociągową w drodze, no i koło skrzynki elektrycznej sąsiada postawili hydrant, cofając samochodem oczywiście o nim zapomniałem i zaryłem w niego bokiem - ale już mam luz na to - przy budowie to nawet blacharz zarobi Trzymcie się i żeby Was plecy nie bolały tak jak mnie od dźwigania kartonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 29.09.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Spieszę z gratulacjami!! Niech Wam się dobrze mieszka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 29.09.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Gratulacje my również mieszkamy - dzisiaj pierwsza noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 01.10.2009 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 01.10.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Niezłe przeboje macie - jakby takie podobne do naszych samochód też wgniotłem tylne prawe drzwi i błotnik o hydrant, który postawili w czwartek w zeszłym tygodniu Przy budowie domu to i blacharz zarobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
millerek 07.10.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Te słupy na środku pokoju to jakaś porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 07.10.2009 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 słup w jednym z pokojów wynika z usunięcia ściany i zrobienia jednego pokoju z dwóch, więc gdzieś musiał być, w drugim - bezmyślność dachowca, bo mógł być przesunięty - ale nie zdążyliśmy interweniować, ogólnie da się z tym żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarioZZ 11.10.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 następna wyprzedaż jest 26.09 , w październiku też są, ale nie pamiętam dat Gdzie mogę czegoś się dowiedzieć na temat tych wyprzedaży w Markslojd ?? Może znasz już terminy październikowe Gratuluję przeprowadzki i trzymam kciuki, aby w ferworze walki z przeciwnościami została Wam także przyjemność mieszkania pod swoim własnym dachem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 31.12.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://kartki.onet.pl/_i/d/sylwester_tance_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts