Gość Bartosz S 24.09.2003 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 Mam takie pytanie do szanownego grona: chce kupic pustaki szklane do wiatrołapu/korytarza Facet w sklepie poradzil mi bym kupil pustaki włoskie a nie polskie, bo polskiepodobno przemarzaja ??? Czy to prawda, czy po prostu gosc chce mi sprzedac dużo drozszą "włoszczyzne"? Z gory dziekuje za wszelkie informajcje. Pozdrawiam wszystkich Bartosz Sadłowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ola z sulejowka 30.09.2003 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Nie słuchaj tego sprzedawcy-naciągacza - wszystkie pustaki szklane są zimne- i mają takie same właściwości termoizolacyjne - tzn. słabe. Chciał ci oczywiście sprzedać swój produkt (mam nadzieje że nie dałeś mu zarobić ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts