Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Głową w bale

Recommended Posts

Wierzcie bądź nie, ale jest ich sztuk siedem..... :D :D :D :D

Maaatko ! Przecież ona ma niewiele ponad pół roku !

No no - garnitur zębów imponujący !

Uświadom Smolika że najmłodszy domownik może go już ...ugryźć :lol: :lol: :lol:

Jak ona będzie tak ze wszystkim ...szybko ... to ty się faktycznie na tego zięcia już przygotuj ...emocjonalnie :lol:

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kruszonku !

Skórę mi złoisz pewnie i dobrze :wink:

Ale nie szczędzę cię - nie ma mowy !

Cały wieczór dzisiaj dobry uczynek uprawiam i ciebie też w to wkręcę !

Tylko nie odmawiaj ...

Apelik rozsyłam w dobrej intencji ... bo warto ...

Ciężka praca dziewczyny - na nagrodę i nasze uznanie zasługuje

Uwaga wklejam tekst, który forum obeciał

(... dumnie zabrzmiało ... powiedzmy, że obleciał "odwiedzających jeżykowe progi )

Zrujnuj się przyjacielu ... dla róż ... Kruszonowa na pewno je kocha ...

" Kochani !

Nasza DarioAS jest w FINALE !!!

Druga tura głosowania na najpiękniejszy, forumowy ( i nie tylko )różany blog wystartowała.

Głosujemy od nowa a stać nas przecież na 1,22 + Vat nie ?

Tu podziwiamy :

http://aniads-rosegarden.blogspot.com/

A tak głosujemy :

SMSy o tresci F00041 na numer 7144 (koszt 1,22 z VAT).

A tu mądrości typu - jeden telefon ...jeden głos ... ( a szkoda )

Regulamin tutaj: http://www.blogroku.pl/aniads-rosegarden,gw5m6,blog.html

Przejęłam pałeczkę bo An-budowa właśnie usiłuje nie zamarznąć na nartach czy kuligu ... ważne, żeby przeżyła te mrozy

Nie zostawiła mi miotły ... jędza :wink:

Za każdy głosik - dzięęęęęki ... "

Cześć Sąsiadka :)

Nie było lekko, ale daliśmy radę :D

Trzeba było na kilka dni odkręcić kurek z gazem.... W grudniu przy podobnych mrozach dawaliśmy radę tylko kominkiem, teraz trzeba było go wspomóc....

Zima jak dla mnie zaczęła się dopiero teraz.... Duuużo śniegu i tylko leciutki mróz..... Gminne odśnieżanie działa znakomicie, nawet w niedzielę rano jeździ pług i łączy nas ze światem.....

Kruszonka rośnie szybko i zmienia się z dnia na dzień .......

Życie płynie..........

8) 8) 8) 8)

A u Was pewnikiem zastój......

Witam!

u nas tylko kominek [gazu brak] i jakoś dajemy radę, pierwsza zima i to jaka :D , nocami trzeba było wstawać zby dorzucać-no nic i tak się cieszymy akurat dla nas to nie problem, pozdrawiam!

Tylko u Ciebie bale grubsze i bez mszenia, które się rozsycha.......

Generalnie wszyscy dają radę :D :D :D bo trzeba :lol: :lol: :lol:

• 2 weeks później...
witam jestem tu nowa widzialam wasz piekny domek i piekna dziecine wlasnie jestem na etapie podejmowania decyzji odnosnie domku oczywiscie domku z bali duzo osob mi mowi za drzewo skrzypi jest zimno i tak dalej ale przedewszystkim chciala bym wiedziec jakie sa koszty chociaz mniej wiecej prosila o przyblizenie cen a i jeszcze jedno jaka firma montowala domek z gory dziekuje

Witaj,

wysłałem Ci info na PW.

I rację mają ci, którzy mówią, że skrzypi.... Bo skrzypią mi drzwi czasem, podłoga jakiś też odgłos wyda.... Tu balem pierdyknie bo siada....

I rację mają ci, którzy mówią, że zimno..... Jak nie grzejesz to jest zimno.....

Denerwujący są ci malkontenci, którzy nigdy domu drewnianego nie mieli, w takim nie przebywali, ale i tak najwięcej i najlepiej wiedzą....

8) 8) 8)

I rację mają ci, którzy mówią, że skrzypi.... Bo skrzypią mi drzwi czasem, podłoga jakiś też odgłos wyda.... Tu balem pierdyknie bo siada....

I rację mają ci, którzy mówią, że zimno..... Jak nie grzejesz to jest zimno.....

Denerwujący są ci malkontenci, którzy nigdy domu drewnianego nie mieli, w takim nie przebywali, ale i tak najwięcej i najlepiej wiedzą....

8) 8) 8)

Witam,

Zgadzam się z tym ostatnim zdaniem w 100% :wink:

Przejrzałam Kruszonie Twój dziennik budowy, dość pobieżnie, bo obecnie brak czasu, ale obiecuję, że nadrobię wkrótce :)

Jestem zauroczona kominkiem, jest wspaniały, o takim marzyłam...tak jak marzy mi się domek z bali na wsi, gdzie cisza i spokój a jednocześnie "cywilizacja za rogiem" :lol:

To mój pierwszy post na forum, bo dopiero niedawno go odkryłam, skarbnica wiedzy :) Mamy w planach kupno działki i budowę domu...

Zarejestrowałam się, bo musiałam wyrazić swój zachwyt nad kominkiem, jest naprawdę przepiękny, komin z tymi kamieniami też bardzo mi się podoba i takie kamienie chciałabym mieć również w dolnej części domu, gdyż marzy mi się piwnica, bez niej domu nie chciałabym mieć. Może to dziwne, ale oboje z mężem musimy mieć piwnicę :lol:

Podoba mi się również kuchnia z częścią jadalną...muszę dokładnie poczytać, co by nie zadawać "głupich" pytań :wink:

A kruszynka jest bardzo urocza :D

Pozdrawiam serdecznie :D

W niedziele jechałem do siebie na wieś i popatrzyłem za okno w samochodzie i widzę jakiegoś bala;), skręciłem żeby zobaczyć co to za cudo i trafiłem do was na działkę:) Po chwili zastanowienia nad kamieniem kominowym wiedziałem, że gdzieś go już widziałem:)

Powiem szczerze, że na żywo wygląda znacznie lepiej:)

Pozdrawiam

PS Moja chałupa jest trochę dalej w Błędowej Tyczyńskiej na górce. Nie nowa, bo 1947 r., ale świeżutko odremontowana.