waldi08 14.07.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Witam.Czytałem sporo o dzwiach i mam pytanie jak w temacie.Z góry dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mery26 14.07.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 moje TAK-praktycznie do wyrzucenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.07.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 trzeba je podlewac ...to sie nie rozeschną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzes z Krakowa 14.07.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Ja mam dzrwi z OBI chyba firmy REMiX http://www.remix.pl/ Drzwi juz sa 4 lata zamontowane i nie widzac zeby sie rozsychaly albo wykrzywialy.Za to po bejcowaniu i lakierowniu wygladaja o niebo lepiej anizeli np drzwi porty robione z dykty i oklejane.Jedyna rzecza jaka mi sie nie podoba przy tych drzwiach to framugi. Tutaj jednak bede musial sie spotkac ze stolarzem aby zrobil jakies ladne oscieznice do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zgrocca 15.04.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 mam drzwi do łazienki drewniane z Leroya surowe kupione .raz zabejcowane, żadnych wypaczeń ..jak narazie pół roku użytkowania.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
splinka 15.04.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Mamy drzwi z castoramu Remix czy cos podobnego minął rok i zero problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka13126 25.04.2010 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 witam, mam drzwi drewniane Helios, kupione w Castoramie. Strzelają jak z kałasznikowa !!! pewnej nocy po przeprowadzce do nowego mieszkania myślałam, że gresy ze ścian spadają !!! Kilka dni szukałam źródła tych trzasków. Po jakimś czasie jednak dostrzegłam, że przez zamknięte drzwi zaczyna prześwitywać światło Z dnia na dzień pęknięć pojawiało się więcej i więcej. W niektórych miejscach pojawiły się nawet kilkumilimetrowe szczeliny, o długości kilkunastu centymetrów. Na reklamacje nie miałam już nadziei. Kupiłam szpachle do drewna i pozaklejałam pęknięcia. Niestety pojawiły się nowe. Jestem wytrwała i nie daje za wygraną. Drzwi strzelają nadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts