kruszon11 03.12.2009 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Tymczasem na wsi.... A właściwie niekoniecznie..... Ale muszę coś Wam pokazać.... http://www.babciakasia.netgaleria.pl/?p=productsList Pani Kruszonowa polubiła Babci Kasi prace - aniołki.... Kilka już stoi na kominku.... I będzie jeszcze więęcej.... Bo tak w ogóle to aniołków u nas w domu jest trochę..... Przeróżnej maści ... Część w gabinecie... Jeden nawet gości wita..... Kruszonowa kolekcjonuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.12.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Tymczasem na wsi.... A właściwie niekoniecznie..... Ale muszę coś Wam pokazać.... http://www.babciakasia.netgaleria.pl/?p=productsList Pani Kruszonowa polubiła Babci Kasi prace - aniołki.... Kilka już stoi na kominku.... I będzie jeszcze więęcej.... Bo tak w ogóle to aniołków u nas w domu jest trochę..... Przeróżnej maści ... Część w gabinecie... Jeden nawet gości wita..... Kruszonowa kolekcjonuje.... Kruszon....dodaje ten link w swoim dzienniku!!!!!!!!!! kocham takie prace!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 03.12.2009 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 No jak w Twoim Babińcu .... khmkhm ... znaczy się dzienniku link zobaczą, to już prawie cała Polska będzie tam kupować..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 03.12.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 No fakt ... u Ciebie to babińca nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.12.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Mikołaja też u Ciebie zostawiam;))http://i.wp.pl/a/f/jpeg/11312/mikolaj1__10_mm.jpeg...ale to bardziej dla Pani Kruszonewj będzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 06.12.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Pozwoliłam sobie zajrzeć i teraz mam mętlik bo miałam plan na waniliową kuchnię, a jak zobaczyłam Twoje fronty to zaczynam się wahać Śliczna córeczka i tyle mojego pisania, bo mój książę ośmiomiesięczny zdecydował się właśnie zakończyć drzemkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 12.12.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 kruszon chciałam CI oznajmić że odkąd zajrzałam do Twojego tematu zakochałam się w domkach z bali! i o niczym innym os tej pory nie marze... a Twój domek poprostu REWELACJA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 14.12.2009 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Ida...... Zwykła chałupa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 14.12.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Jak zwykle skromny Co dobrego u Was? Bo u mnie to nic...tylko wiatr w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 14.12.2009 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Cały czas coś się dzieje... jak to na wsi.... Kruszonka rośnie.... zdrowo.... gaworzyć zaczęła Kruszonowa do pracy wraca.... A to sąsiedzi Smolika podkarmili.... rzygał i biegunował dwa dni... Dorobiliśmy się jakiś tam półek w salonie, chodnika w korytarzu, firanek w salonie.... takie tam..... A co ten wiatr niesie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 14.12.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Ooo kolego to na nowe zdjęcia czas Łazienką też się jeszcze nie pochwaliłeś...od pół roku się wszyscy proszą....wstyd panie Kruszon A co wiatr niesie? Jak mogę brzydko to odpowiem Wiem, że mogę...otóż...gówno gówniane niesie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 14.12.2009 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 No nawet obiecane zdjęcia słupa/latarni zrobiłem, dzwonków "wietrznych" i wejściowego analogowego... Co z tego, że o aparacie sobie w pracy dopiero przypomniałem.... A zdjęcia łazienki daaaawno zrobione.... tylko przed ostatecznym ich kształtem.... Zrobi się nowe hahahahahahahaha ...... Wiem jak to brzmi........ A Ty jak zwykle enigmatyczna jesteś....... Cegły ukradli ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 14.12.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 No nawet udał Ci się mnie rozśmieszyć, nawet...bo humorek dzisiaj wisielczy mam... A pustaki stoją, stoją...i pewnie jeszcze dłuuuugo postoją Jakoś nie dane nam chyba prędkie wybudowanie się...ciągle są jakieś przeciwności...nie pytaj jakie...za dużo tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 14.12.2009 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 No miałem nadzieję na taki efekt Jakby co to zapraszam na PW........ Wiesz, że zawsze możesz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.12.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 A co wiatr niesie? Jak mogę brzydko to odpowiem Wiem, że mogę...otóż...gówno gówniane niesie... Oooo jeżu ! Baby - ale masz "pozytywne" nastawienie do życia ... Jak mnie to coś dopada to szoruję dywan z sierści - upodlę się do cna ...albo koleżankę na drina wołam i wyblablam co mi na wątrobie leży Ale jakbyś potrzebowała wsparcia to wiesz ...ja kawał kobiety jestem ...możesz się wspierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 14.12.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Dzięki ...wam obojgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.12.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Spoko - na cudze problemy to ja podobno balsam jestem ... Tylko własne mnie zawsze sponiewierają do cna - ale to chyba większość tak ma ... Trzymaj się Baby - żywcem cię depresji nie oddamy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 14.12.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Depresji to ja się sama nie oddam...nie jestem taka łatwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 14.12.2009 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 W ogóle się nie oddawaj.... Byle komu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 14.12.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 No, no...Ty też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts