sylvia1 02.11.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 skąd ty wziąłeś mojego entera rudzielca? popatrz o tutaj http://lh6.ggpht.com/_-gpB12MqADY/SgKo3TyKyMI/AAAAAAAAAGY/TxEof3BCZTg/s720/IMG_7470.JPG garderoba fajna- to ja składam kasę na szafę u pana R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ramot 03.11.2009 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 brat bliźniak, tudzież klon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 21.11.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 o kurczaki! trochę żem Cię nie nawiedzała, a tu tyle zrobione!! U nas powolutku kończy sie stan "zero". Ale za to mamy problem z kredytem Musimy wszystko zaczynac od nowa, ale nie poddajemy sie. Z każdej sytuacji są przeciez przynajmniej dwa wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 20.12.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 http://kartki.net.pl/kartki/4/140.gif Świątecznie Świątecznych Świąt Wam życzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 21.12.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Niech magiczna noc Wigilijnego WieczoruPrzyniesie Ci spokój i radość.Niech każda chwila Świąt Bożego NarodzeniaŻyje własnym pięknem,A Nowy Rok obdaruje Ciebie i całą Waszą rodzinęPomyślnością i szczęściem.Najpiękniejszych Świąt Bożego NarodzeniaNiech spełniają się wszystkie Twe marzenia.http://img264.imageshack.us/img264/9022/x32fx3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcos 19.02.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Bardzo fajny pomysl z ta lista wykonawcow. Na pewno skorzystam Mam tez pytanko odnosnie ekipy do SSO ale tym to juz na priva Pozdr, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinIKS 22.03.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Odnośnie wątpliwości z bramą to raczej nie ma obawy. Jeśli tylko będzie prawidłowo wykonana to da się ją w miarę lekko otwierać. Kilka lat tak otwierałem bramę 5,5 m dodatkowo bardzo obciążoną grubymi nieheblowanymi dechami Najgorzej jest ją ruszyć, potem jedzie właściwie już sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ramot 22.03.2010 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Dzięki. Pytam głównie z myślą o małżonce, która będzie musiała sobie wrota otwierać, a także z troską o swoje zdrowie - na wypadek, gdyby żona nie dała jednak rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinIKS 31.03.2010 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Co do ekip kostkarzy to mam dwa namiary (oba w okolicach 95-100zł/m2 za kostke typu classico semmelrocka). Jeden namiar mam tylko tel. 515477901 (człowiek z okolic Żyrardowa) a drugi to http://ogrodnik.pruszkow.pl/Ci drudzy robili mi kostkę w poprzednim domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.04.2010 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Spokojnych, zdrowych, pełnych radości Świąt Wielkiejnocy Spełnienia wszystkich marzeń, osiągnięcia wszystkich szczytów i ziszczenia wszystkich planów http://republika.pl/blog_ds_1189624/2431110/sz/68l.gif życzy Neferka z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krygi 20.04.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Piękny domek. Miło popatrzeć! Gratuluję przeprowadzki. Pozdrowienia z firmy Copper House od Pawła. Mam nadzieję, że wyczekana baterie służą dobrze. Obecnie posiadamy już lepsze stany magazynowe i nie trzeba tak długo czekać Życze wszystkiego dobrego w nowym domu/ p.Paweł z Copper House Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcos 10.09.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Podoba nam sie dokladnie taka sama podloga i tez bylaby kladziona na wodne ogrzewanie. Jestem ciekaw jak sie sprawuje zwlaszcza. po ostaniej zimie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ramot 25.11.2010 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Podoba nam sie dokladnie taka sama podloga i tez bylaby kladziona na wodne ogrzewanie. Jestem ciekaw jak sie sprawuje zwlaszcza. po ostaniej zimie. Hej. Dawno tu nie zaglądałem... Zarówno podłoga jak i ogrzewanie sprawują się bardzo dobrz. Grzane było intensywnie, żadnych problemów z drewnem nie stwierdzono Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts