arti.sa 18.07.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Tak. Ekipy 19tys. murarze + 14tys. dach (dachówka) Ale pod całym domem wyłączając garaż są piwnice (ok. 90m2, kotłownia, warsztat, kino domowe, spiżarnia-winiarnia ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 18.07.2008 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 a niech Cię jasna cholera. Pokaz projekt i rzuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arti.sa 18.07.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 http://www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php?s=77&a=175&odbicie=1Oczywiście dużo w nim zmian. Układ góry, okna itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 18.07.2008 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 kurcze ja jednak jestem do bólu praktyczny. szkoda byłoby mi miejsca nad salonem i ogólnie miejsca na poddaszu chociaż sama bryła prezentuje się naprawde okazale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 18.07.2008 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 zdecydowałem się nawet na poddaństwo wobec zony która uparła się, żeby zlikwidować wykusz i poszerzyc przez to kuchnię i salon, osobiście to ja np wykusze bardzo lubię ale cóż... trzeba było się nie żenić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arti.sa 18.07.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Miejsca na poddaszu jest naprawdę hoho... dom po podłodze ma 167m2. Salon jest piekny i to jest jego urok bo ma w najwyższym punkcie ok.5m i najniższym 1,9m oprócz tego schody otaczające komin i antresola.... Wykusz to tylko estetyka zewnętrzna, moim zdaniem dobrze zrobiliście bo praktycznie salon nigdy nie jest za duży a jak i kuchnia będzie ok to wszystko na + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts