Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

pierwsze sensowne przeróbki. :wink: zaproponował Wam to architekt prawda?

Prawda 8)

wykusz zostawiony jak widzę.

Tak ale wykusz jest nieco płytszy - musiał zostac bo skosy w łazience na górze spowodują że nie bedzie możliwości powstania w wannie (ble ble ble ble) no i przesunięcie ścian o 0,7 m daje większa kuchnie i salon.

niepodoba mi się tylko brak komina wentylacyjnego

Jego brak jest tylko na prymitywnym rzucie autorstwa autora tego postu :) w rzeczywistośc kuchnia bedzie odwentylowana, łazienka podobnież

prawie :lol: . najwazniejsze że kuchania cos kole 8,5 no i salon ponad 30. W końcu dom a nie mieszkanie z piętrem. Jak wbije łpatę to sie chyba popłaczę. Im dłużej myślę i im bardziej zaczynam sie wgryzać w temat tym głupszy się czuję. mam w dodatku takie pytania o których wstydzę się pisac publicznie 8) 8) 8)

Złociutka coś wczora szalała z linijką ale wszystko to nieprecyzyjne i na oko. Dokładne wyliczenia dostanę w środę i wtedy się pochwalę moja stodołą. na teraz jadalnia ma 9m ale mam nadzieję, że otwarcie na nią kuchni da wrażenie przestrzeni o jaka nam chodzi.

Pytanie na prv bo jednak sie nie odważę 8)

taaaa.... pożyjemy....

Albo i nie, jak o belce zapomną. 8)

efilo, czy Ty nie miałaś mi wątku podnieść? ;)

Dandi, no cieszę się strasznie, że coś się dzieje wreszcie, ale powiem Ci, że ja od tego wszystkiego, co załatwić musimy, mam już w głowie taki bu...l, że po nocach spać nie mogę. Pozwolenie na to, warunki na tamto, projekt śmiego i owego. Idzie się pochlastać tępą żyletką.

Dandi, no cieszę się strasznie, że coś się dzieje wreszcie, ale powiem Ci, że ja od tego wszystkiego, co załatwić musimy, mam już w głowie taki bu...l, że po nocach spać nie mogę. Pozwolenie na to, warunki na tamto, projekt śmiego i owego

Mnie to zawsze napędza. Chciałbym już mieć za co wrzeszczeć na brygadę, dowozić beton, wódkę, bloczki. martwić się czy zdążą, czy to dograne, tamto załatwione. Wtedy odżywam. Niestety narazie papiery

Idzie się pochlastać tępą żyletką.

zostawiam Ci na priv małego pocieszacza

a ja to kurde pocieszaczy nie dostaje tylko miliardy '????'

Blutka - już up (przenosiłam się z pracy do domu przez inną firmę i dopiero teraz mogłam tam zajrzeć - a poza tym ja tam się jeszcze nie rozeznaje i nie wiedziałam jak Cię znaleźć - wtedy to był przypadek bo to akurat był drugi temat od góry i w tytule Twój nick 8) )