Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

- tam gdzie masz łóżko zawsze daj minimum dwa obok (jakieś budziki, lampki, ładowarki do komórki, uwaga: niania elektroniczna :lol: itd.)

to mądre - w ten sposób nie myślałem i daliśmy podwójne po obu stronach łóżka

gdzieś trzeba podpiąć czajnik, toster, mikser, chlebownik, malakser (or whatever) itd. pod blatem gniazdka są na: zmywarkę, dwa piekarniki, ekspres, lodówkę, rozdrabniacz (młynek w zlewie) i... tuner telewizyjny :oops: reszta jako zapas.

kuchnia rzeźniczki - no przysięgam Bogu :)

kropeczki.... czy ja wyglądam na infantylną?

napisałam Ci gdzie bym dała ile. a Ty chcesz żebym za Ciebie odwaliła robotę. :p mam dość już własnych gniazdek :( - uporałam się z tym wczoraj i chwilowo chce zapomnieć o temacie a nie mogę bo czeka nas jeszcze decyzja co do konkretnej linii gniazdek bo się okazuje że puszki są różne :evil:

ooooooooooooooooooooooo co to to nie.... od kiedy zobaczyłem CIę u Skaby jestem zdania, że wygladasz jak milion dolarów 8)

Ty chcesz żebym za Ciebie odwaliła robotę.

No ba, ale sądziłem, że robię to dyskretnie :)

czeka nas jeszcze decyzja co do konkretnej linii gniazdek bo się okazuje że puszki są różne :evil:

mam nadzieję, że mnie nie czeka bo jak mi Bóg miły porzygam się.

ooooooooooooooooooooooo co to to nie.... od kiedy zobaczyłem CIę u Skaby jestem zdania, że wygladasz jak milion dolarów 8)

patrząc na deprecjację tej waluty to nie wiem co o tym myśleć :lol:

Ty chcesz żebym za Ciebie odwaliła robotę.

No ba, ale sądziłem, że robię to dyskretnie :)

Są inni dla których widac jest to wystarczająco dyskretne 8)

czeka nas jeszcze decyzja co do konkretnej linii gniazdek bo się okazuje że puszki są różne :evil:

mam nadzieję, że mnie nie czeka bo jak mi Bóg miły porzygam się.

żebyś wiedział - ja jestem bliska

Muszę policzyc moje punkty, bo coś czuję, że będzie ponad 200. Gniazdek mam duzo, bo w mieszkaniu zawsze był problem z przedłuzaczami. Teraz krew mnie zalewa jak w pokoju córki muszę odsuwać biurko, zeby podlączyć jakiś sprzęt - pod jedno gniazdo podłączona jest listwa komputera, telewizor, dvd, budzik, wieza, lampka nocna i do niedawna choinka :)

Nigdy więcej takiej sytuacji

Dałabym jeszcze jedno gniazdko w garderobie - może trzeba będzie włączyć jakiś zapach np. przeciw molom - oby nie, ale przezorny zawsze ubezpieczony. Z drugiej strony mozna kupić zapach nieelektryczny, ale mimo wszystko gniazdo bym zrobiła.

Poza tym wydaje mi się, że na poddaszu reszta gniazd w porządku - oczywiście z uwzglednieniem szarych propozycji.