Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ciekawe czy duża jest róznica w kosztach :moi znajomi mieli taka bramę (znaczy tego typu)i powiedzieli nigdy więcej :-?

Ja mialam taka brame, a wlasciwie to jeszcze mam w starym garazu, dalam za nia 700 zl (bez ocieplenia) i sprawuje sie dobrze juz jakies 6 lat. Przy podnoszeniu musze tylko mocno szarpnac, a potem to juz sama idzie do gory.

Teraz sie skosilam na rolowana i wyzywam sama na siebie, bo miala byc taka podnoszona z ociepleniem jak u dandiego.

Co do roznicy kosztow to wszystkko zalezy od koloru. U mnie jest dab zloty drogi jak cholera i brama podnoszona w tym kolorze kosztowala 1700 zl, panelowa 2900 zl, a rolowana 3500 zl (na pilota). Wszystkie ceny z ociepleniem.

Jak ja szukalam to brama podnoszona w brazie byla duzo tansza od debu, bo kosztowala cos okolo 1200 zl.

Ciekawe czy duża jest róznica w kosztach :moi znajomi mieli taka bramę (znaczy tego typu)i powiedzieli nigdy więcej :-?

Ja mialam taka brame, a wlasciwie to jeszcze mam w starym garazu, dalam za nia 700 zl (bez ocieplenia) i sprawuje sie dobrze juz jakies 6 lat. Przy podnoszeniu musze tylko mocno szarpnac, a potem to juz sama idzie do gory.

Teraz sie skosilam na rolowana i wyzywam sama na siebie, bo miala byc taka podnoszona z ociepleniem jak u dandiego.

Nie wiem jaka to rolowana (to jest segmentowa?)Ja mam segmentowa i ona działa super juz parę ładnych lat

dandi miałam ciężki dzień więc musisz wybaczyć :p

a widziałeś moje? mnie tam się podobają :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

chociaż do czochu to tak mniej pasują

ja po prostu nie lubię szarej taśmy udającej drewno, a niestety te okleiny w tańszych drzwiach często ją przypominają. Twoich nie jestem w stanie ocenić bo to tylko z bliska można - tak jak napisałeś o swoich drzwiach do kotłowni.

dandi miałam ciężki dzień więc musisz wybaczyć

no dobra 8)

a widziałeś moje? mnie tam się podobają

jak te:

http://images40.fotosik.pl/36/144699011ec72676.jpg

to mnie też :D

Twoich nie jestem w stanie ocenić bo to tylko z bliska można

always welcome 8)

a widziałeś moje? mnie tam się podobają

jak te:

http://images40.fotosik.pl/36/144699011ec72676.jpg

to mnie też :D

hehe

mówiłam o tych

http://images49.fotosik.pl/56/0717c5b282488808.jpg

wiem że za bardzo ich nie widać ale to było zdjęcie kontaktów :oops:

Dandi zrobił się nieco drażliwy na punkcie tych drzwi

A to dziwne, bo jeszcze wczoraj nie bardzo mu się podobały i usiłował mnie namówić na inne 8)

No patrz, a mówił, że to był Twój wybór. 8)

Chyba musimy dać spokój tym drzwiom, bo się biedaczyna podłamie i zaczną mu się rączki telepać.