xavier 13.07.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Zapraszamy serdecznie do komentowania dziennika budowy - Nasza SASZA - czyli domek Madzi i Krzysia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lodowka1 19.07.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Witam, Już po ściagach na fundamencie zauwazyłem, że to robota Pana Ryśka:) Tylko on daje ich tak duzo:) U mnie też adaptował projekt i jestem zadowolony. Wyrobił się w miesiąć. Co do firmy kaszubowskiego to też u nich byłem po wycenę. Zdecydowałem się jednak na tańszego wykonawcę, z tego co widzę to znacznie tańszego. To 65 tys to chyba z dachem co? Powodzenia w budowaniu. Ja działam po drugiej stronie Lubina:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xavier 20.07.2008 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Witamy serdecznie Jak widzimy miał Pan szczęście z Panem Ryśkiem Też byśmy byli zadowoleni, gdyby i u nas wyrobił się w miesiąc, ale niestety musieliśmy trafić na jego bardziej pracowity okres! I ciężko nam było się z nim skontaktować. Co do firmy to są droższe i tańsze, lepsze i gorsze. Subiektywna opinia każdego z nas My przy wyborze kierowaliśmy się nie tylko kwestią finansową, ale również wrażeniem podczas rozmowy, wrażeniami po obejrzeniu realizowanej aktualnie budowy, opiniami wśród innych klientów, zakresem obowiązków, kwestią materiałów itp., itd. Jak do tej pory jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z tą firmą Również życzymy powodzenia w budowaniu Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ficate 21.07.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Witam,Jak miło czytać kolejny dziennik budowy "Saszy", a przy okazji zbierać doświadczenia. My (czyt. z mężem) też planujemy budowę saszki. Na razie utkwiliśmy w tzw. papirologii, ale nie poddajemy się. Projekt zakupiony i czeka na ostateczne decyzje odnośnie adaptacji. Jak dobrze pójdzie to może, może wiosną 2009 roku wbijemy łopatę.Z zaciekawieniem będę czytać Wasz dziennik.Powodzenia w pracach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xavier 21.07.2008 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Witamy Cieszymy się jeżeli nasz dziennik pomoże komuś przy budowie własnej Saszki Zapraszamy serdecznie do oglądania! Na razie nic większego się nie dzieje. Ciągle trwają prace nad fundamentami a jest z nimi trochę roboty, ponieważ na naszym terenie występują szkody górnicze i mamy dodatkowe zbrojenia. My również życzymy powodzenia przy załatwieniu papierologii i szybkiego rozpoczęcia budowy Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lodowka1 04.08.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Co się stało z Waszym dziennikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 05.08.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 no właśnie, co się stało?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts