Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika - Nasza SASZA

Recommended Posts

Witam,

Już po ściagach na fundamencie zauwazyłem, że to robota Pana Ryśka:) Tylko on daje ich tak duzo:) U mnie też adaptował projekt i jestem zadowolony. Wyrobił się w miesiąć. Co do firmy kaszubowskiego to też u nich byłem po wycenę. Zdecydowałem się jednak na tańszego wykonawcę, z tego co widzę to znacznie tańszego. To 65 tys to chyba z dachem co?

Powodzenia w budowaniu. Ja działam po drugiej stronie Lubina:)

Witamy serdecznie :)

Jak widzimy miał Pan szczęście z Panem Ryśkiem :wink: Też byśmy byli zadowoleni, gdyby i u nas wyrobił się w miesiąc, ale niestety musieliśmy trafić na jego bardziej pracowity okres! I ciężko nam było się z nim skontaktować. Co do firmy to są droższe i tańsze, lepsze i gorsze. Subiektywna opinia każdego z nas :) My przy wyborze kierowaliśmy się nie tylko kwestią finansową, ale również wrażeniem podczas rozmowy, wrażeniami po obejrzeniu realizowanej aktualnie budowy, opiniami wśród innych klientów, zakresem obowiązków, kwestią materiałów itp., itd. :) Jak do tej pory jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z tą firmą :D

Również życzymy powodzenia w budowaniu :) Pozdrawiamy!

Witam,

Jak miło czytać kolejny dziennik budowy "Saszy", a przy okazji zbierać doświadczenia. My (czyt. z mężem) też planujemy budowę saszki. Na razie utkwiliśmy w tzw. papirologii, ale nie poddajemy się. Projekt zakupiony i czeka na ostateczne decyzje odnośnie adaptacji. Jak dobrze pójdzie to może, może wiosną 2009 roku wbijemy łopatę.

Z zaciekawieniem będę czytać Wasz dziennik.

Powodzenia w pracach.

Witamy :)

Cieszymy się jeżeli nasz dziennik pomoże komuś przy budowie własnej Saszki :) Zapraszamy serdecznie do oglądania! Na razie nic większego się nie dzieje. Ciągle trwają prace nad fundamentami a jest z nimi trochę roboty, ponieważ na naszym terenie występują szkody górnicze i mamy dodatkowe zbrojenia. My również życzymy powodzenia przy załatwieniu papierologii i szybkiego rozpoczęcia budowy :) Pozdrawiamy!

• 2 weeks później...