Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wiesz co ja jakoś tego cmentarza nie widze a domki tak

Jessi, zupełnie niepotrzebnie się obrażasz. Nie zwracaj uwagi na te stare baby z grajdołka. One tak z zazdrości. Poza tym za sprawą obecności Blutki każdy tu musi być twardy bo ta wesz już niejednego do obłąkania doprowadziła. Bądź twarda.

Wyjaśniam - cmentarz jest na tylnej ścianie działki a pokazałaś dokładnie przeciwną jej stronę. Popatrz na to:

http://img503.imageshack.us/img503/4629/dziakaifieldorfyh5.jpg

widać kawałek parkanu

wiesz co ja jakoś tego cmentarza nie widze a domki tak

Jessi, zupełnie niepotrzebnie się obrażasz. Nie zwracaj uwagi na te stare baby z grajdołka. One tak z zazdrości. Poza tym za sprawą obecności Blutki każdy tu musi być twardy bo ta wesz już niejednego do obłąkania doprowadziła. Bądź twarda.

Wyjaśniam - cmentarz jest na tylnej ścianie działki a pokazałaś dokładnie przeciwną jej stronę. Popatrz na to:

http://img503.imageshack.us/img503/4629/dziakaifieldorfyh5.jpg

widać kawałek parkanu

ja się wcale a wcale nie obraziłam :wink: tylko najzwyklej na świecie pomyliłam nazwy Podlasie-z Podlesiem sam zauważ że nazwy są bardzo zbliżone do siebie,więc nie rozumie o co ta cała dyskusja :roll: ......

Ale jestescie wredni... Normalnie jeden taki stary pryk z Forum to przy Was wymieka

najwredniejszy jest Selim. Jego masz na myśli?

No to w takim razie mam na mysli drugiego NAJWREDNIEJSZEGO PRYKA NA FORUM. :lol: :lol: :lol:

.... ze słówkiem PRYK to ostrożnie .... bo to po angielsku bardzo brzydkie słowo jest .... :evil:

:D :D :D