mk3 14.07.2008 04:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Witam chciałbym wam przedstawić mój problem, a wiec od roku mieszkam w moim nowym domku, który jest cały podpiwniczony w piwnicy mam zrobiona wylewke która w jednych miejscach jest wilgotna poprostu nie odizolowałem ją od podłoża, co poradzicie w opiwnicy chce np zrobic pralnię . jednym z wyjsc byłoby wykonac kolejna wylewke ale do twgo potrzeba piasku, cementu siatki zbrojeniowej i foli i duzo czasu, drugie wyjscie to folia w płynie i na to kafelki (moze macie jakies doswiadczenia która jest dobra i wydajna),a moze macie inny pomysł na odizolowanie.bardzo prosze o omoc w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturpawel 14.07.2008 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 ale oba te rozwiązania to ucieczka od problemu zawilgoconej posadzki w piwnicy , pomijając trwałość zrobienia czegokolwiek na wilgotnej (mokrej) wylewce to ta wilgoć , a co za tym idzie stopniowa korozja i jej następstwa ( np. grzyb) będą narastać .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk3 14.07.2008 05:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 no tak ale czy ma ktos doswiadczenia z folia w płynie ile tego wychodzi i czy wogóle sie to opłaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Peter 25.07.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Jeżeli to są drobne przesączenia to folia w płynie powinna pomóc. A jest to najtańszy sposób. Zużycie zależy od firmy, chłoności podłoża itp. Szacunkowe znajdziesz na opakowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts