Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Głową w bale

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

14 października AD 2009 .... Powtarzam... 14 października.....

Śnieg za oknem. Pada całą noc prawie i ani myśli przestać.....

Jedź człowieku do pracy. Samochód dwa razy odsypywany w ciągu pół godziny.

Najpierw przygotować drewienka Kruszonowej na cały dzień. Prądu niet. W całej okolicy. A jak prądu nie ma, to nie ma........ kilku rzeczy.... np. wody

Ot, uroki życia na wsi.....

Ale Smolik cały przeszczęśliwy, ściga się z padającym śniegiem.....

A Kruszonka jak zobaczyła śnieg za oknem, otworzyła ze zdziwienia buzię, oczy jak pięć złotych.....

U mnie będzie gorzej jak prądu nie będzie - wody niet, pompki do CO i CWU kaput, płyta i piekarnik kaput (ale tu dam radę kuchnią kaflową)- odpukać na razie jest. A rano wystarczyły same wycieraczki, bo u mnie śnieg z deszczem czyli plucha.

Napisałem, że kilku rzeczy nie ma..... wody, bo pompa bez prądu nie pociągnie....

ciepłej wody, bo piec się nie zapali.... płyta na szczęście gazowa, choć iskrownik "na prąd"... całe szczęście, że nałogowcem jestem..... bez piekarnika chwilę da się żyć.....

Ps. a Ty uże żywiosz w balach ili niet?

A co wynika z opisów ????? 8) 8) 8) 8)

przyganiał kocioł garnkowi, u ciebie fotek poza NIUŃKĄ też niet????

Coś trza pokazać :lol: :lol: :lol: Ten akurat temat wyszedł najlepiej w życiu.....8) 8) 8)

u mnie też zima na całego, wszyscy w szoku, predkosc jazdy 40m/h iiiiii. 0C, i żadnych widoków na jesień bo sypie na całego! to nas zaskoczyło, a miała być długa, ciepła jesień

Ja dzisiaj osiągnąłem zawrotną prędkość 50 km/h..... przez 5 sekund....

Wnętrza byś trochę dał SKNERO!! :roll:

A jak Kruszonka to najlepszy temat na zdjęcia to może by tak: Kruszonka, w salonie... Kruszinka w kuchni... Kruszonka w łazience... Kroszonka w sypialni... Kruszonka na schodach... itd :lol: :lol: :lol:

Kruszonka w kołysce od górali..... Kruszonka na ganku.... na spacerze po okolicy.... Kruszonka w ubranku ze chrztu i na chrzcie....

Wsjo jest.... ino zgrać.......

:D :D :D :D :D