ewazych 15.07.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Ludzie czy jest szansa wzięcia hipoteki na stan surowy zamknięty? jeżeli nie to może da się obejśc jakos to. Zamierzam budować dom ale zamieszkam w nim dopiero po 3 latach. Dlatego cche teraz wziąść niski kredyt bo po tym okresie może diametralnie zmienić się moje zarobki (na dobre), a i wtedy go wykończyć przy większym zasobie gotówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romanski222 15.07.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 może być ciężko, większość banków chce dodatkowych zabezpieczeń na czas trwania budowya przeciągające się oddanie do użytku może być niemile widziane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zulus1 21.07.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Witam!Aktualnie jestem na etapie szukania kredytu na zakup dzialki z domem w trakcie budowy (stan surowy zamkniety) i z tego co mi mowili to banki owszem daja kredyty na zakup ale tez i od razu na wykonczenie ktore wg. banku powinno potrwac nie dluzej niz 2 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 21.07.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Oj bedzie cięzko .Mozna powiedzieć śmiało ze to nawet nie mozliwe .No chyba ze weżniesz zwykły kredyt gotówkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts