Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Dandi to Ty na tym avatarku?

Nie - mi bliżej do Rambo 8)

niejaki wojaczek

łoooooo, paczcie joooo, sama na to wpadłaś? :D :D

ja nie dostaję powiadomień że się krytykuje mój avatar. Złociutka przy poprzednim avatarze lamentowała, że jakiegoś wymiętolonego dziada sobie wstawiłem i była przekonana, że nic brzydszego sie już nie da. Wczoraj po zmianie stwierdziła, że się pomyliła.

Przez to żem taktowny nie powiem co o moim nowym avatarze powiedziała Irma

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rachela, a jakos tak się stagnuje dziennikowo. To przez durną zimę. Otworzyłem się za to na kulinariach i doradzam niczym nasza boska czarna perła w swoim nowym programie pod tytułem "Omeno uważaj na siebie bo nie trzeba być Makłowiczem, żeby gołym okiem zarejestrować, że o gotowaniu to Ty nie masz proszę ja Ciebie zielonego pojęcia".

Program swoją drogą jest bardzo pouczający i moralizatorski, poza tym trzyma w napięciu niczym książki tego nie nazbyt mądrego za to małpio sprytnego Dana Browna. Za każdym razem zastanawiam się czy Omena już teraz zabije się nożem czy Ponury Kosiarz da jej jeszcze szansę.

Serdecznie Państwu polecam 8)

Rachela, a jakos tak się stagnuje dziennikowo. To przez durną zimę. Otworzyłem się za to na kulinariach i doradzam niczym nasza boska czarna perła w swoim nowym programie pod tytułem "Omeno uważaj na siebie bo nie trzeba być Makłowiczem, żeby gołym okiem zarejestrować, że o gotowaniu to Ty nie masz proszę ja Ciebie zielonego pojęcia".

Program swoją drogą jest bardzo pouczający i moralizatorski, poza tym trzyma w napięciu niczym książki tego nie nazbyt mądrego za to małpio sprytnego Dana Browna. Za każdym razem zastanawiam się czy Omena już teraz zabije się nożem czy Ponury Kosiarz da jej jeszcze szansę.

Serdecznie Państwu polecam 8)

Kto jak kto ale TY zawsze mi poprawisz humor :) że tak powiem: sikammmmmm :) ze śmiechu oczywista.

omene widziałam, jak męczyła córeczkę jakąś dziwną pizzą..

a co do spraw budowlanych to u mnie ostra stagnacja..niech już coś się zacznie :/

omene widziałam, jak męczyła córeczkę jakąś dziwną pizzą..

:o :o :o :o :o :o to chyba już ją poduczyli bo ostatnio miała problem z pokrojeniem ziemniaków więc Pizza to już w ogóle komputer

co do spraw budowlanych to u mnie ostra stagnacja..niech już coś się zacznie :/

W ramach radzenia sobie z nicnierobieniem Złociutka zabrała mi nowe auto, zabrała dziecko i pojechała do Twego miasta latać po Komfortach (panele) i innych Consusach (zamaniła jej się mozaika i myśli że złoży ją z końcówek partii) - niech jedzie w cholerę tylko postaraj się na nią nie natknąć w żadnym z tych sklepów bo ona jak coś wybiera to ma obłęd w oku a z ust toczy ślinę - łatwo ją poznać a jak się pozna trzeba spieprzać bo ona przemieszcza się po takich sklepach z wdziekiem amfibii 8)

:o :o :o :o :o :o to chyba już ją poduczyli bo ostatnio miała problem z pokrojeniem ziemniaków więc Pizza to już w ogóle komputer

yyy..znaczy nie żeby ona ciasto wyrabiała, dali jej placek i miała tylko "ozdobić" czyli nawaliła jakiejś czekolady i pomarańczy..

W ramach radzenia sobie z nicnierobieniem Złociutka zabrała mi nowe auto, zabrała dziecko i pojechała do Twego miasta latać po Komfortach (panele) i innych Consusach (zamaniła jej się mozaika i myśli że złoży ją z końcówek partii) - niech jedzie w cholerę tylko postaraj się na nią nie natknąć w żadnym z tych sklepów bo ona jak coś wybiera to ma obłęd w oku a z ust toczy ślinę - łatwo ją poznać a jak się pozna trzeba spieprzać bo ona przemieszcza się po takich sklepach z wdziekiem amfibii 8)

:lol: nie wiem czy wspominałam: uwielbiam Twoją żonę :)