kruszon11 23.10.2009 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Powiedz Kruszon, jak połączyłeś drewniana podłogę z terakotą? My nie chcemy stosować listew metalowych, a "majstry" zostawili szczelinę między jednym materiałem a drugim na jakieś połączenie Nie mamy pojęcia co z tym zrobić Połączenie jeszcze niezrobione... Zastanawialiśmy się nad właśnie listwą, ale raczej wykończymy korkiem w płynie.... Tym bardziej, że takie samo połączenie jest pod kominkiem, między kamieniem a deskami... Byłoby trudno tak wygiętą listwę znaleźć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 23.10.2009 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 bardzo ciepłe, domowe i fajne wnetrze. tak jak w chałupce powinno być, ma się ochotę usiąść przy herbatce przy stole albo na kanapie, i odpoczać. Mam to na co dzień Mam pytanie, czy te peszle (koło lodówki i w rogu chałupy koło stołu) będą jakoś schowane? Czemu nie poszłu gdzies w ścianie? Ja teraz logistycznie staram sie poprowadzic peszle jednym miejscem na góre, gdzie bedzie szafa, zeby ich nie było widać. czy u Was doszły poźniej jakieś przewody czy od razu nie były schowane gdzies w niewidoczne miejsce? Tych peszli jest więcej... Nie poszły w ścianie, bo pierwsze primo tak to się raczej robi przy okrąglakach, drugie primo, tak robi nasz cieśla. Będą one schowane w maskownicach drewnianych... Jak w końcu nasz sąsiad stolarz je zrobi... Od maja dłubie.... Na pewno pokażę, bo sporo osób o to pyta.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 23.10.2009 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 A jeszcze zapomniałam dpodać że przepiękna okolica i krajobrazy. nie potrezbny obraz na scianie jak sie ma takie łąki i górki za oknem, wystarczy otworzyc okno i obraz juz "namalowany". Pięknie Mamy nadzieję, że okolica taką pozostanie..... Bo ostatnimi czasy kręcą się ludzie wokół działki za nami, czyli tej, na którą jest widok z tarasu ..... Jakby tak ktoś kupił.... Byłoby niefajnie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokka 23.10.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 może kupcie Wy? chociaż kawałek? da się? Cudnie tam u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 23.10.2009 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Nie da się..... Chyba, że znajdzie się sponsor Bo jak wiadomo, trza dutków na to..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glajt_x 23.10.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Na pewno cena ara wzrosła- w końcu w sąsiedztwie dom drewniany Tak tendencja jest chyba powszechna... niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 23.10.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Też tak pomyslałam, że zaraz pojawi się sąsiedztwo. My także sielanką nie cieszylismy się zbyt długo. Taka niestety kolej rzeczy. Życzę jednak abyście jak najdłużej cieszyli się takim widoczkiem. Z korkiem w płynie... - nie wiedziałam. Pewnie tak zrobimy bo dla nas też nic tam nie pasuje. dzięki za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 23.10.2009 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Cena owszem wzrosła.... wołał gościu 5 tysi za ar... teraz ponoć już "tylko" 4.... Jakoś nikt nie chce za bardzo.... Możliwe, że jest tak, że jak już ktoś szuka działki na wsi, to raczej chce mniejszego bądź większego, ale odludzia.... A w naszym przypadku to już prawie dom przy domu.... Iwuś szukaj korka natryskowego.... Pół dnia szukałem korka w płynie.... i nie znalazłem.... Okazało się, że nazywa się to ..... dziwnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 23.10.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Oooo , dzięki za sugestie bo pewnie teraz ja bym go szukała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 23.10.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Pięknie tam u Was!! Bajkowo...Super wnętrze, widać, że zaprojektowane od serca, a nie pióra projektanta specjalisty...A, i dzięki za podpowiedź o korku natryskowym:) Człowiek uczy się całe życie, i całe szczęście:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokka 23.10.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 taki mały OT, nie OT http://www.korkowy.pl/Korek_natryskowy_500ml_korkowa_dylatacja_w_plynie-122.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 23.10.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 A co to dzisiaj nie ma ani jednego nowego zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 23.10.2009 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Ano widzisz... ni ma..... Koniec końców jak sprawdzałem co mam w aparacie, to się okazało, że nic ciekawego, albo w stanie sprzed kilku tygodni. Kruszonkę mam znowu pokazać ?? Na weekendzie jak pogoda dopisze coś się popyka......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 23.10.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 No pykaj pykaj tylko ostrożnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.10.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Kruszon...a Ty masz małą łazienke pod schodami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 23.10.2009 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Nie mam. Trudno by było u nas zrobić pod schodami łazienkę..... Pomijam fakt, że na zdjęciu Bruneta Wieczorową Porą widać nasze schody... Pod schodami mamy zbiornik przeponowy i "ujęcie wody" - zaworki, liczniki, manometry, filtr, wyłącznik do pompy, qrde zapomniałem jak od się nazywa..... O właśnie o łazience zapomniałem, żeby się pochwalić..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 23.10.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Nie mam. Trudno by było u nas zrobić pod schodami łazienkę..... Pomijam fakt, że na zdjęciu Bruneta Wieczorową Porą widać nasze schody... Pod schodami mamy zbiornik przeponowy i "ujęcie wody" - zaworki, liczniki, manometry, filtr, wyłącznik do pompy, qrde zapomniałem jak od się nazywa..... Blondyna chyba.... O właśnie o łazience zapomniałem, żeby się pochwalić..... No no nie zapominaj się [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 23.10.2009 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Nie mam. Trudno by było u nas zrobić pod schodami łazienkę..... Pomijam fakt, że na zdjęciu Bruneta Wieczorową Porą widać nasze schody... Pod schodami mamy zbiornik przeponowy i "ujęcie wody" - zaworki, liczniki, manometry, filtr, wyłącznik do pompy, qrde zapomniałem jak od się nazywa..... Blondyna chyba.... O właśnie o łazience zapomniałem, żeby się pochwalić..... No no nie zapominaj się [/b] Faaaaaaakt Sorry pies :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 24.10.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 taki mały OT, nie OT http://www.korkowy.pl/Korek_natryskowy_500ml_korkowa_dylatacja_w_plynie-122.html Dzięki Jokka, teraz to już wiem nawet jak to wygląda. Lecę dziś do sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 24.10.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Nie przyszła koza do woza, to wóz przylazł.. Fajnie tam u Ciebie, oj faaaajnie. A ja mam pod Rzeszowem rodzinę i jak mi coś kiedyś strzeli do łba, to Kruszonki mnie Smolikiem nie poszczują?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts