f.5 14.07.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Witam. Szukam kierownika budowy z okolic Tychów jak i firmy budowlanej.Jestem posiadaczem domu stan deweloperski (surowy otwarty) zakres robot to : stolarka okienna , brama garażowa ,dobudowa wiatrołapu.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 17.07.2008 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Lekkie podbicie Pozdrawiam i czekam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyan 13.08.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Moja firma współpracuje z kierownikiem budowy, którego mogę polecić. Jeśli byliby Państwo zainteresowani proszę o kontak: [email protected]PozdrawiamAnna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts