piotr.nowy 03.06.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 GRATULACJE !!! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Morti 03.06.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Gratulacje Pikna dziewuszka Teraz od razu raźniej będzie się pracowało przy domostwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 03.06.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Gratuluje !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 03.06.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 fajną ma Lenka czuprynkę Kruszon, GRATULACJE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 03.06.2009 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Dzięki wam dobrzy ludzie za miłe słowo I kilka zdjęć lepszej jakości Kruszonki http://lh5.ggpht.com/_3pVeVH6dKuA/SibctxSnR7I/AAAAAAAAFEc/jL6d5Vyu1ws/s576/IMGP5799.JPG http://lh4.ggpht.com/_3pVeVH6dKuA/SibctysGqSI/AAAAAAAAFEg/SIZo0ZEsfOU/s576/IMGP5802.JPG http://lh3.ggpht.com/_3pVeVH6dKuA/SibcuDBI3zI/AAAAAAAAFEo/qCFu0ppAm4Q/s576/IMGP5808.JPG Tu widać, jak marszczy brwi jak tatuś http://lh5.ggpht.com/_3pVeVH6dKuA/Sibc9Ah6X8I/AAAAAAAAFEs/ZtOg-Hv003o/s576/IMGP5812.JPG I co ważne, świeżo upieczona mamusia dochodzi do siebie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 04.06.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 GRATULACJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 04.06.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Łezka w oku sie kręci... jest poprostu zjawiskowa. Wygląda pięknie mimo tak wyczerpujacej podróży, szczere gratulacje dla mamusi. Teraz Kruszon masz dwie księżniczki w domu... staraj się chłopie, staraj... Ech... mała jest wspaniała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 04.06.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Przepiękna. Gratulacje !!! Czupryna rewelacja. Następne zdjęcie z kokardką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 04.06.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Śledzę Twój dziennik od dawna masz piękny domek sama kiedyś marzyłam o domku z bali ale wyszło inaczej... Gratuluję przeuroczej córci włoski ma nieziemskie nie mogę się napatrzeć po prostu Ślicznotka!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 04.06.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Gratulacje, ale miss wspaniała, (mamie też pogratuluj). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 05.06.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 ojej, toż to Ewenement!!. ta ślicznotka ma takie długie włosy jakby juz pare miesiecy byla na tym świecie,..oj coś Kruszon chyba nas lekko opoźniłeś w wiadomościach.. GRATULACJE DLA WSZYSTKICH! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 08.06.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Kruszonka - kruszynka Gratulacje Rafafku.... Teraz to już jesteście prawdziwą rodziną... Pozdrowienia dla Twoich dziewczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 08.06.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Dzięki Lence masz w końcu jakiś porządny awatar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.06.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Oj Kruszon ja jak zwykle spóźnione gratulacje. Słodka ta Wasza Kruszonka a te włosy... Pozdrowinka dla całej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokka 09.06.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Przepiękna Księżniczka GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 14.06.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Rozpływam się! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 14.06.2009 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Dzięki wszystkim za dobre słowo Z tą czuprynką to fakt, włos ma bujny dziewczyna.... Chętnych obejrzenia zdjęć Lenki zapraszam do swojego albumu na Picasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 14.06.2009 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Tymczasem na wsi.... W ostatni poniedziałek skończyli goście od podłóg. Wycyklinowane i wymalowane.Ekipy nie polecam. Niby efekt ok, szybko i sprawnie, ale naciągacze... Przyjechali w piątek, wnieśli sprzęt. Gatka szmatka. Zobaczyli, że kupiłem zwykły Domalux. Od razu, że śmierdzącymi lakierami to robią za 3 zł. A byliśmy już umówieni na 2 zł. I szef ekipy wpiera mi, że nie dogadywaliśmy się do takiej ceny przy "zwykłym" lakierze. A umawialiśmy się, bo do gościa dzwoniłem z dwóch innych numerów. Za każdym razem mówił, że dla niego nie ma znaczenia jakie lakiery, 2 ł/m2, robi się i zwykłymi i wodnymi, cena ta sama.Powinienem był od razu ich pogonić, ale za dwie godziny miałem jechać po dziewczyny do szpitala, myśli gdzie indziej.... Stargowałem na 2,5 zł i do roboty. Problemy oczywiście przy rozliczeniu... Mnie wyszło cyklinowanie, szpachlowanie, malowanie i listwowanie 92 m2 podłóg coś 1730 zł. Gościowi prawie 2 tys.Chciał liczyć listwowanie 2 zł/m2 a nie jak każdy normalny za metr bieżący.Policzył za wypełniacz do szczelin, tu się nie kłóciłem. Ale zagotował mnie policzeniem sobie za wałki i pędzle. I tutaj kolejny raz pożałowałem, że gości nie pogoniłem od razu. Coś jeszcze przebąkiwał, że nie policzył mi za dojazdy.... Tu się tylko roześmiałem... Dobra rzeczą okazało się doradzenie aby pomalować podkład - połysk - półmat. Ja chciałem odwrotnie, czyli półmat-połysk. Wyszło rzeczywiście fajnie.Skończyło się na wyciągnięciu 1800 i niedozobaczenia... Hydraulik w między czasie zamontował piec dwu funkcyjny w dolnej łazience, Pan Od Gazu zrobił instalację policznikową. Całe chyba 5 metrów... Skrzynkę z zaworem ogniowym mamy w tak dobrym miejscu na ścianie z zewnątrz, że wystarczyło się przewiercić przez bal i już było się w kuchni w szafce pod zlewem i stamtąd kawałeczek pod kuchenkę i przez ścianę do łazienki i finał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 14.06.2009 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 W najbliższym tygodniu Pan Jacek Od Kuchni ma przyjechać montować meble... A tu płytki w kuchni nie zrobione... Umówiony Pan Mirek Od Płytek od dwóch dni ma telefon wyłączony.... Kto mi przyjdzie położyć 3 m2 płytek..... Chętni ? A może samemu....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 14.06.2009 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Liczba wyświetleń przekroczyła 25 tys. ..... Kto to przegląda ...... i Po co .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts