nomoz 15.07.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 WitamWreszcie znalazłem budujących Lewkonie w Małopolsce.Buduje z dachem dwu spadowym ale projekt mam z dachem czterospadowym. Wykonane mam piwnice,parter jest w budowie. Prośbe mam do Aśki G. odezwij sie prosze na emla widze ze masz podobny domek do mojego chętnie bym wymienił pare uwag może coś podpatrzył bo widze w opisie że chyba blisko budujesz:). [email protected]Pozdrawiam Lewkoniowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zioło 15.07.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Witam.Skoro znalazłeś na forum budujących w Małopolsce to chyba znalazłeś też wątek na forum w tym temacie więc nie zakładaj drugiego wątku o lewkoniach tylko pisz tutaj: http://forum.muratordom.pl/dom-w-lewkoniach-archonu,t114704.htmPozdrawiam - też budujący lewkonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts