Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

wybierałam go już z myślą o starości

Skaba i to Cię nie... dyskomfortuje? ale tak serio? Ja wiem, że dom to z myślą o tym , że na całe zycie, że mieszkanie łatwiej opchnąć ale mimo wszystko - jesteśmy w podobnym wieku i fakt, że dom, że już tu i na zawsze działa na mnie przygnębiająco. Irma ma rację: ogród to to czym można zajmować się do końca i wciąż patrzeć jak sie przeobraża ale wracając do zakorzenionych stereotypów pryznaj sama: dom, syn i przysłowiowe drzewo i... cześć.

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mniej - Duch mnie na gadaczu zlał na kwaśne jabłko - tak mi napyskował, że Efilo mogłaby schowac Kaśke pod pachę, pod drugą Blutkę i do widzenia ślepa Gienia. Okazuje się, że ... a zreszta nie powiem co tylko zwyczajnie to zrobię a potem doniosę i oficjalnie zrzekam sie decydowania o czymkolwiek jeżeli chodzi o wystrój domu - od dziś decyzje podejmuje moja zona.

Powodzenia kochanie - one Cię zeżrą oblizując się lubieżnie

i oficjalnie zrzekam sie decydowania o czymkolwiek jeżeli chodzi o wystrój domu - od dziś decyzje podejmuje moja zona.

Powodzenia kochanie - one Cię zeżrą oblizując się lubieżnie

He he. Znając Twój stosunek do mojego poczucia gustu i Twój stosunek do tego domu, ciekawa jestem ile wytrzymasz. Pewnie do soboty - do pierwszego sklepu z kafelkami 8)

Ja Tobie również życzę powodzenia :)