kruszon11 29.06.2009 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Kruszon - przyszłam z wirtualną wizytą się przywita i pogratulowac córeczki - prześliczna. Jakby co mam dwóch synów Domki drewiane są cudne ! Jesteś już drugą w kolejce chętnych do zostania teściową Kruszonki..... Płytki to seria Opirus z Opoczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 29.06.2009 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Kruszon - przyszłam z wirtualną wizytą (...) a ja byłam z prawdziwą wczoraj na spacerze szybkim..." in koguto" i drugi sąsiedzki drewniak widziałam fajnie tam u was i widoczki fajneeee!!! Witam serdecznie. Prawda, robi nam się powoli "sioło", mini osiedle domów drewnianych..... A u Ciebie coś powoli ? Spoglądam na Waszą górę w drodze do siebie i coś powoli tam rośnie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 29.06.2009 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Masz dobry gust Generalnie Żona wybierała.... Ja się nie znam...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzolka 29.06.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 A u Ciebie coś powoli ? Spoglądam na Waszą górę w drodze do siebie i coś powoli tam rośnie...... no prawda, że pomału, ale zamiarujemy się "rozkęcić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 29.06.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Generalnie Żona wybierała.... Ja się nie znam...... Taaa...tylko ja patrząc na prostotę tych mebli myślę sobie że w dużej mierze to Twoja sprężyna...a żonka tak Cię kocha że się zgodziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 29.06.2009 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Generalnie Żona wybierała.... Ja się nie znam...... Taaa...tylko ja patrząc na prostotę tych mebli myślę sobie że w dużej mierze to Twoja sprężyna...a żonka tak Cię kocha że się zgodziła Poważnie ...... Ręki żem nie przyłożył...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 29.06.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Kruszon - a gdzie jest ta Wasz podrzeszowska wieś ?Mój tata pochodzi z podrzeszowskiej wsi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 30.06.2009 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Kruszon, kolo 10 czerwca przywiozłem sobie do domu bardzo podobne , fronty do kuchni, tylko rączki będę miał inne , a jak patrzę na te zdjęcia to normalnie prawie że identyczne. Masz dobry gust Brama super:) Pit, będziesz sam robił meble do kuchni ? Jeśli tak, to zaskakujesz mnie na każdym kroku..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.07.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Kruszon mam pytanie odnośnie instalacji elektrycznej.... jak była u Ciebie kładziona?? wiercone bale były?? masz może jakies fotki poglądowe??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 06.07.2009 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Fotek na Picasie masz od groma Bali nie wierciliśmy, cała instalacja kładziona była natynkowo. A że ją widać, tzn. peszle "wiszą" na ścianach, będą zakryte maskownicami drewnianymi, które sąsiad stolarz ma zrobić... Pytanie tylko kiedy..... Cała instalacja kablem 3x2,5. Coś chyba w tym dzienniku już było..... Chyba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.07.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 dzięki Kruszon..ide na picasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Morti 06.07.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Mam taką sugestie. Dodaj do podpisu link do galerii Bo juz pare razy cale kilka stron wertowałem żeby znaleść Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzolka 06.07.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 A u Ciebie coś powoli ? Spoglądam na Waszą górę w drodze do siebie i coś powoli tam rośnie...... A teraz widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 07.07.2009 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Mam taką sugestie. Dodaj do podpisu link do galerii Bo juz pare razy cale kilka stron wertowałem żeby znaleść Pozdrawiam serdecznie. Trzeba użyć opcji "ulubione" w swojej przeglądarce... Co ja będę innych atakował swoją galerią..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 07.07.2009 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 A u Ciebie coś powoli ? Spoglądam na Waszą górę w drodze do siebie i coś powoli tam rośnie...... A teraz widać? Qrde, jechałem dzisiaj rano i nie zwróciłem uwagi.... Trza błąd naprawić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annauel 08.07.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Witam .Gratuluje córy niech rośnie na pociechę rodzicom, oraz domku bo super jest.Uraczę Cie zaszczytem i swój pierwszy publiczny post zamieszczę właśnie tutaj.Jest kilka powodów, dla których to robię.Masz bardzo zbliżony projekt do tego wybranego prze ze mnie, budujesz w sposób w jaki ja sam chciałbym to zrobić ( tzn jak najwięcej rzeczy zrobić samemu). Pochwale się, że mam doświadczenie w stawianiu domów z bali oraz w budowlance, zatem wiem co, z czym i do czego. Do rzeczy, czy możesz zdradzić ile kosztował Cie stan surowy zamknięty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 09.07.2009 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Witam . Gratuluje córy niech rośnie na pociechę rodzicom, oraz domku bo super jest. Uraczę Cie zaszczytem i swój pierwszy publiczny post zamieszczę właśnie tutaj. Jest kilka powodów, dla których to robię. Masz bardzo zbliżony projekt do tego wybranego prze ze mnie, budujesz w sposób w jaki ja sam chciałbym to zrobić ( tzn jak najwięcej rzeczy zrobić samemu). Pochwale się, że mam doświadczenie w stawianiu domów z bali oraz w budowlance, zatem wiem co, z czym i do czego. Do rzeczy, czy możesz zdradzić ile kosztował Cie stan surowy zamknięty? Dzięki za zaszczyt, poczułem się doceniony Wysłałem Ci info na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annauel 09.07.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Dzięki za tak optymistyczne info.Napełniło nas ono nadzieja, na to iż uda nam się zbudować dom za rozsądne pieniądze. A po przejrzeniu Twojej galerii moja lepsza połowa zaczęła się zastanawiać czy może by nie zamienić projektu z http://www.domdrewniany-projekt.pl/projekt-domu-251.html na Twój, bo nigdzie w sieci nie możemy znaleźć fotek z realizacji naszego wybrańca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 09.07.2009 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Oczywiście, że się da... Jak widać u mnie.... Bo jak budujesz dom murowany, to nie zatrudniasz firmy, tylko szukasz murarza... Tak samo w naszym przypadku dom może stawiać cieśla, nie koniecznie firma, jak ma to miejsce z reguły.... A projekt macie bardzo fajny, tylko usytuowanie łazienek może nastręczać więcej kłopotu... Ja też nie widziałem żadnych zdjęć z realizacji mojego projektu... Nie przeszkodziło mi to w jego zrealizowaniu... A teraz to z moim znam już trzy różne realizacje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annauel 09.07.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Źle się wyraziłem, nie chodzi o brak fotek z realizacji.Chodzi o wymiary, a raczej o metraż.Co do łazienek to nie sądzę by były z tym większe problemy. Na górze będzie tylko jedna główna łazienka, która jest usytuowana nad łazienka na dole. Większym problemem jest to, że są one po stronie garażu w piwnicy i prwdopodobnie będzie trzeba machnac rórę w poprzek pod sufitem do rugiej części w której ma byc pralnia. Poczekamy jednak, aż papiery przyślą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts