mclear 14.07.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Witam....mam drzwi wew. wenge i jestem załamana nikomu nie proponuje tego koloru drzwi...nie mogę ich dobrze umyć bo zostają smugi no i oczywiście odciski po palcach Może ma ktoś dobrą radę czym myć takie drzwi aby nie było zacieków ani palców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mclear 15.07.2008 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 nikt nie ma takiego problemu z drzwiami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta32 15.07.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 witam! ja mam. Mialam taki sam problem, ale od niedawna wycieram te drzwi sciereczką stella, tą bez uzycia detergentow, namaczaną samą woda. nic nie widac, wszystko starte! tak samo szyba mleczna w tych drzwiach. polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mclear 15.07.2008 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 witam! ja mam. Mialam taki sam problem, ale od niedawna wycieram te drzwi sciereczką stella, tą bez uzycia detergentow, namaczaną samą woda. nic nie widac, wszystko starte! tak samo szyba mleczna w tych drzwiach. polecam. muszę koniecznie wypróbować dziękuję...może ktoś jeszcze podpowie jak mozna się z tym szybko uporać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 15.07.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Ja też początkowo płakalam, bo na drzwiach mialam odciski palców, a po każdym myciu plamy i smugi... teraz myję drzwi takimi mokrymi ściereczkami - ja akurat kupuję w Plusie, ale mają je we wszystkich sklepach. Tylko nie żadne pronto, czy inne firmowe... Zwykłe chusteczki za kilka złotych do mycia drewna, ceramiki, elektroniki... Pewnie wiesz, o jakie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mclear 15.07.2008 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Ja też początkowo płakalam, bo na drzwiach mialam odciski palców, a po każdym myciu plamy i smugi... teraz myję drzwi takimi mokrymi ściereczkami - ja akurat kupuję w Plusie, ale mają je we wszystkich sklepach. Tylko nie żadne pronto, czy inne firmowe... Zwykłe chusteczki za kilka złotych do mycia drewna, ceramiki, elektroniki... Pewnie wiesz, o jakie chodzi właśnie robiłam prontem, płynem do szyb, samą wodą i teraz wyglądają strasznie ...masz na myśli takie nasączone chusteczki? w takich opakowaniach jak chusteczki dla bobasków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 15.07.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Tak, dokładnie takie chusteczki jak dla bobasków Moje nazywają się bright&shiny - kupuję w Plusie po 6 złotych za 80 sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mclear 15.07.2008 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Tak, dokładnie takie chusteczki jak dla bobasków Moje nazywają się bright&shiny - kupuję w Plusie po 6 złotych za 80 sztuk. ooo super wypróbuje mam nadzieję, że będę w końcu mogła patrzec na te drzwi dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 15.07.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Witam....mam drzwi wew. wenge i jestem załamana nikomu nie proponuje tego koloru drzwi...nie mogę ich dobrze umyć bo zostają smugi no i oczywiście odciski po palcach Może ma ktoś dobrą radę czym myć takie drzwi aby nie było zacieków ani palców a tak na marginesie - jakiej firmy te drzwi?? Może to wina okleiny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mclear 16.07.2008 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Witam....mam drzwi wew. wenge i jestem załamana nikomu nie proponuje tego koloru drzwi...nie mogę ich dobrze umyć bo zostają smugi no i oczywiście odciski po palcach Może ma ktoś dobrą radę czym myć takie drzwi aby nie było zacieków ani palców a tak na marginesie - jakiej firmy te drzwi?? Może to wina okleiny? Pol-skone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 16.07.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Witam....mam drzwi wew. wenge i jestem załamana nikomu nie proponuje tego koloru drzwi...nie mogę ich dobrze umyć bo zostają smugi no i oczywiście odciski po palcach Może ma ktoś dobrą radę czym myć takie drzwi aby nie było zacieków ani palców a tak na marginesie - jakiej firmy te drzwi?? Może to wina okleiny? Pol-skone upssss a ja mam zamiar kupic drzwi wenge od pol-skone "kongo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mclear 17.07.2008 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Witam....mam drzwi wew. wenge i jestem załamana nikomu nie proponuje tego koloru drzwi...nie mogę ich dobrze umyć bo zostają smugi no i oczywiście odciski po palcach Może ma ktoś dobrą radę czym myć takie drzwi aby nie było zacieków ani palców a tak na marginesie - jakiej firmy te drzwi?? Może to wina okleiny? Pol-skone upssss a ja mam zamiar kupic drzwi wenge od pol-skone "kongo" ja nie mam kongo bo te były droższe choć bardziej mi się podobały nie pamiętam jak nasze się nazywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mclear 21.07.2008 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 już wiem....nasze drzwi to IMPULS wenge...dzwoniłam do pol-skone i mówią aby wyczyścić te drzwi tempertyna i problem powinien zniknąć....kupię i się okarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 21.07.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 witaj. Ja tez mam ciemne drzwi, jeszcze ich nie próbowalam czyścić, ale może eto jest kwestia okleiny. Mojke drzwi sa drewniane, bejcowane i lakierowane i takiego problemu nie ma. Jest za to problem przy ciemnych blatach w kuchni z Kronopolu, więc jakość powinna być OK. Ale jednak. Pan radzil coś co natłuszca, wyrpóbuję wasze chustecki, może faktycznie to będzie najlepsze wyjście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mclear 22.07.2008 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 nie mogę dostać tych chusteczek . Byłam ostatnio w Kauflandzie i kupiłam na wypróbowanie jakieś chusteczki nie pamiętam nazwy chyba Boomi czy coś takiego.... w każdym bądź razie są do kitu marze Zgadza się że drewniane nie mają tego problemu...nas nie było stać na drewniane więc został tylko laminat i teraz mam odciski palców wszystkich którzy do nas przychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 22.07.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Witam....mam drzwi wew. wenge i jestem załamana nikomu nie proponuje tego koloru drzwi...nie mogę ich dobrze umyć bo zostają smugi no i oczywiście odciski po palcach Może ma ktoś dobrą radę czym myć takie drzwi aby nie było zacieków ani palców a tak na marginesie - jakiej firmy te drzwi?? Może to wina okleiny? Pol-skone upssss a ja mam zamiar kupic drzwi wenge od pol-skone "kongo" Pytałem bo interesują mnie drzwi Classen TETYDA - czy ktoś ma takie drzwi i wie moż eczy ten problem również ich dotyczy? Dodatkowo może ktoś napisze jak ogólnie sprawują się drzwi Classen'a, o panelach słyszłałem wiele niepochlebnych opinii - czy z drzwiami jest podobnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulinka 22.07.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Rozważam ten sam model ale już po malutku zapał mi odchodzi. Właśnie przyjaciel męża robił remont w mieszkaniu i założył te drzwi. Twierdz,i że wykonanie jest do kitu i ma jakiś problem z uszczelkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts