zzi 19.02.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 150m2 to dla mnie optymalnie - dzieci pewnie i tak sie wyprowadza jak dorosna a zycie i tak toczy sie glownie tam gdzie jest tv, kominek w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikas3 20.02.2010 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 u mnie będzie prawie 215 użytkowej i 290 całkowitej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babcia krysia 23.07.2010 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Popieram kiedyś był dom ale jaki 10x10 i 3 piętra duużo małych pokoi bo i dzieci dużo było a rodzice myśleli że dzieci pod skrzydłami wiecznie będą siedzieć, co do ogrzewania to jakie były ściany jedem pustak i tynk grzejnik rzeliwny i nieszczelne okna? Teraz się je ociepla syropianem wymienia okna na biały plastik i wywala inne śmieci ocieplające strop na ostatnim piętrze. Taki były wille kiedyś dziś nikt by się nie rwał na taką wille. Czy to rospusta jak ktoś chce mieć 40m2 salonu (u nas na święta jest 12-14 os na 25m2 pokoju też się mieścimy i jest ok) bo obecnie ma zamało powierzchni życiowej. Prywatke można z znajomymi zrobić potańczyć (teraz małolaty zapychają kluby) I zjazd rodzinny lepiej zrobić w większym gronie a nie na raty. Zastosowań jest wiele wszystko zależy od trybu życia rodziny i ich potrzeb. A z drugiej strony to chcesz mieć pustą działke i z kosiarką 2x w tygodniu latać też koszta duże (prąd lub bęzyna wymiana oleju w ksiarce(ktoś o tym pamięta?? ) ) Czasy są jakie są trzeba się przystosować. I nie dać się zjeść przez większe rybki Tak salon 40mkw i kredyt na 100lat spokojnie mieszkam na 120mkw bez kredytu/choc to zalezy co kto lubi/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 30.07.2010 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 114 użytkowej-jedna osoba i dwa psy.I juz się martwię,jak ja to będę sprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 27.08.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 To jest sonda ... chyba???Po co komentować czyjeś powierzchnie? Jak komuś wystarczy dom 101m2 to jego sprawa, po co uszczęśliwiać kogoś na siłę.Mój dom ma około 140m2 powierzchni faktycznie mieszkalnej, a 189m2 powierzchni całkowitej.Myślę, że bym sobie świetnie poradziła na mniejszej powierzchni i równie dobrze na dużo większej, wszystko kwestia potrzeb i zasobności portfela oraz fantazji - a może fantazji przedewszystkim?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marełek 18.09.2010 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 U mnie jest 115m2 p.u. i jakoś nikomu z 5 (my +2x młodzież+teściowa;)) domowników nie brakuje miejsca (4 sypialnie +salon itp.) a przynajmniej nie obawiam się rachunku z gazowni:). Mając w domu już dorastającą młodzież to bardzo się cieszę że nie rozciągałem budynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alic 26.11.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 130m,dwie osoby dorosłe,dwoje dzieci i pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts