kala67 03.11.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Kruszon....pieknie tam u Ciebie!!!!! a u mnie tez beda brzózki, świerki, sosny, modrzewie i olcha!!! ...wszystkiego mam po 50 sztuk ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 03.11.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 A jak Smolik nie da rady.... Wezwiemy kolegę....... http://imgcash4.imageshack.us/img511/318/imgp5266v.jpg Ja uważam, że ten wyraż twarzy wróży zupełnie coś innego. Nie nazwę tego po imieniu, ale zapach ma zdecydowanie "obronny" - nikt nie waży się podejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 03.11.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Też mam obrońcę http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/Monst.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 05.11.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 A ja mam trzech : http://img402.imageshack.us/img402/2554/stado1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 06.11.2009 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 No to się nam piękny zwierzyniec tu zrobił.... Byłoby nas więcej..... ale echchchch...Maniek wczoraj dokończył swojego króliczego żywota...... Przynajmniej biedaczek doczekał się swojego miejsca na ziemi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 06.11.2009 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Tymczasem na wsi.... Miałem sporo zapytań odnośnie maskowania peszli z kablami od elektryki.... Miały być zakryte maskownicami drewnianymi... Sąsiad Stolarz miał zrobić.... Od maja mu schodziło.... Wczoraj zatrzymał mnie rano, kiedy do pracy jechałem.... - Działamy coś ? Pyta... Mówię czemu nie, ale zajrzę po pracy to pogadamy na spokojnie... Byłem wieczorem... Chęci są... Żniwa dawno się skończyły... Zima idzie i coś czasu chyba ma... Pytam ile 500 Nadmienić trzeba, że maskownic w sumie potrzeba 23 mb !!!!!!! Wymiary mniej więcej 8 x 4 xm.... I za te 23 metry Gość woła 5 stów.... Pytam za co ? A to drzewo trza kupić, a to kosztuje... A to trzeba po drzewo pojechać ciągnikiem, a to kosztuje..... A to trzeba to drzewo przywieźć, a to kosztuje.... A to trzeba to, a to kosztuje... A to trza tamto, a to kosztuje..... A to montaż, a to kosztuje..... Fajny Sąsiad..... Nie żebym chciał za darmo.... Płacić chciałem..... Ale nie haracz.... No chyba, że się mylę.... Więc tymczasem szukam innego stolarza, albo innej koncepcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 06.11.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 a moze sklejka kupowana w całej płycie ? (lub pocięta odrazu na potrzebne ci szerokosci) albo gdzies w lokalnym drewnianym sklepie, ew. stolarni ale dużej zamowisz sobie na wymiar proste cienkie deski.. ja za deski sosnowe 7mm gr., i szerokosc ok. 17cm, a dlugosc 300cm, i sztuk było 6 albo 8, to zaplacilam 150zł!! sklejka podobnie cenowo ale mi potrzeba było 5mm, i taką kupowałam, deski wyglądają i ładniej i solidniej niż sklejka, ale sklejka podobno mocniejsza.....- i łatwiej się ja wygina, przynajmniej troche.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glajt_x 06.11.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 A nie mówiłem- dom drewniany= cena x widzimisię.Nie licz na sąsiada. W Leroy kupisz deseczki 8x1,5 i listewki 3x1, 5 (lub podobne). Parę gwoździków, ewentualnie wkrętów i będziesz miał dużo taniej.A przy tym własnymi ręcyma zrobione= bezcenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 06.11.2009 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Czyli jednak jestem normalny.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 06.11.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Czyli jednak jestem normalny.......... ...Na to wychodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzolka 08.11.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Widzieliśmy waszego psa na spacerze.(znaczy my na spacerze) Fajną latarenkę macie. !!!! Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 09.11.2009 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Widzieliśmy waszego psa na spacerze.(znaczy my na spacerze) Fajną latarenkę macie. !!!! Pozdro! No już się przestraszyłem, że aż do Was zawędrował...... Latarnia mojego projektu i wykonania... Tylko jeszcze nie dokończona.... Pogody brak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.11.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 jaka latarenka Kruszon???????? ..chjce zobaczyć!!! dawaj fotke!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 09.11.2009 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Latarenka, z której się wszyscy śmieją.... No może jeszcze Kruszonowa w łaskawości swej nie robi tego przy mnie.... Normalny słup drewniany z lampa ogrodową.... Bez szaleństw.... Wymaga jeszcze oszlifowania i pomalowania, bo zaczyna od góry przez wilgoć czernieć nieco.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.11.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 ..ale ja chce zobaczyć to cudo!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 09.11.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 ja też bym chętnie zerknęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 09.11.2009 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Żeby pokazać, trza mieć zdjęcie, żeby mieć zdjęcie, trza je najpierw zrobić.... Zuzolka, dzięki.... Musiałaś wspominać o latarni ??? Teraz muszę akumulatorki ładować..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 09.11.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 no nie ma lekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokka 09.11.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Też mam obrońcę http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/Monst.jpg przepraszam za ot, ale Słoneczko - cóż macie za kafle na podłodze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tolka1719505693 09.11.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Kruszonka śliczna i bardzo przypomina mi moją córcię, kiedy była w wieku Kruszonki. To pewnie przez tę ciemną czuprynę. A domek w ślicznym klimacie. Dzwonki wietrzne wyglądają ciekawie, chociaż chciałabym je z bliska zobaczyć? Bambusowe czy jakieś inne? A brzuzki uwielbiam, tyle że mój mąż uczulony na nie okrutnie, więc na brzózki szans dużych nie mam. Chyba, żeby mu przeszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts