meg60 14.09.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 coś długo naszego kruszona nie ma, cos sie stało? Ktoś cos wie ??????/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 15.09.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Był wczoraj zalogowany, dzisiaj też był, ale nas olał...Nabazgrał coś tylko w kominkach i se poszedł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmach 16.09.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Kruszon wracaj i broń się.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 16.09.2009 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Był wczoraj zalogowany, dzisiaj też był, ale nas olał... Nabazgrał coś tylko w kominkach i se poszedł... ABW ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 16.09.2009 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Rzecz najważniejsza - Kruszonka rośnie jak na drożdżach, 7,17 kg głużenia http://lh4.ggpht.com/_3pVeVH6dKuA/SpJQvCo16oI/AAAAAAAAFqM/hDhNnMy9QVc/s720/IMGP6188.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 16.09.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Gwiazdeczka cudna, pewnie oczko w głowie tatusia... Oczywiste jest, że mieszkacie - poznaję po kolorze ścian na zdjęciu z Lenką, sypialnia to z resztą... Jednak ABW Moje bale odeszły w siną dal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 16.09.2009 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Leo łaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 16.09.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Nie chce mi się o tym gadać... Napisz lepiej coś więcej o tym co u Was... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.09.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 śliczna ta twoje mała Kruszkonka ...a jakie ona cudne oczęta ma!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 16.09.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Witaj Kruszon!"Dźwięczna" jestem niezmiernie i zaszczycona, że dodałeś mój ubożuchny album do "ulubionych" - widać coś ci się spodobało...cieszę się.Pewnie nie pomyślałeś,że mogę znać na pamięć "Głową w bale" ?Hi hi - podglądam cię cały czas. Rozkoszna ta twoja Kruszonka ... Powiadają : nowy domek - nowy potomek.My na nowy domek mamy tylko nowego ...kota. Hmmm dobre i to. Pozdrowionka od "baby budowniczej" - bo ja wszystko siama -niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 17.09.2009 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Pozwól, że wrócę do czasów dla Ciebie bardzo odległych... a więc dokumentacji potrzebnej do otrzymania pozwolenia na budowę. Mam mętlik w głowie-każdy mówi co innego. Jak czytałam Twój dziennik wywnioskowałam, że nie miałeś do działki doprowadzonego prądu. My właśnie tak mamy- i teraz załatwiając wspomniane dokumenty... czy musimy mieć załatwione pisemko z energetyka o warunkach przyłączenia prądu do działki (mamy już ten dokument), i te warunki wystarczą, czy musimy jeszcze dodatkowo mieć podpisaną umowę z energetykiem o przyłącze prądu i mapki ,,doprowadzające" ten prąd do działki? I wtedy spełnimy wymaganą dokumentację odnośnie prądu? Ludzie pomóżcie!!! Sorki, że tak późno... Prąd mieliśmy, a właściwie mamy słup energetyczny. U nas nie była potrzebna kompletna dokumentacja odnośnie prądu. Promesa z ZE na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 17.09.2009 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Witaj Kruszon! "Dźwięczna" jestem niezmiernie i zaszczycona, że dodałeś mój ubożuchny album do "ulubionych" - widać coś ci się spodobało...cieszę się. Pewnie nie pomyślałeś,że mogę znać na pamięć "Głową w bale" ? Hi hi - podglądam cię cały czas. Rozkoszna ta twoja Kruszonka ... Powiadają : nowy domek - nowy potomek. My na nowy domek mamy tylko nowego ...kota. Hmmm dobre i to. Pozdrowionka od "baby budowniczej" - bo ja wszystko siama -niestety... Jeżyk nie gadaj, bo dom masz cudny, a okolicy to Ci najbardziej zazdroszczę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 17.09.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 To najprostszy projekt jaki znalazłam (to tak coby taniej było) i nie za duży ...hmm niestety, ale dla dwojga wystarczy. Z tej samej pracowni zresztą co ty.A "okolicy" szukałam dwa lata (droga przez mękę) oglądając przeróżne pokraki (czyt. działki) i wygimnastykowałam się potwornie żeby dostać PnB. Teraz to nawet rolniczka jestem hi hi. A co do oklicy jeszcze - sadź drzewa (jak każdemu chłopu przypadło).Ani się obejrzysz a będziesz mieszkał w lesie (no może malutkim...) Pozdrowionka - Jeżyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzolka 01.10.2009 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Kruszon, co ze studnią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 01.10.2009 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Że tak powiem.... dupa.... Ostatnio w całej wsi poziom wody w studniach opadł.... U nas też.... Czekamy z całą naszą miejscowością na wodociągi, do końca roku ma się okazać, czy będzie dotacja z UE.... Ale Ciebie to już chyba nie interesuje .... Jak głęboko wierciłaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 01.10.2009 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Tymczasem na wsi.... Jakieś dwa tygodnie temu złożyłem reklamację w Plannji na naszą blachę. Z obydwu stron mamy część paneli w wyraźnie różniącym się odcieniu. Kiedy świeci słońce bezpośrednio na blachę, widać, że część jej jest szara, podczas gdy całość czarna. Są to dwa-trzy duże prostokąty bezczelnie odróżniające się od całości. Taka szachownica..... Chciałem zdjęcia zrobić, ale jak zwykle się okazało, że akumulatorki są wyczerpane.... Coś w tym musi być... Aparat się buntuje przed pokazywaniem dotychczasowych osiągnięć ? W każdym razie był wczoraj Pan z Plannji na oględzinach... prosił jeszcze o zdjęcia dachu zanim pokazała się szachownica. Teraz czekamy co też Szwedzi wymyślą... Ponoć reklamacje u nich zdarzają się niezwykle rzadko. W składzie, w którym kupowałem twierdzili, że nigdy nie mieli takiego przypadku. Owszem słyszeli o jakiś sporadycznych w Polsce. Pan z Plannji stwierdził, że to Jego pierwszy taki przypadek, a pracuje już 13 miesięcy ..... No generalnie jest fajnie.... O przeprawach ze studnią to rzeczywiście też można by napisać...... Echchchchch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 01.10.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 no no..... a zdjec i u Ciebie tez nie ma.... no to czekamy na blache!! -fotki, ja dziś dawałabym zdecydowanie dachowke bo troche mnie ten deszcz na metalu dżaźni...... tak z lekka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 01.10.2009 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Nie wiem skąd się biorą te sloganowe opinie o blachodachówce... No przynajmniej ja czegoś takiego nie zaobserwowałem/słyszałem.... Słychać owszem, ale coś w okolicy okien dachowych. Musiałem się moooocno wsłuchiwać, żeby usłyszeć z innych rejonów.... W każdym razie mi to nie przeszkadza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmach 01.10.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 ale się dzisiaj kolega rozgadał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 01.10.2009 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Nazbierało się ostatnio I jeszcze nie powiedziałem "Amen" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts