Łukasz789 07.02.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Co do Britty .Jakieś 4 lata temu wpadł do Nas lokalny domokrążca chciał nam sprzedać filtry ale montowane na stal za kilkanaście tysięcy złotych. Pokazał jaka jest różnica miedzy kranowa a jego filtrem na podstawie barwników itp. ale przetestował nam również Brittę i wyszło z tego ,że Britta jest niewiele gorsza od jego filtra . I dlatego nie kupiliśmy tamtego. Do tej pory używamy Britty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 25.02.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Pod ten filtr jeszcze ADR i będzie kpl. Ja tak zrobiłem w kuchni .I jest OK. Herbatka i moje nereczki cacy. i jeszcze to http://www.bochenia.pl/nasze-zdrowie/2009/kwiecien/tytul-piatego-artykulu.html Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniat1719512273 25.03.2014 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 wygląda mi to na reklamę chętnie dowiedziałabym się czegoś odnośnie filtrów. Mam dosyć pozbywania się kamienia z czajnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekstraJozef 08.01.2018 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Ja akurat od jakiegoś czasu używam Dafi, ale wcześniej miałem Brittę i szczerze mówiąc nie dostrzegam różnicy. Trzeba zwrócić uwagę na filtry, ale teoretycznie niczym się nie różnią. Dla mnie obydwie firmy są ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolina5555 05.09.2018 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2018 Ja ostatnio taki kupiłam i jestem bardzo zadowolona. Właśnie doszłam do wniosku, że chyba zaprzestanę kupować wodę mineralną. Wcześniej szlag mnie trafiał, bo kupiłam akurat nowy czajnik bezprzewodowy i w tydzień zrobił się w środku brązowy. Teraz ciągle jest czysty bez cotygodniowego szorowania. Normalnie byłam w szoku, bo jakoś nie zdawałam sobie sprawy, że ta woda taka zanieczyszczona. Na wejściu wody do domku też mam filtr, ale chyba taki bardziej mechaniczny, na takie grubsze brudki. WODA NIE JEST ZANIECZYSZCZONA! Kamień się tworzy z powodu z wysokiej twardości wody. Węglany wapnia i magnezu znajdujące się w wodzie tworzą kamień podczas gotowania / podgrzewania. Ale to nie znaczy, że WODA JEST NIEZDROWA DLA NASZEGO ORGANIZMU! WRĘCZ ODWROTNIE! Ludzie poczytajcie najpierw zanim coś napiszecie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 05.09.2018 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2018 WODA NIE JEST ZANIECZYSZCZONA! Kamień się tworzy z powodu z wysokiej twardości wody. Węglany wapnia i magnezu znajdujące się w wodzie tworzą kamień podczas gotowania / podgrzewania. Ale to nie znaczy, że WODA JEST NIEZDROWA DLA NASZEGO ORGANIZMU! WRĘCZ ODWROTNIE! Ludzie poczytajcie najpierw zanim coś napiszecie! Ludzie - czytajcie najpierw daty postów zanim coś napiszecie / odpowiecie na taki z przed 10-ciu lat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 05.09.2018 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2018 Może to jakaś podkładka pod wklejkę w najbliższej przyszłości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 05.09.2018 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2018 Może tak być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts