Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Te, zielona, koleżanki mojej nie obrażaj! :evil:

Ja Ci dam śmiech! :evil:

A Ty tam, belferko jedna, czego jęczysz? :evil:

E, Młody, co se kurna myslisz? :evil:

Że ja tu będę słodkie obrazeczki wklejać, a Ty nawet mnie w krzaki nie zaprosisz? :evil:

Wychodzę z tego zakładu. 8)

dzieki Dandi :D

ja powiem tylko tyle że według mnie umiar trzeba mie we wszystkim i pomimo że to forum budowlane nie jest według mnie zbrodnią nieco kultury zachować a mnie uczyli że jak sie gdzieś wchodzi to się dzień dobry mówi ale wychodzi na to że na tym forum oprócz wiedzy budowlanej można się sporo dowiedzieć o własnej kondycji psychiczno-emocjonalnej a to też pożyteczne

Żabuś aż sie zapytam Redakcji czy nie mogliby mi tego tytuła zabrać w cholerę bo mnie to do szczęścia niepotrzebne mogę mieć ciągle staus początkującego :lol:

wu, jeśłi myślisz, że mnie to rusza, że masz olimp, to się mylisz

to Dandi napisał więc niech odkręca, mnie nic w oczy nie kole

Ja po prostu nie lubię postów dzień dobry i nic więcej i tyle

Przykro mi, że się poczułaś dotknięta, ale szcerze mówiąc to nawet nie zauważyłam, ze to Ty najczęściej się witasz

Wu jest wszędzie - jest sympatczna (cokolwiek to slowo znaczy) uprzejma, nikogo nie obraża.

Wu, u mnie możesz witać się nawet miliard razy dziennie jeśli taka Twoja wola i zawsze jestes mile widziana.

no...

kocham to forum za to głównie, że zawsze można liczyć na pomocną dłoń, uśmiech i pamięć.

Czego niektórzy dobrzy znajomi nie potrafią nawet...

Dla mnie to rodzinne, ciepłe i najwspanialsze miejsce w internecie i cieszę się, że są takie osoby, jak Wu :p

Jak już pokończycie budowy i zamknięcie ten rozdział to i Wam będzie miło, że chociaż ktoś przyszedł dzień dobry powiedzieć. Chyba, że komuś na tym nie zależy..

wu, jeśłi myślisz, że mnie to rusza, że masz olimp, to się mylisz

to Dandi napisał więc niech odkręca, mnie nic w oczy nie kole

Ja po prostu nie lubię postów dzień dobry i nic więcej i tyle

Przykro mi, że się poczułaś dotknięta, ale szcerze mówiąc to nawet nie zauważyłam, ze to Ty najczęściej się witasz

Irma, omijaj takie posty i po sprawie :wink:

Z tym Olimpem to chyba nie chodziło o Ciebie :wink:

ale masz fajny tekścik w podpisie... :p

Dzien dobry ;)

Ja sie wypowiem cos w sprawie instalacji. Kolejnosc ich ukladania tzn czy przed tynkami czy po zalezy wlasciwie od instalatora i jego preferencji. Jedni wola przed bo mniej maja do zrycia, drudzy wola po bo widza jak pracuja tynkarze i boja sie uszkodzenia instalacji. Sama podlogowka juz jest na pewno po. Zauwazcie ze wszystko co ryte w scianach znajdzie sie pod kaflami . :)

Tam gdzie bedziesz miec krany bedziesz miec farbe polozona?

Jesli planujesz zostawic farbe a boisz sie ze sie nie zaszpachluje idealnie to raczej rurki najpierw :)

Ależ ja mam najpierw rurki, a potem tynki. ;) Moje rury już dawno w ścianach pod tynkami. Po prostu odpowiedziałam na argument, że wszędzie będą kafle. Bo nie każdy chce mieć wszędzie kafle.

Jedni wola przed bo mniej maja do zrycia, drudzy wola po bo widza jak pracuja tynkarze i boja sie uszkodzenia instalacji. Sama podlogowka juz jest na pewno po. Zauwazcie ze wszystko co ryte w scianach znajdzie sie pod kaflami . :)

Taki był argument PIotrka. Mówił o tym, że tynkarze przenosząć rusztowania i w ogóle łażąc po domu mogą zniszczyć izolacje i t d więc on wolałbby jednak po. A więc nie jest zupełnie wyalienowany w swoim poglądzie...?