ANNNJA 09.11.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 i ja chce popodziwiać tę LATARNIE...!!!!!!! prędko Kruszon....... dawaj to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 09.11.2009 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Kruszonka śliczna i bardzo przypomina mi moją córcię, kiedy była w wieku Kruszonki. To pewnie przez tę ciemną czuprynę. A domek w ślicznym klimacie. Dzwonki wietrzne wyglądają ciekawie, chociaż chciałabym je z bliska zobaczyć? Bambusowe czy jakieś inne? A brzuzki uwielbiam, tyle że mój mąż uczulony na nie okrutnie, więc na brzózki szans dużych nie mam. Chyba, żeby mu przeszło. Ło żesz..... dzwonki zobaczyła.... Sam bym na to nie wpadł, zdążyłem o nich zapomnieć..... A proszę ja Ciebie dzwonki są gliniane.... Żeby było śmieszniej pochodzą z kompletu podarunkowego ( dzięki Siostra ) ...... A ten komplet to.... doniczki.... Doniczki raczej takie mniejsze, cześć została wykorzystana tradycyjnie, czyli pod roślinki, a oryginalne wykorzystanie tych najmniejszych, wielkości kieliszków, jako dzwonki wymyśliła oczywiście Pani Domu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 09.11.2009 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 i ja chce popodziwiać tę LATARNIE...!!!!!!! prędko Kruszon....... dawaj to... Ja nie taki pryndki......czasu więcej potrzebuję.... I powtarzam, nie ma czego podziwiać.... Słup z lampą po prostu.... I tak zdjęcie mogę zrobić dopiero w środę, bo wolna, a ponieważ dlatego, że kiedy wracam z pracy to już raczej ciemno.... Qrde, teraz muszę w środę o świcie wstać, wyszlifować latarnię i z deka ją pomalować, bo wstyd..... Jaka zaniedbana i niedokończona stoi.... Fak....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tolka1719505693 09.11.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Ło żesz..... dzwonki zobaczyła.... Mówiłam, że lubię detale. Fajny pomysł. Jak już będziesz fotografował ten słup, to i dzwonki cyknij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 09.11.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 przepraszam za ot, ale Słoneczko - cóż macie za kafle na podłodze?? Uśmiejesz się, ale był to jakiś promocyjny gres z Leroy`a, brąz i beż takie cieniowane. I są nie do zdarcia, a kosztowały poniżej 30 zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 09.11.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Teraz muszę akumulatorki ładować..... No ja nie wiem jaki Kruszon ma aparat, ale jego akumulatorki to się około miesiąca zwykle ładują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokka 12.11.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 przepraszam za ot, ale Słoneczko - cóż macie za kafle na podłodze?? Uśmiejesz się, ale był to jakiś promocyjny gres z Leroy`a, brąz i beż takie cieniowane. I są nie do zdarcia, a kosztowały poniżej 30 zł/m2 po pierwsze Hop do góry Kruszon po drugie - Dziękuję Słoneczko przywracasz mi wiarę, że nie zbankrutuje przy tej wykończeniówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.11.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 przepraszam za ot, ale Słoneczko - cóż macie za kafle na podłodze?? Uśmiejesz się, ale był to jakiś promocyjny gres z Leroy`a, brąz i beż takie cieniowane. I są nie do zdarcia, a kosztowały poniżej 30 zł/m2 Słoneczko......a jak dawno je kupowałas??? mam nadzieje, że są jeszcze w sprzedaży.....bo wyglądaja bardzo efektownie!! a pieseczek sliczny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 13.11.2009 00:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Płytki były kładzione w lutym 2008, więc jakoś wtedy były kupowane.Zobaczcie do katalogu (są ceny) Leroy Merlin: http://www.leroymerlin.pl/produkty/styl,t1103193647.html Gresy szkliwione są niedrogie, a bardzo wytrzymałe i podobna do moich (nie widzę ich w katalogu, moje są bardziej rude) jest Plaza brązowa i oliwka, podobna także cenowo: http://www.leroymerlin.pl/produkty/seria-plaza,m1242629548.html http://www.leroymerlin.pl/multimedia-storage/4a/17/5af75ed81cf8ba9693ab0fc39d70-43243151_s.jpg http://www.leroymerlin.pl/multimedia-storage/46/a0/4bf6c90b20f7c3ff174c06336b3f-43243130_s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.11.