Babydream 05.10.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Dokładnie Teraz obiadek szykuję i z doskoku zaglądam Kawka jużsię robi, napijesz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 08.10.2009 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Nie mogłem się powstrzymać....... http://lh3.ggpht.com/_3pVeVH6dKuA/Ss3C8tVjBaI/AAAAAAAAFxE/CB0G-m9uBfU/s720/IMGP6506.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokka 08.10.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Śliczna Mała Księżniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 08.10.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Oj będzie tatuś zazdrosny o córeczkę... Cudowna, mogę patrzeć na nią godzinami...aż mi się dziewczynka zamarzyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 08.10.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Ło jezuśku, jaki pikny domecek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 13.10.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Ja u siebie powiem szczerze rozważałem blachę tej samej firmy co u Ciebie. Ciekaw jestem jak rozpatrzy ta reklamacje producent, trzymam kciuki żeby wszystko odbyło się bez zbytnich nerwów. A powiedz jeszcze jak położyli Ci dach to wszystko było ok, żadnych plam itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 13.10.2009 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Po założeniu nic. Nawet Pan Z Plannji poprosił o zdjęcia przed "faktem", które potwierdziły stan pierwotny. Generalnie nadal czekamy.... Pan Z Plannji miał być w ubiegłym tygodniu po próbkę blachy..... Jak na razie to tylko deszcz u nas jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 14.10.2009 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 14 października AD 2009 .... Powtarzam... 14 października..... Śnieg za oknem. Pada całą noc prawie i ani myśli przestać.....Jedź człowieku do pracy. Samochód dwa razy odsypywany w ciągu pół godziny. Najpierw przygotować drewienka Kruszonowej na cały dzień. Prądu niet. W całej okolicy. A jak prądu nie ma, to nie ma........ kilku rzeczy.... np. wodyOt, uroki życia na wsi..... Ale Smolik cały przeszczęśliwy, ściga się z padającym śniegiem.....A Kruszonka jak zobaczyła śnieg za oknem, otworzyła ze zdziwienia buzię, oczy jak pięć złotych..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmach 14.10.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 U mnie będzie gorzej jak prądu nie będzie - wody niet, pompki do CO i CWU kaput, płyta i piekarnik kaput (ale tu dam radę kuchnią kaflową)- odpukać na razie jest. A rano wystarczyły same wycieraczki, bo u mnie śnieg z deszczem czyli plucha. Ps. a Ty uże żywiosz w balach ili niet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 14.10.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 przyganiał kocioł garnkowi, u ciebie fotek poza NIUŃKĄ też niet???? u mnie też zima na całego, wszyscy w szoku, predkosc jazdy 40m/h iiiiii. 0C, i żadnych widoków na jesień bo sypie na całego! to nas zaskoczyło, a miała być długa, ciepła jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 14.10.2009 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 U mnie będzie gorzej jak prądu nie będzie - wody niet, pompki do CO i CWU kaput, płyta i piekarnik kaput (ale tu dam radę kuchnią kaflową)- odpukać na razie jest. A rano wystarczyły same wycieraczki, bo u mnie śnieg z deszczem czyli plucha. Napisałem, że kilku rzeczy nie ma..... wody, bo pompa bez prądu nie pociągnie.... ciepłej wody, bo piec się nie zapali.... płyta na szczęście gazowa, choć iskrownik "na prąd"... całe szczęście, że nałogowcem jestem..... bez piekarnika chwilę da się żyć..... Ps. a Ty uże żywiosz w balach ili niet? A co wynika z opisów ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 14.10.2009 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 przyganiał kocioł garnkowi, u ciebie fotek poza NIUŃKĄ też niet???? Coś trza pokazać Ten akurat temat wyszedł najlepiej w życiu..... u mnie też zima na całego, wszyscy w szoku, predkosc jazdy 40m/h iiiiii. 0C, i żadnych widoków na jesień bo sypie na całego! to nas zaskoczyło, a miała być długa, ciepła jesień Ja dzisiaj osiągnąłem zawrotną prędkość 50 km/h..... przez 5 sekund.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmach 14.10.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 A co wynika z opisów ????? Aha to już zdjęć nie będzie, rozumiem... szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 14.10.2009 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 No dobra, jak zdążę przed zmrokiem to pyknąłbym ze dwa zdjęcia w zimowej scenerii..... Garaż można by pyknąć..... Taras też można by...... Smolika na ganku..... albo jak rozłożony na tarasie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmach 14.10.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 14.10.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Wnętrza byś trochę dał SKNERO!! A jak Kruszonka to najlepszy temat na zdjęcia to może by tak: Kruszonka, w salonie... Kruszinka w kuchni... Kruszonka w łazience... Kroszonka w sypialni... Kruszonka na schodach... itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 14.10.2009 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Wnętrza byś trochę dał SKNERO!! A jak Kruszonka to najlepszy temat na zdjęcia to może by tak: Kruszonka, w salonie... Kruszinka w kuchni... Kruszonka w łazience... Kroszonka w sypialni... Kruszonka na schodach... itd Kruszonka w kołysce od górali..... Kruszonka na ganku.... na spacerze po okolicy.... Kruszonka w ubranku ze chrztu i na chrzcie.... Wsjo jest.... ino zgrać....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 14.10.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Ni to ino zgraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 14.10.2009 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 A Ty co ? Na wagarach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 14.10.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Nie, na wyjazdowej radzie szkoleniowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts