Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a madonna?

operacje operacjami ale chciałabym tak wyglądać za te czterdzieści lat :wink:

a ja już myslałam że on cię na wieki przegonił ze swoich komentów :D (nawet dziś o tym pisałam)

A Madonna jest boska, to fakt 8)

widziałam kochana. i jego zbycie milczeniem też widziałam :p

mnie przegonić? dobre sobie :lol: :lol: :lol: :lol:

a madonna?

operacje operacjami ale chciałabym tak wyglądać za te czterdzieści lat :wink:

a ja już myslałam że on cię na wieki przegonił ze swoich komentów :D (nawet dziś o tym pisałam)

A Madonna jest boska, to fakt 8)

widziałam kochana. i jego zbycie milczeniem też widziałam :p

mnie przegonić? dobre sobie :lol: :lol: :lol: :lol:

on tak zawsze robi :) ale kto by się nim przejmował 8)

ja bym chciala miec takie umiesnione rece ja Madonna :roll:

czesc Dandi

trza na siłownię chodzić :wink:

ja az takich bym nie chiała, ale te zwisy mnie wkurwwwww :x

ja nawet sobie rozowe hantelki 1.5kg kupilam ale codziennie sie im przygladam i nic nie pomaga, uwierzysz?, przereklamowane jakies :lol:

:o reklamację złóż :roll: dejta spokój, ludzie kasę wydają, a tu NIC, dupa zbita :roll: Szok.

...zaintrygowały mnie te umięśnione ręce Madonny ... więc sprawdziłem ..

http://images.starlounge.com/slideshows-2/01_Madonna3.jpg

...delikatnie mówiąc ... nie ma czego zazdrościć :( :D

...ale Wasza konwersacja o różowych hantelkach to pierwsza klasa :D :D :D :D

byle tylko się nie przyznać, że się pomylił :lol: :lol:

szczwana bestia psia jo juha!!

Cze Efi - a juz myślałem, że nie dotrzymasz słowa i nie wrócisz... wzruszenie odbiera mi mowę... to jak przypowieść o marnotrawnym synu a ja siedzę głęboko w piśmie świętym. Zrozumiałaś swój błąd i jesteś... a ja wybaczam :D (ale oberwę).

Czytałem gdzieś kiedyś wypowiedź któregoś z byłych ochroniarzy Madonny że nie rezygnuje z treningu i joggingu nigdy. Kiedyś kiedy padał deszcz postanowiła biegać po schodach w hotelu w którym zatrzymała się podczas trasy. Ochroniarze oczywiście za nią - żaden nie wydolił.

Madonna tak - super ale przede wszystkim muzycznie przy czym uważam, że "confession on the dance floor" jest jak do tej pory najlepszy

dandi, uśmiałam się setnie. nie oberwie Ci się bo o ile nie przeginasz cały w tym Twój urok.

co do madonny (ale się wstrzeliłam 8) ) to zaskoczyło mnie tylko jedno. sprawdziłam jej wiek i ma 50. byłam przekonana że ma więcej :roll: swoją drogą to jej dziecie to normalnie toczka w toczke :o

Słuchajcie. Jadę się dzis rozliczyc z Mikołajem chudziakowym. Łącznie z zalewaniem tarasu wyszło mi 120,85 m2 posadzek które wylał. Licząc tak jak sie umawialiśmy po 17 zł za metr kw posadzki musze mu zapłacić 2054,45 zł. Dodatkowo wykonał fundament pod ogrodzenie po 30 zł za metr co daje 2340 zł.

Jakos tak wyszło mi że to drogo. Ma ktos porównanie z cenami u siebie? To serio drogo czy przesadzam?

Chudziak jeszcze mniej mnie boli bo wiadomo ale te trzy dychy za metr ogrodzenia... z drugiej jednak strony głęboko w ziemię plus szalunek plus nad ziemią - trochę roboty mieli. Teraz to chyba bez sensu dzwonić po wykonawcach i pytac ile inni by za to wzięli.

teraz martwię się elektryką - sam chcę połozyc kable i istnieje naprawdę spore ryzyko że przy podłączeniu do sieci wszystko widowiskowo pierdolnie.