Karollinka 14.07.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Mam do sprzedania działkę rolną w trakcie przekształcenia na budowlną, powierzchnia 1 ha. Działka położona w malowniczej okolicy w otulinie Kazimierskiego Parku Krajobrazowego, ok 4 km od centrum Nałęczowa i 4 km od Wąwolnicy, na działce media, prąd, gaz, woda, telefon, dojazd ok 70 m drogą utwardzoną od drogi asfaltowej. Blisko działki jest szkoła podstawowa, przychodnia, apteka, PKP, PKS. Cena 95 000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 12.08.2008 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Karollinko mam nadzieję, że to nie jest ta działka na której ma stanąc Wasza koniczynka? Znalazłam w końcu Wasz dziennik - a tam cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 13.08.2008 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 nie, nie, na szczęście to nie koniczynkowa działka, tamtą pielęgnujemy, dbamy o nią i czekamy z niecierpliwością na pozwolenie i powiem szczerze że już się nie możemy doczekać kiedy zaczniemy budowę, a pieniądze z działki którą chcemy sprzedać będą przeznaczone na wykończeniówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts