Piotr_M 14.07.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Chcę zrobić lekką izolację przciwwilgociową Dysperbitem - ale okazało się, że kilku producentów ma w swojej ofercie produkt o takiej nazwie. Prosze o podpowiedź z jakiej firmy dysberbit jest najlepszy. Dzięki za pomoc Piotr_M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.07.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Chcę zrobić lekką izolację przciwwilgociową Dysperbitem - ale okazało się, że kilku producentów ma w swojej ofercie produkt o takiej nazwie. Prosze o podpowiedź z jakiej firmy dysberbit jest najlepszy. Dzięki za pomoc Piotr_M to tak jakbyś chciał d.upe utrzec szkłem i pytał jakiej marki szkoło jest najlepsze pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga KN 14.07.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 ooooooo Brzoza chyba po to jest forum żeby mozna pytać o co się chce zawsze mozna nie odpowiadać. My używaliśmy dysperbitu izolbetu był ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.07.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 ooooooo Brzoza chyba po to jest forum żeby mozna pytać o co się chce zawsze mozna nie odpowiadać... forum jest nie tylko po to aby mzna było pytac i słuchac cukierkowych odpowiedzi w stylu "co mysli wiekszość" lub odpowiedzi typu - "ja stosowałam dysperbit i wobec tego dysperbit jest OK" ... My używaliśmy dysperbitu izolbetu był ok. a moge napisac "my nie uzywalismy - i tez jest OK" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tojato 14.07.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 To są objawy przedawkowania forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 14.07.2008 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Chcę zrobić lekką izolację przciwwilgociową Dysperbitem - ale okazało się, że kilku producentów ma w swojej ofercie produkt o takiej nazwie. Prosze o podpowiedź z jakiej firmy dysberbit jest najlepszy. Dzięki za pomoc Piotr_M to tak jakbyś chciał d.upe utrzec szkłem i pytał jakiej marki szkoło jest najlepsze pzdr Do "brzoza": Rozumiem, że nabijasz sobie liczbę postów ale jeżeli nie masz chęci podpowiedzi to wykaż elementarną kulturę i zachowaj takie uwagi dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.07.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Do "brzoza": Rozumiem, że nabijasz sobie liczbę postów ale jeżeli nie masz chęci podpowiedzi to wykaż elementarną kulturę i zachowaj takie uwagi dla siebie. ja proponuje Piotr_M - posmaruj sciane dysperbitem (oczywiscie tym najlepszym jaki zasugerują Ci szanowni forumowicze) i odkop sciane fundamentową po roku czy kilku latach (najlepiej na wiosne kiedy poziom wody gruntowej będzie wysoki a sciana będzie w wodzie) odsłoń izolacje ... i napisz jaka była sciana ... sucha czy mokra ... a wtedy mozemy wrócic do rozważań "jakiej marki dysperbit jest najlepszy" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tojato 14.07.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 A może lepiej zamiast dysperbitu,użyć jzohan izobud WL,ja zamierzam tak zrobić.Jest niewiele droższy od dysperbitu,ale czy bedzie lepszy?Link do tego rozwiązania http://www.izohan.pl/pl_,rysunki_izolacja_fundamentow_system_dyspersyjny.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 14.07.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 A może lepiej zamiast dysperbitu,użyć jzohan izobud WL,ja zamierzam tak zrobić.Jest niewiele droższy od dysperbitu,ale czy bedzie lepszy? Link do tego rozwiązania http://www.izohan.pl/pl_,rysunki_izolacja_fundamentow_system_dyspersyjny.php Ja go używałem do klejenia XPS do ściany fundamentowej posmarowanej dysperbitem też z "rodziny" Izohan Izobud z tym że ... jest sporo droższy od dysperbitu pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fromhell 30.08.2024 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia Banda debili, co to nie pomoże tylko jeszcze człowieka wqurwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts