AgaJeżyk 19.01.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Wierzcie bądź nie, ale jest ich sztuk siedem..... Maaatko ! Przecież ona ma niewiele ponad pół roku ! No no - garnitur zębów imponujący ! Uświadom Smolika że najmłodszy domownik może go już ...ugryźć Jak ona będzie tak ze wszystkim ...szybko ... to ty się faktycznie na tego zięcia już przygotuj ...emocjonalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.01.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Kruszonku ! Skórę mi złoisz pewnie i dobrze Ale nie szczędzę cię - nie ma mowy ! Cały wieczór dzisiaj dobry uczynek uprawiam i ciebie też w to wkręcę ! Tylko nie odmawiaj ... Apelik rozsyłam w dobrej intencji ... bo warto ... Ciężka praca dziewczyny - na nagrodę i nasze uznanie zasługuje Uwaga wklejam tekst, który forum obeciał (... dumnie zabrzmiało ... powiedzmy, że obleciał "odwiedzających jeżykowe progi ) Zrujnuj się przyjacielu ... dla róż ... Kruszonowa na pewno je kocha ... " Kochani ! Nasza DarioAS jest w FINALE !!! Druga tura głosowania na najpiękniejszy, forumowy ( i nie tylko )różany blog wystartowała. Głosujemy od nowa a stać nas przecież na 1,22 + Vat nie ? Tu podziwiamy : http://aniads-rosegarden.blogspot.com/ A tak głosujemy : SMSy o tresci F00041 na numer 7144 (koszt 1,22 z VAT). A tu mądrości typu - jeden telefon ...jeden głos ... ( a szkoda ) Regulamin tutaj: http://www.blogroku.pl/aniads-rosegarden,gw5m6,blog.html Przejęłam pałeczkę bo An-budowa właśnie usiłuje nie zamarznąć na nartach czy kuligu ... ważne, żeby przeżyła te mrozy Nie zostawiła mi miotły ... jędza Za każdy głosik - dzięęęęęki ... " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzolka 30.01.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 sąsiedzie...jak wam w te mrozy co już poszły...? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 01.02.2010 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Cześć Sąsiadka Nie było lekko, ale daliśmy radę Trzeba było na kilka dni odkręcić kurek z gazem.... W grudniu przy podobnych mrozach dawaliśmy radę tylko kominkiem, teraz trzeba było go wspomóc.... Zima jak dla mnie zaczęła się dopiero teraz.... Duuużo śniegu i tylko leciutki mróz..... Gminne odśnieżanie działa znakomicie, nawet w niedzielę rano jeździ pług i łączy nas ze światem..... Kruszonka rośnie szybko i zmienia się z dnia na dzień ....... Życie płynie.......... A u Was pewnikiem zastój...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anila2005 07.02.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Piękny domek! Piękne dziecię!!! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzolka 08.02.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 A u Was pewnikiem zastój...... no my palimy kozą i ocieplamy poddasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 08.02.2010 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 No to nie zazdroszczę Wełny rzecz jasna..... PS. Jakby potrzebna była druga koza to daj znać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzolka 08.02.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 No to nie zazdroszczę Wełny rzecz jasna..... PS. Jakby potrzebna była druga koza to daj znać..... sąsiad przecież też wełenkę na strychu ma..? co do kozy mamy dwie, ale wielkie dzięki za chęci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaK32 08.02.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Witam! u nas tylko kominek [gazu brak] i jakoś dajemy radę, pierwsza zima i to jaka , nocami trzeba było wstawać zby dorzucać-no nic i tak się cieszymy akurat dla nas to nie problem, pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 10.02.2010 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 sąsiad przecież też wełenkę na strychu ma..? co do kozy mamy dwie, ale wielkie dzięki za chęci! Miałem na myśli to drapanie.... wszechobecne....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 10.02.2010 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Witam! u nas tylko kominek [gazu brak] i jakoś dajemy radę, pierwsza zima i to jaka , nocami trzeba było wstawać zby dorzucać-no nic i tak się cieszymy akurat dla nas to nie problem, pozdrawiam! Tylko u Ciebie bale grubsze i bez mszenia, które się rozsycha....... Generalnie wszyscy dają radę bo trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamanda 24.02.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 witam jestem tu nowa widzialam wasz piekny domek i piekna dziecine wlasnie jestem na etapie podejmowania decyzji odnosnie domku oczywiscie domku z bali duzo osob mi mowi za drzewo skrzypi jest zimno i tak dalej ale przedewszystkim chciala bym wiedziec jakie sa koszty chociaz mniej wiecej prosila o przyblizenie cen a i jeszcze jedno jaka firma montowala domek z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 26.02.2010 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Witaj, wysłałem Ci info na PW. I rację mają ci, którzy mówią, że skrzypi.... Bo skrzypią mi drzwi czasem, podłoga jakiś też odgłos wyda.... Tu balem pierdyknie bo siada.... I rację mają ci, którzy mówią, że zimno..... Jak nie grzejesz to jest zimno..... Denerwujący są ci malkontenci, którzy nigdy domu drewnianego nie mieli, w takim nie przebywali, ale i tak najwięcej i najlepiej wiedzą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 26.02.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Kruszon, to ja Ci (i tym pytającym) jeszcze dopowiem..... ALE za to pierunem się nagrzewa!!!!u nas przy słonecznych dniach ostatnio temperatura podnosi się wewnątrz o ok. 2-3 C, od samego słoneczka .....byłoby pewnie więcej jakbym miała trochę mniejszy okap..................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 26.02.2010 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Ostatnio u nas przy słonecznych dniach, to nie ma potrzeby palić w kominku. Jeśli temperatura w nocy jest dodatnia, także na noc nie ma konieczności zarzucania drewna.... Tak było w tym tygodniu.... wieczorem po słonecznym dniu temp. jakieś 21 st., a rano 17,5...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamanda 26.02.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 skrzypiec to dla mnie moze mi to nie przeszkadza,a cieplo to musi byc bo ja zmarzlak jestem a te domki sa tak piekne sze szok kocham sie w nich od dosc dawna ale dopiero teraz tzn od dwoch mies zaczelam sie zastanawiac jaki i gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaK32 27.02.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 to i ja coś dodam my juz którąś noc bez palenia w kominku ciepełko jest i jak poprzednia osoba mówi słoneczko robi swoje, domek się szybciutko nagrzewa np dzisiaj południe od 12 godzin nie pali się w kominku temp.na dole 18,5 do góry ciut cieplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brzoskwinka7 06.03.2010 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 I rację mają ci, którzy mówią, że skrzypi.... Bo skrzypią mi drzwi czasem, podłoga jakiś też odgłos wyda.... Tu balem pierdyknie bo siada.... I rację mają ci, którzy mówią, że zimno..... Jak nie grzejesz to jest zimno..... Denerwujący są ci malkontenci, którzy nigdy domu drewnianego nie mieli, w takim nie przebywali, ale i tak najwięcej i najlepiej wiedzą.... Witam, Zgadzam się z tym ostatnim zdaniem w 100% Przejrzałam Kruszonie Twój dziennik budowy, dość pobieżnie, bo obecnie brak czasu, ale obiecuję, że nadrobię wkrótce Jestem zauroczona kominkiem, jest wspaniały, o takim marzyłam...tak jak marzy mi się domek z bali na wsi, gdzie cisza i spokój a jednocześnie "cywilizacja za rogiem" To mój pierwszy post na forum, bo dopiero niedawno go odkryłam, skarbnica wiedzy Mamy w planach kupno działki i budowę domu... Zarejestrowałam się, bo musiałam wyrazić swój zachwyt nad kominkiem, jest naprawdę przepiękny, komin z tymi kamieniami też bardzo mi się podoba i takie kamienie chciałabym mieć również w dolnej części domu, gdyż marzy mi się piwnica, bez niej domu nie chciałabym mieć. Może to dziwne, ale oboje z mężem musimy mieć piwnicę Podoba mi się również kuchnia z częścią jadalną...muszę dokładnie poczytać, co by nie zadawać "głupich" pytań A kruszynka jest bardzo urocza Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 08.03.2010 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Witam Cię serdecznie Miło słyszeć tyle komplementów na raz ...... No i mam nadzieję, że lektura coś niecoś Ci pomoże .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzika_wenza 15.03.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 W niedziele jechałem do siebie na wieś i popatrzyłem za okno w samochodzie i widzę jakiegoś bala;), skręciłem żeby zobaczyć co to za cudo i trafiłem do was na działkę Po chwili zastanowienia nad kamieniem kominowym wiedziałem, że gdzieś go już widziałem:) Powiem szczerze, że na żywo wygląda znacznie lepiej:) Pozdrawiam PS Moja chałupa jest trochę dalej w Błędowej Tyczyńskiej na górce. Nie nowa, bo 1947 r., ale świeżutko odremontowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts