Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to co mam coś rysować?
afkors. Sam podejmę decyzję. Kuchnię zrobi nam Pan Kazik - Pan Kazik popija ale jak ma lepsze dni to lepszej stolarki nie uświadczysz. Daj nam Irmo Cargo wąskie i lodówkę szeroką i barek ładny nam daj i półkę na wina - obojętnie czy w pionie czy w poziomie

przed chwilą Złociutka gdzie indziej napisała, że NIE IKEA.?

co kuffa? pogrzało ją? przecież to ona chciała Ikeę i ściagała katalogi Pambuk wie skąd. Idę zlać gadzinę

Sam jesteś gadzina i nie kurwij publicznie.

Napisałam, że Ikea nam się nie zmieści w takim układzie jaki byśmy chcieli (czyli: lodówka, cargo, piekarnik i szafka narożna) , bo zabraknie nam kilku centymetrów.

Dodatkowo wyjaśnię jeszcze, bo zdaje się dandi czegoś tu nie łapie 8) , że:

- mogą to być meble z Ikei, ale nie muszą, ponieważ nie rozmawialiśmy jeszcze z ŻADNYM stolarzem i nie wiemy jak do końca przedstawiają się różnice w cenie;

- te moje projekty są robione w programie do planowania Ikei bo ja tylko w takim programie umiem się poruszać;

- na razie chodzi mi przede wszystkim o w miarę funkcjonalny układ szafek, półek i szuflad i tu liczę na rady i doświadczenie forumowiczów :)

zanim Irma narysuje musze się pożalić. Wczoraj przenieśliśmy sie do nowego biura bo musi być kurwa jak w Europie więc siedzimy pooddzielani boksami szklanymi jak w Chinach. Połączono nas z działem logistyki i planowania więc oddziela nas tylko kartonowa działówka montują wertikale więc wszędzie jest pełno pyły a najwięcej w moim nosie i ustach, jest głośno, jakiś durnowaty pogłos któy mi uyniemożliwia dostateczne skupienie się na forum. Wszystko jest przeszklone i łażący tam i z powrrotem ludzie mnie wkurwiają. nie słysze co mówi kolega siedzący koło mnie ale za to dokładnie słysze logistykę rozmawiającą przez komórkę półgłosem. Wertikale co je montują nie są jeszcze zamontowane więc słońce łomocze mi prosto w monitor a półka pod biuurkiem na klawiaturę jest niestabilna więc jak walę pisząc tego posta to się ugina, trzeszczy i łomocze.

dziękuję

Jak ona z Tobą wytrzymuje?

przypominam, że Ty ze swoim parszywym i robaczywym charakterem też znalazłaś męża. Każdy kto Cię zna wie, że zmusiłaś go do ożenku szantażem - nie ma innej możliwości podła impertynentko.

8) No właśnie. Jak ona z Tobą wytrzymuje? Złociutka? On Cię powinien w podzięce na rękach całymi dniami nosić.

Uwaga, DAndi, piszę teraz do ZŁociutkiej.

Wybacz,ze Cię ignoruję, ale brakuje ci rozsądku i chcesz mnie zaharować na śmierć, a ja to wszystko robię ręcznie i nie mam żadnych szafeczek, które sobie tylko przestawiam jak pudełka.

Słonce walące w monitor niejednemu pomieszało już w głowie...więc to pewnie dlatego

Złociutka: Rysować to co chce Dandi, czy na razie będziecie przetrawiać i się zastanawiać?

Przywloklam się pożyczyć Wam Nowego Roku i będę się ujawniać częściej , bo dotąd cichaczem jakoś podglądałam :wink: :oops:

Ile w Chinach Chińczyków,

Ile w Indiach koralików,

Ile w Polsce bocianów,

Ile w Turcji dywanów,

Ile piasku w Maroku

Tyle szczęścia w Nowym Roku!

http://images28.fotosik.pl/309/207e354774e27da2.jpg