Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Jeśli mogę się jeszcze wypowiedzieć na temat lodówek SBS to kostkarkę używamy często, nawet teraz 8)

Natomiast barek otwierałam tylko po wtedy gdy goście pytali się co to?? :wink:

Tak wiec ten bajer jest dla mnie zbyteczny.

Ale jeszcze większym bajerem jest komora 0st lub -5st lub rozmrażanie.

Jest 1 taka szuflada, dwie pod nią mają jakiś taki nawiew czy coś, że wędlina może tydzień leżeć i nie zielenie, owoce są świeże długooooo, jak dla mnie to było to szok :o

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W niektórych standartowych lodówkach też są komory "0"

Potwierdzam - ja mam zwykłą lodówkę LG i jest w niej taka komora - super sprawa. Rzodkiewka np. może leżec nawet tydzień i nie wysycha.

Kasia gdzie podział się Twój dziennik??

Kasiu, mój dziennik zllikwidowany :roll:

Nawet nie śmiem prosić ponurego o przywrócenie go :oops: bo już dwukrotnie to robił :roll:

Ale jak masz pytania, to śmiało, chętnie odpowiem :)

Szkoda :( Kiedyś jak zaczynałam czytać forum to zagladałam do Ciebie - podobało mi się, ale niestety czasu brakowało na czytanie i tak jakoś zaniedbałam wiekszośc dzienników :( Teraz miałam ochotę podejrzeć Twoje wnętrza, bo widziałam ostatnio kuchnię i bardzo mi sie spodobała - podejrzewam, że inne wnętrz są równie ciekawe :)

Szkoda :( Kiedyś jak zaczynałam czytać forum to zagladałam do Ciebie - podobało mi się, ale niestety czasu brakowało na czytanie i tak jakoś zaniedbałam wiekszośc dzienników :( Teraz miałam ochotę podejrzeć Twoje wnętrza, bo widziałam ostatnio kuchnię i bardzo mi sie spodobała - podejrzewam, że inne wnętrz są równie ciekawe :)
Większość zdjęć jest w komentarzach na stronie 126/127. Na życznie moge jeszcze coś cyknąć :wink:

do tego pan kuchenny ostatnio mnie zniechęcił ostatecznie móiwąc o dodatkowych łączach i filtrach i o psuciu się każdego z elementów osobno :-?
pan kuchenny powiedział pół prawdy :roll: lą lodówki SBS, które nie mają kostkarki, wtedy nie maja ani specjalnych łączy ani filtrów :)

Jakbym miała kupowac lodówkę jeszcze raz, wybrałabym moją lub tego aristona

http://image.ceneo.pl/data/products/1614697/productToCategory.jpg

tak tak kasiu ale gdybym sie decydowała na SbS to właśnie taką jak ty masz! z kostkarką! (bo w sumie to mi sie najbardziej to własnie podobało :wink: )

Skabuniu kostkarki sa tez w zwyklych lodowkach do zabudowy to mnie przekonalo

http://www.liebherr.pl/liebherr/szczegoly-icbn30660.php

a mi sie marzy ta, jest do zabudowy i ma 76cm szerokosci i kostkarke oczywiscie

http://www.liebherr.pl/liebherr/szczegoly-keknv5056.php