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Tymczasem .... na wsi.... Tak oto wygląda część kuchenno-jadalna... http://lh4.ggpht.com/_3pVeVH6dKuA/SuBJ1CTrIcI/AAAAAAAAF0A/8afF3CrJLL8/s720/IMGP6181.JPG Bez fajerwerków... Bez cudów techniki... Bez projektantów wnętrz.... Jak to na wsi.... Kruszon jest cudowna, baaardzo mi się podoba. Po co ja do Ciebie zajrzałam, teraz mam doła co ze swoją zrobić, żeby taki klimacik uzyskać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 17.11.2009 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 EDZIA Jest baaardzo prosty patent...... "Zatrudnić" moją żonę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.11.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 EDZIA Jest baaardzo prosty patent...... "Zatrudnić" moją żonę Masz bardzo zdolną żonę Może jakies wakacje w innym drewnianym domku ( moim oczywiście) Zagladam do Waszych domków i strasznie mnie nosi, żeby u siebie coś zmienić. Po 5 latach chce się zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 17.11.2009 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Masz bardzo zdolną żonę Może jakies wakacje w innym drewnianym domku ( moim oczywiście) łaj not Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 17.11.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Masz bardzo zdolną żonę Może jakies wakacje w innym drewnianym domku ( moim oczywiście) łaj not Kruszon, a co Ty tak chętnie chcesz sie żony pozbyć?? przeca taka żona to skarb!! Doceniaj to i z kwiatkiem do domu marsz A tak w ogóle PIĘKNIE u Was... tylko zazdrościć (pozytywnie...) !! jak się ogląda Wasze zdjęcia... to takie wytchnienie dla oczu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 17.11.2009 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 oza już myślałem, że załapię się na wakacje... z żoną.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.11.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 oz a już myślałem, że załapię się na wakacje... z żoną.... I dobrze myślałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 17.11.2009 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 A tak w ogóle... to Plannja uznała reklamację...Są dwie opcje:Wymieniają cały dach (to nie podlega dyskusji) kryjąc na nowo wersją regent. Mankamentem jest to, że dopiero wiosną, bo ponoć dopiero od lutego rusza w Szwecji produkcja tej odmiany. Bo ponoć regent jest tłoczony fabrycznie w Szwecji.Druga opcja polega na wymianie dachu całego, ale wersją smart. W tym przypadku termin mógłby być szybszy, bo niby ta odmiana jest tłoczona już w Polsce. Zwracają mi jeszcze 1 tys. wynikający z różnicy cen w stosunku do regenta. Którą opcję wybrać ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 17.11.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 oz a już myślałem, że załapię się na wakacje... z żoną.... I dobrze myślałeś OOOOPPPPPSSSSS Sooorka... Mam nadzieję, że nic straconego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marobury 17.11.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 A tak w ogóle... to Plannja uznała reklamację... Są dwie opcje: Wymieniają cały dach (to nie podlega dyskusji) kryjąc na nowo wersją regent. Mankamentem jest to, że dopiero wiosną, bo ponoć dopiero od lutego rusza w Szwecji produkcja tej odmiany. Bo ponoć regent jest tłoczony fabrycznie w Szwecji. Druga opcja polega na wymianie dachu całego, ale wersją smart. W tym przypadku termin mógłby być szybszy, bo niby ta odmiana jest tłoczona już w Polsce. Zwracają mi jeszcze 1 tys. wynikający z różnicy cen w stosunku do regenta. Którą opcję wybrać ??? Nie znam różnicy w kolorystyce, ale czekałbym do wiosny, na głowę się Wam nie leje, a może jeszcze coś się da wyciągnąć od producenta, za niedogodności. I kolor będziesz miał taki jaki chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 17.11.2009 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Różnicy w kolorze nie będzie. Temat w sumie chciałbym załatwić najszybciej jak się da. Czuję lekki dyskomfort wiedząc, że mam szachownicę na dachu. Wyciągnąć coś więcej nie zamierzam, nie o to mi chodzi. Niedogodności jedynie emocjonalne.....Blacha na gwarancji, mamy usterkę, upss, więc należy ją usunąć przez wymianę. Poza tym nie mam już tak emocjonalnego stosunku do blachy jak na etapie budowania. Zmieniły się priorytety... Zastanawiam się tylko czy nie ma drugiego dna.... A może sobie szukam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts