kasia1980 14.07.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Jestem na etapie kupowania drzwi wewnętrznych. Właściwie byłam zdecydowana na drzwi w okleinie naturalnej, ale w jednym sklepie zobaczyłam w tej samej cenie surowe (do pomalowania) drzwi sosnowe. Wiadomo, drewno to drewno. Ale czy nie będzie się wypaczać?? Boję się że po jakimś czasie ich nie domknę. Macie jakieś doświaczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adka_ 14.07.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 my zakupilismy w Obi drzwi drewniane do pomalowania, tez troche sie balam, ale po 3 latach uzytkowania nie zamienilabym ich na żadne inne, nie wypaczają sie, maja kolor taki jak chce, nie boje sie ze okleina sie uszkodzi. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia1980 14.07.2008 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Adka sama malowałaś? Lakierem czy lakierobejcą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda76 14.07.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 My też mamy drewniane, tzw. Janosiki. Pomalowaliśmy 3 razy lakierem wodnym bezbarwnym, przed każdym malowaniem potraktowane zostały papierem ściernym. Przy 8 sztukach - strasznie dużo pracy ale poodobają mi się i są ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adka_ 14.07.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 zostaly pomalowane lakierobejca przez ekipe, ktora wykanczala mieszkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skama 14.07.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 My kupiliśmy w Leroy Merlin. Zastanawiam się, czy najpierw się maluje, czy obsadza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ashca 16.07.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Możecie wrzucić jakieś zdjęcia swoich drzwi sosnowych. Też kupiłam drzwi z surowej sosny i teraz mi stolarz do nich tylko futryny dorabia. Później muszę je jeszcze pomalować, choć chodzi mi też po głowie woskowanie, ale nie wiem czy to by się sprawdziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 16.07.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 witaj, a ile płacisz za te futryny?? masz z maskownicami czy same futryny??my też mamy sosne, szukam stolarza i nie wiem jakie są rozsądne ceny....?dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ashca 16.07.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Mamy zamówione futryny tzw. dociskowe (to chyba z maskownicami Za surowe futryny mamy płacić 150 zł od sztuki, tylko nie pamiętam czy ta cena była z montażem czy bez. Pewnie wkrótce będę wiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 16.07.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Ja mam dzrwi sosnowe pomalowane matową akrylówką do drewna (farba Flugger).Mają kilka lat, jako nowe były tylko polakierowane, a w tym roku dopiero je troche odnowiłam i pomalowalam na biało. http://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/bb/xe/pxfi/iUOqws2vBxioeaQ0PB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts