Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

chyba, że jest co coś z cudownej diamentowej kolekcji Ewy Męż ( i proszę mnie nie poprawiać - jako romanista będę się upierał, żeby tak właśnie tę panią z włóczką na głowie nazywać), która jest nieomylna i jak mówi że coś jest ładne to jest, a jeżeli coś jest sygnowane jej nazwiskiem to jest to absolut oczywisty

chyba, że jest co coś z cudownej diamentowej kolekcji Ewy Męż ( i proszę mnie nie poprawiać - jako romanista będę się upierał, żeby tak właśnie tę panią z włóczką na głowie nazywać), która jest nieomylna i jak mówi że coś jest ładne to jest, a jeżeli coś jest sygnowane jej nazwiskiem to jest to absolut oczywisty

Nawet mi nie mow o tej pani, mam na nia uczulenie wieksze niz na szerszenie. Wies tanczy i spiewa. :-?

ewa minge, mówi Ci to cos?

Aaa, tak. ;)

Ona zawsze wygląda, jakby jej ktoś twarz naciągnął i przypiął klamerkami do pleców. Przy czym na głowie ma najwyraźniej ufarbowanego pudla.

Jedno z najstraszniejszych zdjęć, jakie widziałam, to to:

http://bi.gazeta.pl/im/1/5294/z5294771X.jpg[/img]

http://www.rutkowski-drzwi.pl/Rustykalne%201.jpg

orientowałaś się w cenach? jeżeli tak i będziesz miała takie drzwi to ... dech mi zapiera... jesteś bardzo, bardzo zamożna czego bez wstydu Ci zazdroszczę. 8)

kutfa loodziska bierzesz ..z casto czy innego badziewia budowl drzwi pełne sosnowe SUROWE..wraz z rama..opaski se domawiasz jakie chcesz i wybarwiasz na taki kolor jak chcesz smiało taki efekt uzyskasz..koszt wraz z drzwiami 500zł maks..

Doberek.. 8)