Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

słuchajcie ile trzeba miec postów żeby zniknął ten durny podpis lider forum? No tak mi to głupio brzmi.

Możesz założyć nowy profil ...i znów zostać "sympatykiem"

PS. Tylko nowiuśki "sympatyk forum" traktuje Cię jako lidera :D ...

....reszta w ogóle nie zwraca uwagi na awatarowe nazewnictwo ...

.....więc nie przeżywaj jak młody ... forumowicz :wink:

Jest jakiś wątek gdzie mozna nałomotać postów żeby juz się nikt nie przezywał?

...załóż nowy wątek ... "Łomotamy ilość postów" ... i odpowiadaj na wysłane "buźki" :wink: :D :D :D :D :D

PS. a poza tym, to jak tam z wizytą TVN w Bacikach ?

Pozdrawiam :D

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

słuchajcie ile trzeba miec postów żeby zniknął ten durny podpis lider forum? No tak mi to głupio brzmi.

Jest jakiś wątek gdzie mozna nałomotać postów żeby juz się nikt nie przezywał?

...załóż nowy wątek ... "Łomotamy ilość postów" ... i odpowiadaj na wysłane "buźki" :wink: :D :D :D :D :D

możesz też wszystkim pisać "dzień dobry"

słuchajcie ile trzeba miec postów żeby zniknął ten durny podpis lider forum? No tak mi to głupio brzmi. Jest jakiś wątek gdzie mozna nałomotać postów żeby juz się nikt nie przezywał?

Tutaj.

Mój pierwszy watek na tym forum. 8)

Wówczas zupełnie inny niz dzisiaj. Codziennie rano biegło się "na kawę", zawsze spotkało się tam Ew-kę, Olkęlybową, Wartownika, ilę, Froszkę, Premiumpremium, Andre59, Jea, Jamlesa... Teraz to zupełnie inna bajka, ale też bardzo sympatyczna. To zdecydowanie najlepszy wątek na tym forum.

Wiem, bo stamtąd pochodzę. :D

Krzepiące jest poniekąd to, że nie wiem kto mi ją wstawił i nikt nie upomina się o kasę za wstawienie (oczywiście moja uczciwość może służyć tłumom za molarny kompas więc dowiem się kto zacz i pieniądze wypłacę uczciwie)– klucze przekazał mi elektryk z miną sfinksa.

Tak więc tynkujemy. Zdjęcia wkrótce.

Tak nie do końca rozumiem o co ci chodzi z tymi zębami i kompasem . 8) Ale mam pytanie odnośnie tynków. Po staremu , czy po nowemu - no maszynką ?

mam pytanie odnośnie tynków. Po staremu , czy po nowemu

no rzecz jasna, że po staremu - tradycja, Panie, tradycja a na tych co po nowemu to piekło i szatani

wpadłam tylko na chwilę, powiedzieć, że pięknie obsadzone narożniki :)

tiaaaa, tylko patrzec jak pojawią sie piekne tyneczki a na nich gładzie. Do tej pory były tylko cegły... tez piękne... hihihihihihihiiii

jestes taka... jadowita... mrrrrrrrrrrrr 8)

no rzecz jasna, że po staremu - tradycja, Panie, tradycja a na tych co po nowemu to piekło i szatani

My też mieliśmy robic po staremu, ale w sobotę widzielismy na żywo po nowemu i teraz to juz piekło i szatani :)

Dandi w końcu mnie przegoniłeś :) No ale mi się nie pali - prawie :) bo mieszkamy tymczasowo u mamy :)

Małe to Twoje centrum dowodzenie prądem - to juz dzisiaj drugie takie małe centrum jakie widziałam na forum. Nasze kable za cholerę nie zmiesciłyby się w takiej skrzynce :)

My też mieliśmy robic po staremu, ale w sobotę widzielismy na żywo po nowemu i teraz to juz piekło i szatani :)

sam robiłbym po nowemu bo zawsze to oszczędnośc czasu a mi się spieszy. Poza tym umówiłem się z Mikołajem i nie chciałem się z umowy nie wywiązać tylko dlatego że chcę szybko i już. Jeżeli chodzi o tynki pośpiech nie jest ponoć wskazany więc wytłumaczyłem sobie ( z wielkim trudem bom mało kumaty), że jak chopy ręcznie te tynki ponakładają to będzie dokładnie i będzie to prawie ... sztuka. Idąc tym tropem dośpiewałem ideolo o wymuskanym domu na którym odciska się praca rąk robotników i ich pot i że maszyną to każdy umie i wyszło mi z tego że muszę, po prostu muszę mieć tynki robione ręcznie... grunt to rzetelna autoindoktrynacja :D

Dandi w końcu mnie przegoniłeś :)

Ty masz dach odeskowany, zresztą deskowaliście sami a to czasochłonne - gdyby nie to... a zresztą, planuję przegonić Irmę... to dopiero będzie osiąg 8)

No ale mi się nie pali - prawie :) bo mieszkamy tymczasowo u mamy :)

dla mnie argument mieszkania u mamy byłby czynnikiem pchającym mnie na własne... no ale ja mam charakter po mamie właśnie i cóż... obojgu nam daleko do kaczej łagodności. Mieszkanie z teściami w ogóle nie wchodzi w rachubę.

Małe to Twoje centrum dowodzenie prądem

Jak patrze na to zdjęcie to rzeczywiście małe ale wcale takie małe nie jest. Powiedziałbym standardowe - wszystkie które dotychczas widziałem były takie właśnie gabarytowo. Idę z rewizytą. Wczoraj miałem zajrzeć ale czytałem komenty Irmy - Boże jak tam jest wesoło :)

U mnie tez centrum dowodzenia pradem male, jak zalozysz obudowe to wyjdzie tez prawie na dwa pustaki. Moje centrum pradowe jest na 2 budynki, wiec jak na taka powierzchnie to skrzynka jest mikra.

http://x.screeny.pl/ga4723/7ab7b6e48800fd59f6859170/obraz_269.jpg

Ta mniejsza skrzynka z prawej to tv i internet.