Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

... Coś tam próbował mi wyjaśniać przez telefon ale ja nie bardzo mogłem gadać.....

Może on z Filipin i posiada podobną wiedzę, jak ci co robią operacje bez otwierania jamy brzusznej...

Z drugiej strony po położeniu tynków, nawet jak Ci facet wykona kilka bruzd i otworów, to zapaćkanie ich z powrotem nie jest już jakimś kosmicznym wyzwaniem. Mebli i dywanów w chacie jeszcze nie ma, więc można zaszaleć.

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wu, musisz zrozumiec jedno. Blutka wchodzi tu tylko po to żeby zobaczyć Twój nick a zaraz pod nim dopisek: OLIMP FORUM - oświecona góra rankingu... bo ją to nieustannie cieszy i raduje. Gdyby nie to żeś utytułowana, w ogóle by Cię nie zaczepiała. Ja i moja budowa nic a nic ją nie obchodzimy. 8)

Wu najdrożasz, nie jestem, jak mi Bóg miły nie ejstem w stanie się ustosunkować bo w radio właśnie wyśpiewuje Mariah Carrey a ona zawsze ale to zawsze doprowadza mnie do łez, rozstroju i czkawki. jak dojdę do siebie to spróbuję przeanalizować co powoduje Blutką.

uważam, ze Blutka trochę racji ma chociaż może nie przebiera w słowach

Lubię poczytać o budowach, dylematach łazienkowych, nawet o religii dyskusja u mnie się ostatnio na wątku odbyła, i ok, ale wątek z samym dzień dobry... dla mnie przesada...

dla mnie mówienie sobie dzień dobry i nic poza tym nie kwalifikuje się jako play
jasne, ale też znowu nie przesadzajmy.

Ja nie oczekuję, że w każdym wątku dowiem się czegoś odkrywczego, interesującego i w ogóle i w szczególe :roll:

Dla mnie to dzień dobry to jest zostawienie śladu, ze zajrzałam tu :)

wiem, tylko chodzi o to, że po co ten ślad, akurat taki ślad?

Lubię wiele osób na forum, i to nie jest tak, ze nie zależy mi na tym, zeby do mnie wpadły, ale przez te dzień dobry czasem traci się tyle czasu...

Wybacz Kasiu, ale dla mnie to jest trochę infantylne

Dandi3 ogladalam w Twoim dzienniku wizualizacje kuchni i w kazdej wersji masz plyte do gotowanie zaraz obok wysokiej zabudowy. Napisz jaka szerokosc maja szuflady pod plyta, bo jesli sa to 90 cm to nie mam wiecej pytan, a jesli maja szerokosc 60 cm to czarno widze plyte zaraz obok wysokiej zabudowy z piekarnikiem.

a ja uważam, że na tym polega cały urok Wu. To co, że zaraz po przebudzeniu biega po komentarzach wszystkich swoich znajomych witając się z opentańczą konsekwencją. Przecież nikomu nie robi tym krzywdy. Zostawia po sobie ślad, pokazuje że jej zalezy. ktos może powiedzieć, że nabija sobie posty bo logując się tu stosunkowo niedawno stała się nagle oświeconą górą rankingu a przecież dom Wu jeszcze nie stoi ale co z tego. Wu jest wszędzie - jest sympatczna (cokolwiek to slowo znaczy) uprzejma, nikogo nie obraża.

Wu, u mnie możesz witać się nawet miliard razy dziennie jeśli taka Twoja wola i zawsze jestes mile widziana. Infantyle? Może trochę ale ja chcę Cie własnie taką.

Magpie, Najbardziej realna jest kuchnia narysowana przez Irmę, jest też najfajniejsza a tam nie ma wysokiej zabudowy obok kuchenki. Poza tym ja z Tobą nie gadam odkąd wyszlo na jaw żeś despotka i obdzierasz swoich prywatnych samców z czci i godności :D 8) :wink: