Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Głową w bale

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej :D

udało Ci się zmierzyć poddasze :roll:

Choinka, zapomniałem Ci odpisać.

Tak, jak już pisałem wcześniej 2,36 od legarów do jętek.

Z jednej strony szkoda, że chłopaki nie przybili jętek wyżej, ale w zasadzie to wymiar zmniejszy mi się tylko o niecałe 5 cm. Podłogę planuję 3 cm, na suficie tylko płyta od dołu, bo ocieplenie "pójdzie w górę".

Chyba ok. 230 cm wystarczy.....

Wymiary po podłodze tak jak już podałem wcześniej.

Hej :D

udało Ci się zmierzyć poddasze :roll:

Choinka, zapomniałem Ci odpisać.

Tak, jak już pisałem wcześniej 2,36 od legarów do jętek.

Z jednej strony szkoda, że chłopaki nie przybili jętek wyżej, ale w zasadzie to wymiar zmniejszy mi się tylko o niecałe 5 cm. Podłogę planuję 3 cm, na suficie tylko płyta od dołu, bo ocieplenie "pójdzie w górę".

Chyba ok. 230 cm wystarczy.....

Wymiary po podłodze tak jak już podałem wcześniej.

dzięki bedę kombinować z moim poddaszem :D

Gajka widzę, że ledwo dach przykryłaś, a już planujesz na czym będziesz trenować lenistwo 8) 8)

Dziekuję, że mi to uświadomiłeś 8)

Nad łóżkiem sam się ostatnio zastanawiałem co by samemu zmontować. Co do stołu i inszych mebli to raczej nie. Nie przemawia do nas aż takie przedłużenie stylistyki domu na wykończenie i meble. Chcemy wtrącić trochę "nowoczesności" oczywiście w naszym ograniczonym, balowym zakresie.

Planujemy zrobić w salonie ściankę, niewiele oddaloną od ściany domu, prawdopodobnie pomalowana będzie na brązowy, ciemny kolor i na tej ściance szablon.

Ja mam trochę prościej, bo moja technologia mniej zobowiązuje i ogranicza wnętrze niż Twoja.

Ta ściana z dmuchawcami bardzo, bardzo mi się podoba :p Brązowa będzie też pikna. Ogólnie - świetny pomysł (lepiej niż kamień)..

domek super, sam chciałbym ale już mam inny, pomysł na komentaże w dzienniku budowyb to bardzo zły pomysł. blondykni dyskutują i zaciemniają cały obraz budowy

Stary,

ja Ci podziękuję za wizytę, mam nadzieję ostatnią...

mój dziennik - moje komentarze ... A z tymi "blondykni" to przesadziłeś....

Lecisz ??? Mi się wydaje, że grzęznę w błocie w gumofilcach... :p

Kominek, no właśnie, kiedy kominek...... :roll:

Mam w najbliższych dniach dzwonić do górala kiedy w końcu przyjedzie..... Zapowiadał się ostatnio na początek marca....

Ostatnio moje budowanie to tylko czekanie (się ładnie zrymło).

Czekanie na prąd, na kanalizę, na gaz.... Na lepsza pogodę...