Sloneczko 19.10.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Sloneczko - a może aziniaki podglądałaś ? Dokładnie i powinno mi być już lżej na duszy, a tu znowu Kruszon mnie katuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 19.10.2009 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Sloneczko - a może aziniaki podglądałaś ? Dokładnie i powinno mi być już lżej na duszy, a tu znowu Kruszon mnie katuje Ha A to dopiero początek..... hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 19.10.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 No że pięknie będzie to wiedziałam... Powaliłeś mnie... Po raz kolejny to mówię: KOCHAM TWÓJ DOM...tam wszystko jest jak trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 19.10.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Zegar bajka , bondyn też ...chociaż mordę wykręcił. Kominek - mój faworyt w twoim domu. A teraz co byś nie myślał, że tylko cukrować przylazłam : tą lodówę to mogłeś wykadrować ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 20.10.2009 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Tymczasem na wsi... Takie jest nasze sąsiedztwo w "sezonie" http://lh4.ggpht.com/_3pVeVH6dKuA/St1rEXulDWI/AAAAAAAAFzc/q_VFqSagMFw/s720/IMGP6288.JPG Piknie prawda ? Z tą krową, nota bene dzisiaj już szczęśliwą mamą, to też jest nieco zabawna historia. Historia oczywiście wiąże się ze Smolikiem, a jakże.... Otóż nasz Biały myśli, że krowa to taki duży pies........ Biegał wokół krowy, szczekał, prowokował do zabawy, czyli smolikowego berka - ja uciekam, ty mnie ścigasz...... Przynosił swoje zabawki, kładł jej przed pyskiem, żeby mu zabierała...... Po czym kładł się obok i szczekał niezadowolony, bo krowa jakoś nieskora do zabawy. Głupia czy co ? ....... Albo zakładał sobie rurę od studzienki na głowę i pokazywał krowie jak to trzeba się bawić.... A cielna Mućka jakoś nie reagowała nadal... Nietowarzyska ta krowa.... A myśmy odpoczywali z takim widoczkiem http://lh3.ggpht.com/_3pVeVH6dKuA/St1rEQpQJeI/AAAAAAAAFzg/s_yBd829pU4/s720/IMGP6307.JPG To oczywiście zdjęcia gdzieś z sierpnia/września..... Kiedy jeszcze ciepło było.... Miło powspominać to ciepełko.... Te wieczory i noce oświetlone księżycem...... Nie wiedziałem, że tak jasno może być w nocy...... eeeeeech....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glajt_x 20.10.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 No no .. Pięknie tam u Ciebie. Normalnie kraina mlekiem i miodem płynąca Taras nieźle wygląda. Swojego czasu też brałem pod uwagę taki wzór poręczy. Ps. Ale z tym iskowym zegarem to kolega przegiął- mój będzie musiał zawisnąć na poddaszu, co by kompletnego plagiatu nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 20.10.2009 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 No wszelki duch pana boga chwali... któż to u nas zawitał..... Czekaj na resztę, całkiem będziesz musiał zmienić koncepcję wnętrz... PS. A kiedyż to zawitacie u nas... W końcu.... Bo zaproszenie jak najbardziej aktualne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glajt_x 20.10.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Taki dzień zbliża się nieuchronnie Przyjdzie zima, zawieje, zamiecie. To przyjedziemy na grzańca przy kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 20.10.2009 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Jeżeli z Waszej naleweczki ...... To możesz być co weekend..... A przepis na nią to mógłbyś mi podesłać........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 22.10.2009 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Tymczasem .... na wsi....Tak oto wygląda część kuchenno-jadalna... http://lh4.ggpht.com/_3pVeVH6dKuA/SuBJ1CTrIcI/AAAAAAAAF0A/8afF3CrJLL8/s720/IMGP6181.JPG Bez fajerwerków... Bez cudów techniki... Bez projektantów wnętrz.... Jak to na wsi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 22.10.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Bardzo ładne krzesła i stół. Skąd to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 22.10.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Kruszon!!! świetnie!!piękne, wiejskie, domowo- drewniane klimaty, super....... kawka napewno tam by mi wyśmienicie smakowała, naprawde b. udane kompozycje...., GRATULUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 22.10.2009 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 BRW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 22.10.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Naprawdę? Nie wiedziałam,że mają takie ładne a nawet katalog mam jakiś...Drogie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 22.10.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Ten sufit mnie bardzo czaruje, podłoga też (Kruszonowa chyba prosto ze szmaty zlazła ) Nie będę miała domku z bali to może chociaż taki sufit se zrobię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.10.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Bez fajerwerków... Bez cudów techniki... Bez projektantów wnętrz.... Jak to na wsi.... ...i bez lodówy ...hi hi Zaraz lepiej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 23.10.2009 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Zajefajnie tam macie , krajobrazy powalające , piękne i jasne wnętrza... oj chyba mi przyjdzie przemalować swój bordowy salonik na jakiś beż-kakao . Powiedz Kruszon, jak połączyłeś drewniana podłogę z terakotą? My nie chcemy stosować listew metalowych, a "majstry" zostawili szczelinę między jednym materiałem a drugim na jakieś połączenie Nie mamy pojęcia co z tym zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akselek 23.10.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 bardzo ciepłe, domowe i fajne wnetrze. tak jak w chałupce powinno być, ma się ochotę usiąść przy herbatce przy stole albo na kanapie, i odpoczać.Gratuluję!Mam pytanie, czy te peszle (koło lodówki i w rogu chałupy koło stołu) będą jakoś schowane? Czemu nie poszłu gdzies w ścianie?Ja teraz logistycznie staram sie poprowadzic peszle jednym miejscem na góre, gdzie bedzie szafa, zeby ich nie było widać. czy u Was doszły poźniej jakieś przewody czy od razu nie były schowane gdzies w niewidoczne miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akselek 23.10.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 A jeszcze zapomniałam dpodać że przepiękna okolica i krajobrazy. nie potrezbny obraz na scianie jak sie ma takie łąki i górki za oknem, wystarczy otworzyc okno i obraz juz "namalowany". Pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 23.10.2009 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Naprawdę? Nie wiedziałam,że mają takie ładne a nawet katalog mam jakiś...Drogie? W katalogu nie znajdziesz..... Przynajmniej myśmy nie mogli znaleźć, ani w bieżącym, ani w ubiegłorocznym... Jedyny stół, który pasował do naszego "wystroju". Kombinowaliśmy, głównie ja, z czymś w wenge, ale realizacja była by wtopą stulecia.... Przytłaczającą wtopą... Wenge u nas jest, na razie w postaci komody, za plecami patrząc na to zdjęcie Kosztowało nas to 1600 z groszami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts