kruszon11 28.07.2009 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Tymczasem się pochwalę, bo znalazłem pierdółki do łazienki, takie potrzebne na co dzień - uchwyt na ręczniki i na papier ... szary.... :P:P Bardzo ładne połączenie metalu z drewnem w kolorze wenge, pasujące do mebli w łazience, też w takim kolorze. I do "tynku strukturalnego" na kominie w takimż kolorze... Niby nic, ale bardzo mnie zachwyciły, sam jestem zaskoczony faktem, że takie drobiazgi mogą sprawić tyle radości..... Dziwne, nie ?? http://www.e-akcesorialazienkowe.pl/images/madagaskar/973.jpg http://www.admir.nazwa.pl/zdjecia_a/Madagaskar/982dwuramienny.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.07.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 wcale to nie dziwne:) takie drobiazgi też cieszą !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 28.07.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 No fajne...ciekawe jak będą wyglądały w łazience Może wreszcie zobaczymy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.07.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Kruszon....powiedz mi, w którym momencie u Ciebie zaczeli stawiać komin??czy stosowałes jakiś specjalny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 29.07.2009 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Kominy stawiali przed położeniem blachodachówki. Jakbyś uważnie oglądała moje zdjęcia na picasie.... Zanim położyli blachę "przebili" się przez folię. Kominy są murowane z najzwyklejszej cegły, żadnych specjalnych. Ostatnimi czasy chyba sporo osób robi kominy systemowe. Według uznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 29.07.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 U mnie było tak samo. Jak jeszcze nie było więźby to komin był wymurowany na wysokości wieńca,a po postawieniu więźby i pokryciu folią domurowali do końca przebijając się przez tę folię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.07.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Dziękuje Wam za pomoc w sprawie komina Kruszon.....Twoje zdjęcia to ja oglądam "na okrągło" ale jak człowiek sie nie zna to i nic nie zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 02.08.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Kruszon proszę dokończyć zdanie: Jest sierpień i... (myślę,że wiesz o co mi chodzi) Taka mała wprawka z języka polskiego. Dla Ciebie to pestka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 06.08.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 06.08.2009 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 ... i urażona czy cuś ? Naładowałem wczoraj w końcu akumulatorki do aparatu.... ... i potrzymam Cię jeszcze chwilę w lekkim napięciu.... ... i wkleję zdjęcia ... i napiszę co i jak PS. ... i piknie jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 06.08.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 ... i urażona czy cuś ? Trochę Bo ani be ani me... Nie będę już taka natarczywa, o nic prosić nie będę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.08.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Kruszon............nie ociągaj sie , tylko fotki wstawiaj!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 06.08.2009 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Toć przeciem napisał że dopiero akumulatorki naładowałem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 06.08.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Kruszon, zajrzyj jeszcze do tego sklepu: http://www.gama2000.pl/ Kupowałam tam parę rzeczy, m. in. takie wieszaki na ręczniki: http://www.gama2000.pl/photos/1187010961.jpg Są autentycznie metalowe, nie z metalizowanego plastiku i mają dobrą cenę (21 zł). To wyprofilowanie też ma swoje zalety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.08.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Kruszon............gdzie fotki??????? nadal ładujesz???? akumulatorki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 20.08.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Kruszon............gdzie fotki??????? nadal ładujesz???? akumulatorki??? Tak trzymać Kala, trzeba Go przywołać do porządku !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 29.08.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Kruszon... pierwsze upomnienie To ja mam wyłączność na "pojawiam się i znikam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNAW 31.08.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 świetny domek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNAW 31.08.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Pozwól, że wrócę do czasów dla Ciebie bardzo odległych... a więc dokumentacji potrzebnej do otrzymania pozwolenia na budowę. Mam mętlik w głowie-każdy mówi co innego. Jak czytałam Twój dziennik wywnioskowałam, że nie miałeś do działki doprowadzonego prądu. My właśnie tak mamy- i teraz załatwiając wspomniane dokumenty... czy musimy mieć załatwione pisemko z energetyka o warunkach przyłączenia prądu do działki (mamy już ten dokument), i te warunki wystarczą, czy musimy jeszcze dodatkowo mieć podpisaną umowę z energetykiem o przyłącze prądu i mapki ,,doprowadzające" ten prąd do działki? I wtedy spełnimy wymaganą dokumentację odnośnie prądu? Ludzie pomóżcie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 14.09.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Kruszon, ale wszystko u Was gra?? Tylko roboty opór?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts