ANNNJA 17.11.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 ja bym wymieniła u siebie na dachówki... - ale tej opcji tutaj nie masz .!!, szkoda że moja jest całąaaaaaaa czarna dalej....., (to jest z punktu co bym zrobiła inaczej...) ** czekaj do wiosny, obecnie pogoda b. zmienna, zdejmiesz blache, odkryjesz poddasze i bedziesz drżał albo koło dachu przed domem albo w chałupie .szwecja górą........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 17.11.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Ja bym poczekała do wiosny... jakoś pogoda już niepewna (przynajmniej u nas) i może się okazać, że ciężko będzie założyć dach przed zimą... a co jak Ci zdejmą a nie zdążą założyć?? ale ja to raczej pesymistka jestem... A tak w ogóle to niedługo przyjdzie zima i dach będziesz miał biały a nie w szachownicę.. później szybko myk na wiosnę nowy daszek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 17.11.2009 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Nie no, ok, tez wolałbym do wiosny poczekać.Tylko czy regent czy smart..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.11.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Nie no, ok, tez wolałbym do wiosny poczekać. Tylko czy regent czy smart..... A który lepszy? Ja tam lokalna patriotka jestem, więc wzięłabym smarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasik79 19.11.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Kurczę Kruszon ale masz pięknie!!!! Jednak domki z drewna mają swoją duszę- naprawdę rewelacja. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 20.11.2009 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.11.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 ale super avatarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 20.11.2009 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 No baaaaaaaaaa... Tylko mamusi brakuje..... Ale ktoś musiał tak cudne zdjęcie zrobić.... reszta na picasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.11.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 odkryłam to: http://nasza-klasa.pl/profile/8917382 i pytam dlaczego Was tam jeszcze nie ma??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 20.11.2009 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 ... Bo nie mam konta na NK......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 20.11.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 ...jest jeden sposób by ten avatarek był jeszcze piękniejszy... ... hmmm... za aparatem mógłby stanąć tatuś , a z Kruszonką byłaby wtedy mama Kruszonka jak zwykle rewelacyjna, podoba mi się jej wyraz oczu... tak jakby nic nie mogło jej już zdziwić ... ... cudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 20.11.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 ...jest jeden sposób by ten avatarek był jeszcze piękniejszy... ... hmmm... za aparatem mógłby stanąć tatuś , a z Kruszonką byłaby wtedy mama No co Ty Tatuś przecież niczego sobie, trza by samowyzwalacz zastosować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 20.11.2009 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Taaaaaaaaaaa I jeszcze całą naszą trójkę przed gankiem ustawić, razem z Blondynem.... Dostawić malucha i telewizor w oknie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.11.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Taaaaaaaaaaa I jeszcze całą naszą trójkę przed gankiem ustawić, razem z Blondynem.... Dostawić malucha i telewizor w oknie...... dobry pomysł!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 20.11.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Taaaaaaaaaaa I jeszcze całą naszą trójkę przed gankiem ustawić, razem z Blondynem.... Dostawić malucha i telewizor w oknie...... ... a maliuch? ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 20.11.2009 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 No, jak u Karguli, jak wysyłali zdjęcie Jaśkowi...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akselek 20.11.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 fajny domek, bardzo przyjemny klimacik. No i piękne zdjęcie w awatarku, dzidzia boska z taka zadumaną minkąnie chciałeś wiaty na drewno przenieść za garaż? czy nie było miejsca? Bo bardzo blisko te oba budynki. Ale to moze tylko moje subiektywne wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 20.11.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 reszta na picasie Fakt - na picasie - potwierdzam Hmmm - juz wiem czyje oczy ma to małe cudo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 23.11.2009 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 nie chciałeś wiaty na drewno przenieść za garaż? czy nie było miejsca? Bo bardzo blisko te oba budynki. Ale to moze tylko moje subiektywne wrażenie drewno jest pod wiatą, bo świeże, w sensie mokre..... A tak jest intensywnie owiewane.....Masz rację, subiektywne wrażenie, bo między domem a garażem jest dobre 5 metrów szerokości. Wiata na drewno i tak stanie w innym miejscu.... Na wiosnę ?..... W lecie ?..... Stanie na pewno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzolka 23.11.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Ale Wam dobrze, że już tak sobie mieszkacie. My z dekarzami walczymy. Wciąż. Ale nasz blaszany dach już pewnie widać. W całej wsi. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts