Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

od sasa do lasa

co mniej wrażliwy oglądacz (no ale wszyscy wiemy czym się trudnisz zawodowo Ty rzeźniczko, kastratko Ty jedna) może tak pomyśleć ale osoba o wysmakowanym guście lubiąca modern rustic (tak tak - modern rustic i to w dodatku nie jest sformułowanie wymyślone przeze mnie) znajdzie w tych inspiracjach wiele pożytecznego.

Otóż rozpiętość rzeczy które mi się podobają nie jest wcale tak duża. Z inspiracji wynika np fakt, że nie przepadam za nowoczesnym wzornictwem to raz. Dwa, że łóżko ma być albo drewniane tradycyjne albo kute....yyyy.... też tradycyjne. Trzy że podłoga drewniana, jasna lub koloru naturalnego drewna, że mnogość elementów mnie zachwyca i tak dalej i tak dalej... wystarczy sie temu uważnie się przyjrzeć do czego serdecznie zachęcam przypominając że sformułowanie be my guest w języku ludzi uczciwych świadczy o życzliwości a nie pohańbieniu faktem posiadania... tfu... kochanki.

hihi, a ja miałam właśnie napisać, ze fajne te inspiracje :)

HA!!!!!!! - a Ona się zna!!!!! Dziękuję Ci kochana. Razem z Anką zrobimy na Efilo zasadzkę.

Nie przeginaj! Bo przyjade na to Podlesie i zrobię z Tobą porządek!

Już widzę Irmę wikłającą się w jakieś konflikty. Dobre :lol: :lol:

Nie przeginaj! Bo przyjade na to Podlesie i zrobię z Tobą porządek!

od kiedy zobaczyłem Cie u Skaby niczego innego nie pragnę :)

Już widzę Irmę wikłającą się w jakieś konflikty. Dobre :lol: :lol:

co? ta pyskaczka? Ty sobie nawet nie wyobrażasz jaki Ona ma cięty jęzor... właśnie... ciekawe dlaczego Ty sobie tego nie wyobrażasz a ja to wiem. Wniosek taki, że na mnie się skupiają wszystkie ciętości tego forum. Musze przystac do jakiejś kliki - wtedy mnie wybronią.

co do inspiracji wyjaśnię Ci to tak jak kiedyś wyjaśniała ogladaczom swego dziennika taka jedna moja forumowa koleżanka efilo, nie wiem, może znasz.

W tych zdjęciach nie chodzi o całość pomiesczzenia, nie o to jak to finalnie wygląda. Gdzies jest wzór tapety, który zachwyca, gdzies noga łóżka, gdzies cień lub odcień, gdzies ogólne wrażenie, gdzies niuans kolorystyczny. I tak nalezy na te inspiracje patrzeć.

To, że w moich inspiracjach znalazłaś łóżko na którym lezy pościel z motywem dmuchawca nie oznacza wcale że taką musze mieć.

Zresztą co ja tu tłumaczę. Doskonale wiesz o co chodzi

no dobra, czepiam się. niemniej jednak nie możesz powiedzieć że WSZYSTKIE są w tym Twoim zakurzonym stylu :p i że wybór był na zasadzie stylowe meble, kute lub drewniane łóżko, drewniana podłoga bo nie każde z tych zdjęć pasuje do takiego filtra.

BTW to że się czepiam nie oznacza że nie podobają mi się te inspiracje. zwłaszcza te zakurzone. bo te powyżej to takie troche bez wyrazu były. ani w te ani wewte.

aha - i bardziej mi się podobają drewniane łóżka niż kute. te kute to takie tandetne są (generalizuje, po tym co widzę w sklepach)

bo te powyżej to takie troche bez wyrazu były. ani w te ani wewte

Nie podobają Ci się na pierwszym zdjęciu białe poduchy, narzuta z bawełnianej koronki a do tego te chłodne stalowe szarości? MNie to połaczenie zachwyca. Albo ta tapeta na czwartym...? (trzecie fakt - bez kompletnie żadnego sensu), albo kolor ścian na ostatnim?