Kasiorek 24.09.2003 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 Mam takiego śmiesznego wilczomlecza,pnie się do góry jak wariat,ale że jest cieńki w sobie zaczyna się chwiać.Czy ktoś wie czy mogę go podciąć?I zrobić nowe sadzonki z uciętych części? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 24.09.2003 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 Właśnie się dowiedziałam,że wilczomleczy jest ponad 7500 gatunków. Ten mój to wilczomlecz trójżebrowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 11.10.2003 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 Daruj sobie.Po parokrotnych próbach,w szklarniowych warunkach przyjął mi się 1 z 14 kawałków.Metoda prosta- pół na pół torfu nie kwaśnego z piaskiem,tniesz na kawałki 10-15cm roślinkę i pamiętając gdzie góra,wtykasz do ziemi.Przykryć folią spożywczą na 3-4 dni.Ale szkoda zachodu...no i uważaj na sok.pracuj w rękawiczkach,dzieci z daleka(sok jest wysoce szkodliwy-nadaje się na zupę dla teściowej) pozdrawiam ziaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Karol N. 11.11.2003 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2003 Daruj sobie.Po parokrotnych próbach,w szklarniowych warunkach przyjął mi się 1 z 14 kawałków.Metoda prosta- pół na pół torfu nie kwaśnego z piaskiem,tniesz na kawałki 10-15cm roślinkę i pamiętając gdzie góra,wtykasz do ziemi.Przykryć folią spożywczą na 3-4 dni.Ale szkoda zachodu...no i uważaj na sok.pracuj w rękawiczkach,dzieci z daleka(sok jest wysoce szkodliwy-nadaje się na zupę dla teściowej) pozdrawiam ziaba Prawda to, ze rosliny te odstraszaj nie tylko tesciowa ale rowniez gryzonie? Karol N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
overs 12.11.2003 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2003 Wilczomlecze,aby były pożywką dla teściowej,musza być skonsumowane.Szczurek..nie głupek,nie zeżre ,a samo postawienie na parapecie nic nie da.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts